TVD: rossz útra fog térni Damon és Alaric
2015. július 23. 19:22
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
várom már
2015. július 23. 20:35
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Mennyire imádtam az első három évadot... De aztán lassan kezdtek legurulni a leejtőn.. Ha ez az évad csak feleannyira lesz jó, mint az elsők, már megéri megnézni. Akit egyes egyedül utáltam úgy igazán a sorozatban (jó, nem mindig, de gyakran kapott el a hév) az Elena volt. De ő nincs már. Amit pedig még kivetnivalóbbnak találtam.. A szerelem gyönyörű dolog, de emberek, egy férfi ne legyen egy nő papucsa. Márpedig Stefan és Damon Elena lábtörlői voltak. A testvériség mindig többet ér egy nőnél. Habár, ez csak személyes vélemény. Az biztos, hogyha visszatér az eredeti Damon, lesz értelme belenézni.
2015. július 24. 13:22
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Nagyon kíváncsi leszek...de mi az a videó végén basszus?:""DD Na mindegy..
Én imádtam az első évadtól kezdve a harmadikig leginkább..akkor Damon az volt akit megismertünk..a kegyetlen Damon..nekem ez jobban tetszik. Meg viccesebb is!
És várom mi fog kisülni a Stefan+Caroline kapcsolatból..mellesleg imádom Bonniet úgy hogy őt is várom *.*
Jó tulajdonképpen az egészet várom..
D
Én imádtam az első évadtól kezdve a harmadikig leginkább..akkor Damon az volt akit megismertünk..a kegyetlen Damon..nekem ez jobban tetszik. Meg viccesebb is!
Jó tulajdonképpen az egészet várom..
2015. július 26. 07:40
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Hát ez érdekes a végén XD
2015. július 26. 11:52
|
|
Felon001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.21. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 176232 offline
|
Jesus Christ!xddd Ez a végén halálkomoly?xdddd Nem akarom tudni xddd
A lényeg az hogy annak ellenére hogy már nagyon húzzák ezt a sorozatot én kíváncsi vagyok mi sütnek ki ebből az évadból úgyhogy mehet a menet!:3
A lényeg az hogy annak ellenére hogy már nagyon húzzák ezt a sorozatot én kíváncsi vagyok mi sütnek ki ebből az évadból úgyhogy mehet a menet!:3
2015. július 26. 15:15
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
jesszusom mi ez a vegen???
D basszus xdd
2015. július 26. 20:05
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
mi volt az a végén?! a közelebbi kapcsolatba kerültet nem így értelmeztem az elején... -.-
De egyébként jó a videó.
De egyébként jó a videó.
2015. július 27. 17:29
|
|
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline
|
Annyira várom már! Október, gyereeeee!
Ui.: Mi a bánat az a videó végén? :röhög:
Ui.: Mi a bánat az a videó végén? :röhög:
2015. július 29. 12:30
Először is, az meg mi a fene a végén?!
Mit műveltek a készítők Damon-nal?!
Érdekes évad lesz, az biztos.
Érdekes évad lesz, az biztos.
2015. augusztus 08. 01:30
|
|
Kattherinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 248018 offline
|
Várom már nagyon! És bár sokan mondják, hogy örülnek, hogy nem lesz Elena, nekem már most hiányzik Nina.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: