Klippremier: Demi Lovato – Cool For The Summer
2015. július 23. 18:20
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Szerintem jó nyári dal lett, a klipp se rossz, de feltűnt másnak is, hogy mennyire hasonlít Selena Slow Down klipjéhez?
2015. július 23. 18:21
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Stay Strong Bogi:
Egyetértek..
Egyetértek..
2015. július 23. 18:26
|
Panzsoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 232645 offline
|
SáraaSelly egyetértek. Nekem is az jutott elsőnek eszembe. Szerintem ez a klip szánalmas lett. MC akarja utánozni, mert már hogy nem a drogproblemajaval van megáldva a sajtó, ezért kell valami, ami kiveri a bisztositékot. Kérem tartsatok tiszteletben a véleményemet.
2015. július 23. 18:28
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nos,ideje,hogy szerény véleményemet közöljem erről az egészről. Szóval,most jöhettek utálni,de a klipp annyira borzalmas,hogy muszáj volt már az elején kikapcsolnom. A nyár,tudtommal,a felhőtlen szórakozásról szól,ahol mindegy,hogy nézel ki,vagy mit viselsz. Ez a klipp azt tanusítja,és mutatja,hogy el ne indulj a nyári forróságba 50 kiló smink nélkül,mert még a végén nem szárad rád. A ruhák amiben parádéznak,lehetett volna visszafogodtabbak, mert nem hiszem,hogy egy egyszerű fürdőruhában nem mulathat jól az ember. Félreértés ne essék,én bírom Demit,de ez a klipp nem nyerte el a tetszésemet. Sorry.
2015. július 23. 18:33
Nekem nagyon tetszik a klipp, olyan amilyennek vártam, de én is egyetértek SáraaSelly-vel, részben
2015. július 23. 18:34
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.07.23. 18:18)
Kivagyok attól, hogy minden előadót, aki egy kicsit szexisebben öltözik, rögtön azzal illetik, hogy a MC irányba halad.
Mintha Miley találta volna fel a merészség fogalmát, meg mintha egy fürdőruha felvétele büntény lenne. 
Bocsáss meg, de nekem kicsit túl sok(k) ez a klip.
Ezzel a kijelentéssel nem azt mondtam,hogy MC stílust vett fel, csak félek,hogy az ilyen apró mutogatások után esetleg a következő klipekben, dalokban már oda fajulna ahol az a bizonyos személy van. Nem, nem bűn felvenni egy fürdőruhát, de ha már felveszi az legyen ízléses. Ezek amiket ebben a videóban visel számomra teljesen elviselhetetlenek. Megértem,hogy büszke a testére, hogy végre olyan amilyennek szerette volna mindig is (hirdeti,hogy mindenki úgy tökéletes ahogyan van erre Ő edzi össze-vissza magát), de azért nem kellene ennyire pakolni.
Ez az én véleményem, és LESZÖGEZEM. Bírom Demit, semmi bajom sincs vele, egyedül ez a klip és dal az ami számomra nagyon nem szimpatikus.
2015. július 23. 18:42
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
A klipp valami iszonyat borzalmas lett.Tudom, hogy punkos meg rockos feelingre utazik, de ez enm sikerült.. Az elején nem sok történik, azon kívűl, hogy Demi és néhány statiszta ül egy autóban, mutatván, hogy mekkora party-feelingjük van, majd megjelenik Demi egy sikátorban és fogdossa magát, mint egy r****c, aki arra vár, hogy leszólítsák. Azon, hogy egy ágyon fetreng nem is lepődök meg. Lehet, hogy leszólították, abból a sikátorból... Persze néhányszor rágja a műkörmét, mint egy ideges idegbajos. A fürdőruha már épp, hogy egy kocka a testén. A party-feeling fokozódik, amikor megérkeznek a buliba, ahol táncolnak, mint a fejetlen tyúkok. Az igazán természetes, hogy a pocsék klipp mellé kell egy kis hab, fény és tüzijáték, hogy ne legyen rémálmunk a klipp után. A szám viszont tetszett.
2015. július 23. 18:50
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
A zene nagyon tetszik,de a klipp most valahogy nem fogott meg.Természetesen Demi gyönyörű benne,és örülök hogy büszke a külsejére,de számomra lehetett volna ez a klipp egy kicsit érdekesebb is.Igen megvan benne a partyfeeling de semmi több.Jobbat vártam volna
2015. július 23. 18:59
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ezen a zenén azt érzem,hogy Taylor Swift példáját akarja követni,aki egy váltásnak köszönhetően egyre nagyobb megtekintéseket kap.Egyébként ez a dal már első hallásra tetszik.
2015. július 23. 19:06
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Eszméletlen jó dal, és a klip nagyon illik hozzá. Szuper lett!
2015. július 23. 19:12
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Vajon csak én vagyok egyedül azzal, hogy ez sz*r lett? Végig se tudtam nézni! A dal nagyon unalmas, semmi nincs benne, a refrén is gagyi lett! A klipről meg inkább nem is beszéljünk! Borzalmas lett! Egyáltalán nem tetszik!
2015. július 23. 19:16
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
A dalt imádom.Nem tudom megunni.A klip viszont nekem sem tetszett annyira,nem volt rossz csak màst vàrtam.De örülök hogy Demi elfogadta magàt.
2015. július 23. 19:20
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Én bírom a dalt, party hangulatot ad. A klip pedig nem sokat mond, de nem is ez a célja. A hangsúly a dalból kiindulva a szexiségen van, amit a klip tökéletesen tükröz. Szerintem a sok szenvedés után amit Demi átélt, az a minimum, hogy büszke legyen a testére és, ha ezt így akarja kifejezni akkor tegye meg. Mondjatok egy olyan pop énekesnőt, aki nem öltözködik merészebben mint régebben. Mileyt sem azért ítéljük el amúgy, mert szexin néz ki a klipben vagy, mert egy klipben úgy néz ki mint egy r****c. Nem. Azért a dolgokért akadunk ki, amit egy klippen kívűl csinál. Hiszen egy klip csak egy kisfilm. Meg van rendezve.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: