Az énekesnő napok óta csigázta rajongóit újabb és újabb rövid előzetesekkel, a várva várt végeredmény pedig a mai nap folyamán megérkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Demi Lovato – Cool For The Summer
2015. július 23. 17:51
|
|
mollywood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 149109 offline
|
egyszerűen imádtam.merész,szexi és bulis.büszke vagyok demire hogy végre leküzdötte az ön kép zavarát és végre imádja az alakját ami tényleg bomba.legnagyobb inspiráció !! <3
2015. július 23. 17:51
hűűűűű nagyon jó lett a videoklip.!!! demi pedig nagyon szép benne. imádom ezt a dalt!!!
)))
2015. július 23. 17:52
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
hát, nekem nem nagyon Kedvencem Demi... de ezt a számát nagyon nagyon szeretem!
A klipp sem rossz
A klipp sem rossz
2015. július 23. 17:55
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Imadom. Imadom a dalt, imadom a klipet, imadom Demit. Ennyi a velemenyem. Egyszeruen nem tudok mast mondani, imadom. Gyonyoru alakja van, es o maga is az:) Gratulalok Demz!
2015. július 23. 17:55
Annyira büszke vagyok rá, tavaly ilyenkor ő se hitte volna, hogy egyszer lesz mersze ilyen videót készíteni. Büszke lehet magára, végre 100%-ig elfogadta önmagát, és megmutatta a világnak, hogy nem kell 40 kilósnak lennie ahhoz, hogy valaki szexi legyen. Istennő.
2015. július 23. 18:01
|
|
lovatic_667új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 237720 offline
|
Nagyon jó lett !!! szerintem Demi végre megtalálta a saját stílusát a dalírásban és teljes mértékben maga mögött hagyta a múltat
2008-óta szeretem és nagyon tisztelem !!! remélem ezzel nem egyedül vagyok
2015. július 23. 18:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ahogy ezt a klipet néztem az jutott eszembe, hogy a ribik valszeg így töltik a nyarat. undorító a 80 kilo sminkje és a szerelései is. egy nyári klipben nekem alap a természetesség, kevés smink és az üde frissesség, még talán bulizni is lehetne valamilyen másféle stílusban, nem így. bár maga a szám hangulata sem valami nyárias lett, inkább olyan mutassunk amit tudunk- ha már máshogy nem megy. a videoban sincsen semmi, csak disco meg erotikus tánc meg az hogy fogdossa a s.ggét...
2015. július 23. 18:11
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Nem mondom,hogy csalódtam Demiben, de ez a klip nekem egyenlő a Really Don'T Care-ről alkotott véleményemmel. Egyszer megnézhető. Nem tudom mi lelete mostanában Demit, egyszerűen borzasztóan unszimpatikus lett. Félek,hogy Ő is halad afelé a bizonyos MC út felé.
Félreértés ne essék, én is büszke vagyok rá,hogy leküzdötte a legnagyobb démonjait és gátlásait, de az én szememmel nézve ez már túlzás. Magával a számmal sem vagyok annyira kibékülve, de még megvárom az egész albumot a mostani zenei stílusának kielemzésével.
Ami pedig a hangulatot illeti. Kicsit sok az izzadt stílus, kevés a ruha és borzasztóan rossz,hogy a klip utolsó 1 perce nem is szól másról csak az ízléstelen disco táncról, a villogásokról és arról,hogy nem látsz semmit olyan gyorsan váltanak képet.
Nekem ez lenne a véleményem.
Félreértés ne essék, én is büszke vagyok rá,hogy leküzdötte a legnagyobb démonjait és gátlásait, de az én szememmel nézve ez már túlzás. Magával a számmal sem vagyok annyira kibékülve, de még megvárom az egész albumot a mostani zenei stílusának kielemzésével.
Ami pedig a hangulatot illeti. Kicsit sok az izzadt stílus, kevés a ruha és borzasztóan rossz,hogy a klip utolsó 1 perce nem is szól másról csak az ízléstelen disco táncról, a villogásokról és arról,hogy nem látsz semmit olyan gyorsan váltanak képet.
Nekem ez lenne a véleményem.
2015. július 23. 18:16
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Teljesen egyetértek Elody-val. A klip másból sem állt csak, hogy egy darab textilben rázza a valagát, mellesleg a dal se egy telitalálat. Kérem tartsátok tiszteletben a véleményem.
2015. július 23. 18:16
imádom a dalt, de a klipp miat kicsit csalódott vagyok...
am a lyrics video jobban bejött mint ez
am a lyrics video jobban bejött mint ez
2015. július 23. 18:18
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2015.07.23. 18:11)
Félek,hogy Ő is halad afelé a bizonyos MC út felé.
Kivagyok attól, hogy minden előadót, aki egy kicsit szexisebben öltözik, rögtön azzal illetik, hogy a MC irányba halad.
2015. július 23. 18:20
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hmm lényegében egész jó klip lett, mondjuk én ezt pl a Heart Attackhoz tudnám elképzelni....ehhez a dalhoz valami más stílusú klipet tudtam volna elképzelni,de ez is jó
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

2 felhasználónak tetszik: