Az énekesnő napok óta csigázta rajongóit újabb és újabb rövid előzetesekkel, a várva várt végeredmény pedig a mai nap folyamán megérkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Demi Lovato – Cool For The Summer
2015. július 23. 17:51
|
|
mollywood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 149109 offline
|
egyszerűen imádtam.merész,szexi és bulis.büszke vagyok demire hogy végre leküzdötte az ön kép zavarát és végre imádja az alakját ami tényleg bomba.legnagyobb inspiráció !! <3
2015. július 23. 17:51
hűűűűű nagyon jó lett a videoklip.!!! demi pedig nagyon szép benne. imádom ezt a dalt!!!
)))
2015. július 23. 17:52
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
hát, nekem nem nagyon Kedvencem Demi... de ezt a számát nagyon nagyon szeretem!
A klipp sem rossz
A klipp sem rossz
2015. július 23. 17:55
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Imadom. Imadom a dalt, imadom a klipet, imadom Demit. Ennyi a velemenyem. Egyszeruen nem tudok mast mondani, imadom. Gyonyoru alakja van, es o maga is az:) Gratulalok Demz!
2015. július 23. 17:55
Annyira büszke vagyok rá, tavaly ilyenkor ő se hitte volna, hogy egyszer lesz mersze ilyen videót készíteni. Büszke lehet magára, végre 100%-ig elfogadta önmagát, és megmutatta a világnak, hogy nem kell 40 kilósnak lennie ahhoz, hogy valaki szexi legyen. Istennő.
2015. július 23. 18:01
|
|
lovatic_667új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 237720 offline
|
Nagyon jó lett !!! szerintem Demi végre megtalálta a saját stílusát a dalírásban és teljes mértékben maga mögött hagyta a múltat
2008-óta szeretem és nagyon tisztelem !!! remélem ezzel nem egyedül vagyok
2015. július 23. 18:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ahogy ezt a klipet néztem az jutott eszembe, hogy a ribik valszeg így töltik a nyarat. undorító a 80 kilo sminkje és a szerelései is. egy nyári klipben nekem alap a természetesség, kevés smink és az üde frissesség, még talán bulizni is lehetne valamilyen másféle stílusban, nem így. bár maga a szám hangulata sem valami nyárias lett, inkább olyan mutassunk amit tudunk- ha már máshogy nem megy. a videoban sincsen semmi, csak disco meg erotikus tánc meg az hogy fogdossa a s.ggét...
2015. július 23. 18:11
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Nem mondom,hogy csalódtam Demiben, de ez a klip nekem egyenlő a Really Don'T Care-ről alkotott véleményemmel. Egyszer megnézhető. Nem tudom mi lelete mostanában Demit, egyszerűen borzasztóan unszimpatikus lett. Félek,hogy Ő is halad afelé a bizonyos MC út felé.
Félreértés ne essék, én is büszke vagyok rá,hogy leküzdötte a legnagyobb démonjait és gátlásait, de az én szememmel nézve ez már túlzás. Magával a számmal sem vagyok annyira kibékülve, de még megvárom az egész albumot a mostani zenei stílusának kielemzésével.
Ami pedig a hangulatot illeti. Kicsit sok az izzadt stílus, kevés a ruha és borzasztóan rossz,hogy a klip utolsó 1 perce nem is szól másról csak az ízléstelen disco táncról, a villogásokról és arról,hogy nem látsz semmit olyan gyorsan váltanak képet.
Nekem ez lenne a véleményem.
Félreértés ne essék, én is büszke vagyok rá,hogy leküzdötte a legnagyobb démonjait és gátlásait, de az én szememmel nézve ez már túlzás. Magával a számmal sem vagyok annyira kibékülve, de még megvárom az egész albumot a mostani zenei stílusának kielemzésével.
Ami pedig a hangulatot illeti. Kicsit sok az izzadt stílus, kevés a ruha és borzasztóan rossz,hogy a klip utolsó 1 perce nem is szól másról csak az ízléstelen disco táncról, a villogásokról és arról,hogy nem látsz semmit olyan gyorsan váltanak képet.
Nekem ez lenne a véleményem.
2015. július 23. 18:16
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Teljesen egyetértek Elody-val. A klip másból sem állt csak, hogy egy darab textilben rázza a valagát, mellesleg a dal se egy telitalálat. Kérem tartsátok tiszteletben a véleményem.
2015. július 23. 18:16
imádom a dalt, de a klipp miat kicsit csalódott vagyok...
am a lyrics video jobban bejött mint ez
am a lyrics video jobban bejött mint ez
2015. július 23. 18:18
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2015.07.23. 18:11)
Félek,hogy Ő is halad afelé a bizonyos MC út felé.
Kivagyok attól, hogy minden előadót, aki egy kicsit szexisebben öltözik, rögtön azzal illetik, hogy a MC irányba halad.
2015. július 23. 18:20
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hmm lényegében egész jó klip lett, mondjuk én ezt pl a Heart Attackhoz tudnám elképzelni....ehhez a dalhoz valami más stílusú klipet tudtam volna elképzelni,de ez is jó
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

2 felhasználónak tetszik: