Klippremier: Demi Lovato – Cool For The Summer
2015. július 23. 19:41
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
jó lett
2015. július 23. 20:06
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Én vagyok az egyedüli, aki csorgó nyállal nézte végig?
Hogy azt a dögös Úristenit már...
Pont Demetria-tól vártam azt a klippet, amiben megmutatja, hogy egy kis husival lehet csak igazán szexi valaki. Lány létemre imádom, hogy van rajta mit fogni, mert rohadtul mutatós tőle, és ez sokat dobott a videón is. Rázza magát, na és? Istenem, idén lesz 23 éves, had engedtessék már meg neki egy kis erezdelahajam. Ez még bőven az igényességen belül van. Nem villantott, nem csinált semmi olyat, ami miatt 18-as besorolást érdemelne, csak szexiskedett egy sort, mert egy pörgős nyári dalhoz az dukál.
2015. július 23. 20:08
|
|
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 offline
|
Nos, én szeretem Demi-t, de se a dal, se klip nem Demi-s. Őszintén szólva ebben a klipben olyan, mint egy rossz k*rva már csak a rengeteg pia hiányzik. A legrosszabb Demi klip.
2015. július 23. 20:13
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
A klip és a dal is nagyon jó!
2015. július 23. 20:15
jó pár negatív vélemény, kritika elhangzott már, többségükkel egyet is értek, nem egy nagy durranás ez a videó, de nem is az volt a céljuk vele, hogy megváltsák a világot. a merészebb ruhadarabokra nem térnék ki (vele kapcsolatban), szerintem ami manapság a mainstreamet jellemzi sokkal, de sokkal "botrányosabb". ****ig bevágó tanga, bimbótapasz stb... ő ezekhez képest még túl is volt öltözve. rihanna umbrellájában is láthattunk hasonló szerelést, és nekem még a frizurája is az övét idézi.
mileyt teljesen felesleges idekeverni, először nem is tudtam kire gondolt az egyik hozzászóló, amikor az mc monogramot használta. kicsit agyalva mariah carey ugrott be, aztán továbbolvasva "megvilágosodtam".
összegezve szerintem(!) kategóriáján belül egy elfogadható klip lett, a zene nem igazán az én világom habár mindent meghallgatok (legalábbis megpróbálok 1x) de ez most nem jött be.
mileyt teljesen felesleges idekeverni, először nem is tudtam kire gondolt az egyik hozzászóló, amikor az mc monogramot használta. kicsit agyalva mariah carey ugrott be, aztán továbbolvasva "megvilágosodtam".
összegezve szerintem(!) kategóriáján belül egy elfogadható klip lett, a zene nem igazán az én világom habár mindent meghallgatok (legalábbis megpróbálok 1x) de ez most nem jött be.
2015. július 23. 20:18
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Úgy imádom ezt az embert! Minden munka,amit kiad a kezéből igényes és jó. Persze, mindenki tud hibázni, de nála nagyon ritkán tapasztalható ez. A Cool For The Summer egy teljesen más és új oldalát mutatja meg, örülök, hogy végre le tudott "vetkőzni". Amennyit szenvedett ez a csaj, igazán megérdemli a sikert, és a fenébe is, bárcsak ilyen testem lenne. Nyugodtan mutogassa, de persze(!!!!!) ne essen át a ló túloldalára úgy, mint nagyon sok sztár. A szám személy szerint nagyon tetszik, igazi nyárias szám. A klippben megmutatta egy új oldalát, nem is lett rossz, ízléses.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2015. július 23. 20:38
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ez igen nekem kifejezetten tetszik a kisfilm és a zene is Demi valóban jól néz ki!
2015. július 23. 20:51
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
A zene meg tetszett, de ez a klipp.
Marmint ertem,hogy fogyott es buszke az alakjara de akkoris ez egyaltalan nem Demis.
Es SZERINTEM azert az alakja annyira nem jo hogy ilyen kivagott sz*rokat vegyen fel.
#Nemkellutalkozasezazenvelemenyem
2015. július 23. 20:58
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
Szerintem jó lett a klip. Jó persze, nem az az extra különleges kisfilm, de látvány világban illik a dalhoz. Igen, lehet, hogy kicsit merészebb lett Demi az öltözködés terén, de szerintem ez nem azért van, mert feltétlen vetkőzni akar, mert hogy ő "olyan lány". Azt gondolom, az a célja ezzel, hogy eloszlassa a negatív véleményeket a testével kapcsolatban. Hogy lássák az emberek, hogy elégedett magával, és egy gyönyörű, magabiztos fiatal nő, aki szereti önmagát, és a rajongóit. Mutassa is meg, hogy nem Victoria Secret modellekből áll a világ!!! Inkább ők néznek ki helytelenül a 20 kilójukkal, de ez egy más tészta. Büszke vagyok Demire, és remélem nem fog Miley Cyrus-ig elfajulni ez az öltözködéssel való véleménye!!! Kívánok még sok sok ilyen jó dalt és klipet Deminek és az összes rajongójának!
2015. július 23. 20:59
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nagyon jó lett a klipp
2015. július 23. 21:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Imádom az alakját és azt hogy ennyire büszkén felvállalja azt, hogy nem pálcika, irigylem érte hogy ezt ilyen erővel megtudja tenni főleg azok után amiken keresztül ment. Számomra Demi egyre szimpatikusabb, a dalt szeretem, a klip nem lett egy világmegváltó alkotás de nekem tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.