A tegnapi nap folyamán látott napvilágot a dél-koreai fiúcsapat, nyolcadik, Ordinary című minialbuma, melynek egyik dalához, a YeYhez egy videó is készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Beast legújabb minialbuma
2015. július 27. 12:24
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Jó lett.
2015. július 27. 12:38
Nem tudom. Szeretem őket, nagyon tehetségesek és jók a számaik + klipjeik, de ez most nem lett az igazi. Én eskü néhány jelenetnél azt hittem ez valami Big Bang utánzat. :/ De ízlések és pofonok.Viszont a dal tényleg nagyon jó lett. Fighting! ~ ♥
2015. július 27. 14:50
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Nekem nagyon tetszik
2015. július 27. 15:48
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
nem rossz
2015. július 27. 15:59
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Na, tök jó ;D!:3
2015. július 27. 17:07
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Amikor előzetesen kiadták a „Gotta Go To Work” dalhoz a klipet, az valahogy annyira nem nyerte el a tetszésemet, sem a klip, sem a dal, és először azt hittem ez lesz a vezető dal a mini albumról, de pozitívan ért, hogy valójában a „YeY” az, és aztán már csak a klipet kellett kivárnom, ami nem okozott csalódást; iszonyatosan tetszik az M/V és a dal is, tökéletes pörgős kis szám, illetve a klip nézése közben természetesen megint nem tudtam levenni a szemem Dongwoon-ról, a franc egye meg...
Így újranéztem még egyszer, hogy a többieket is észrevegyem
:$$$
Az albummal kapcsolatban pedig annyit, hogy szerintem az is nagyon jóra sikerült, mint a Beast albumai általában, nekem a „Yey”, az „At That Place” és az „Oh Honey” dalok a kedvenceim így elsőre
Az albummal kapcsolatban pedig annyit, hogy szerintem az is nagyon jóra sikerült, mint a Beast albumai általában, nekem a „Yey”, az „At That Place” és az „Oh Honey” dalok a kedvenceim így elsőre
2015. július 27. 17:40
Csodálatos lett a klip, a dal és az egész album.
Nem igazán tudom mit is mondjak így én csak köszönöm a srácoknak ezt az újabb remekművet.
BEAST
2015. július 27. 18:19
Keresem a megfelelő szavakat, de kit áltatok a fiúkra már nincsenek.
Az előzeteseket látva, hogy is mondjam eleinte nem is tudtam hogy örüljek-e vagy sem és Yo Seob-nál még a lélegzetem is elakadt.
Aztán egyre többet néztem vissza és annyira megtetszett, hogy tűkön ülve vártam a teljes klippet.
Egyszerűen csodálatos, nagyon ötletes és a koreográfia is nagyon egyedi, mint mindig!
A dalhoz is csak hasonlóakat tudok fűzni. Szerencsére ismét volt alkalmam meghallgatni a teljes albumot és mit ne mondjak nem tudok dönteni, hisz egyik jobb mint a másik.
Bár azért azt el kell ismernem, hogy a YeY lett a legjobb.
Örülök, hogy a CUBE ezt választotta, mert tényleg csodás.
A fiúkról nem is beszélve!
Annyira boldog vagyok, hogy ismerhetem őket és minden alkalommal felelevenítik azt az érzést és gondolatot, hogy miért is szeretem őket ennyire!
BEAST/B2ST
Az előzeteseket látva, hogy is mondjam eleinte nem is tudtam hogy örüljek-e vagy sem és Yo Seob-nál még a lélegzetem is elakadt.
A dalhoz is csak hasonlóakat tudok fűzni. Szerencsére ismét volt alkalmam meghallgatni a teljes albumot és mit ne mondjak nem tudok dönteni, hisz egyik jobb mint a másik.
A fiúkról nem is beszélve!
2015. július 27. 21:43
Doo Joon a végén annyira kis aranyos!
És Gi Kwang ... ahhh...
És Gi Kwang ... ahhh...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: