Itt A kiválasztott második részének teljes előzetese!
2015. július 24. 17:16
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
OMG, már alig várom, hogy lássam!
2015. július 24. 18:13
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Jesszusom! Ez az első, ami eszembe jutott. Ez egy elképsesztő könyv, film, fantasztikus szereplőkkel és lélegzetelállító történettel. Van tartalma, üzenete, nem azok a semmit mondó, egy lére menő, kiszámítható filmek egyike, amellyel folytonosan is találkozunk és ránk "erőszakolják" a tévében. Le a kalappal az előtt, aki ezt kitalálta!
2015. július 24. 19:31
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
már várom a filmet
2015. július 24. 22:37
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Ohh.. Már nagyon várom ❤❤❤❤❤
2015. július 24. 22:48
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szerintem olyannyira nem fogom megnézni mint az előző részeket.
2015. július 25. 00:17
|
|
spaghetti.princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 245998 offline
|
Ígéretesnek tűnik, akárcsak az előző részek! Nagyon várom! ^^
2015. július 25. 09:30
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
ANNYIRA VÁROM!!! NAGYON JÓNAK TŰNIK........de még olyan messze van! :'(
2015. július 25. 09:36
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Én egyszerűen képtelen vagyok novemberig várni...iszonyatosan jó lett a trailer nagyon sok minden fog történni,biztosan senki nem fog csalódni.Visont nem akarom,hogy véget érjen eu az egész számomra az Éhezők viadala sokkal több mint egy film...♥♥♥
2015. július 25. 11:03
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Alig várom már, hogy láthassam. Annyira kíváncsi vagyok, hogy hogyan oldották meg az egyes jeleneteket, és hogy mennyire térnek el majd a könyvtől. Legyen már november!
2015. július 25. 15:49
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
szerintem minnel tobbet elhuzzak, hogy minnel tobb resz legyen annal unalmasabb. Igaz hogy probal valtozatos lenni, de egyik se kelt akkora izgalmat , mint a legis legelso resz!!
)
2015. július 25. 17:35
Már előre látom a barátnőim "fangirling-face-ét" lelki szemeim előtt..
Az 1. rész végigkínlódása után nincs az az isten, hogy még egy Éhezők viadala műre időt pocsékoljak, ám semmiért sem akarnám elrontani mások örömét a károgásommal, szóval együtt örülök Veletek, hátha a karmám akkor megkímél tőle, hogy még egyszer bármiféle-fajta formátumban időt kelljen rá pocsékolnom a közeli, illetve távoli jövőben egyaránt.
Előre meg van írva a forgatókönyv; ergo kijön és hangos sikerrel fogja a közönség visszatapsolni a moziban, kritikusokkal karöltve, mondván ez 2015 legmaradandóbb filmes élménye, ami rekordokat fog döntögetni. Legalábbis én így képzelem el, elvégre a 2 rész közül erre tartalékolja a stáb a legtöbb drámát & akciót, méltó véget adva a szériának, valamint a legnagyobb bevétel kicsikarása végett ugyebár. Bár, mint mondtam, én erre többet pénzt, időt, verejtéket,... semmit nem áldozok, majd tudakozódom 1-2 önfeláldozó fulmkritikus beszámolói alapján.
Mondjuk leginkább az "izgat" a filmmel kapcsolatban, vajon a vágókollégák a történések hány százalékát vágták bele a trailer-be, ugyanis mint tudjuk, Hálivúdban' manapság külön iparággá nőtte ki magát az efféle "szemfényvesztés", melyben minden akcióanyagot beledobálnak az előzetesbe, oszt' nesze, csak a mozijegyet dobd ki rá, kérlek.
Remélem, mi módon megéri a fanok összekuporgatott zsebpénzét a mű.
Az 1. rész végigkínlódása után nincs az az isten, hogy még egy Éhezők viadala műre időt pocsékoljak, ám semmiért sem akarnám elrontani mások örömét a károgásommal, szóval együtt örülök Veletek, hátha a karmám akkor megkímél tőle, hogy még egyszer bármiféle-fajta formátumban időt kelljen rá pocsékolnom a közeli, illetve távoli jövőben egyaránt.
Előre meg van írva a forgatókönyv; ergo kijön és hangos sikerrel fogja a közönség visszatapsolni a moziban, kritikusokkal karöltve, mondván ez 2015 legmaradandóbb filmes élménye, ami rekordokat fog döntögetni. Legalábbis én így képzelem el, elvégre a 2 rész közül erre tartalékolja a stáb a legtöbb drámát & akciót, méltó véget adva a szériának, valamint a legnagyobb bevétel kicsikarása végett ugyebár. Bár, mint mondtam, én erre többet pénzt, időt, verejtéket,... semmit nem áldozok, majd tudakozódom 1-2 önfeláldozó fulmkritikus beszámolói alapján.
Mondjuk leginkább az "izgat" a filmmel kapcsolatban, vajon a vágókollégák a történések hány százalékát vágták bele a trailer-be, ugyanis mint tudjuk, Hálivúdban' manapság külön iparággá nőtte ki magát az efféle "szemfényvesztés", melyben minden akcióanyagot beledobálnak az előzetesbe, oszt' nesze, csak a mozijegyet dobd ki rá, kérlek.
Remélem, mi módon megéri a fanok összekuporgatott zsebpénzét a mű.
2015. július 25. 18:19
|
BeatDreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 229914 offline
|
Nagyon várom már, kíváncsi vagyok sok megoldásra.
2015. július 26. 11:45
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Mivel az eddigi részeket is láttam a moziban (kivéve az elsõt) úgy terveztem, hogy ezt is megnézem, habár nem várok tõle sok mindent. A Kiválasztott 1. részén kívül a többit valósággal végiguntam, habár igaz, vannak ennél rosszabb filmek is. Számomra legalábbis a könyvek után a filmek csalódást okoztak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: