Összeszólalkozott Nicki Minaj és Taylor Swift
2015. július 24. 22:43
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Mellékes,de egyébként arról nem is tudtam,hogy a Bad blood c. dala Taylornak Katy Perryről íródott.Ennek a nőnek most komolyan mindenkiről dalt kell írnia?!
2015. július 25. 00:12
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Egyetértek Nickivel, hogy a színesebb emberek nem kapnak még mindig teljes tiszteletet azért, amit elértek. Érthetően átlagosan erről beszélt. De, az is meg van értve mért nem lett ő jelölve, hacsak a videóklippet nézzük. Bár, az se lett volna meglepő ha jelölve lett volna, mert a pop zene már csak ilyen..
Azokkal az emberekkel is egyetértek, akik felháborodtak Tayloron, már megint magára akarja fordítani a reflektorfényt. Elég irritálló.
Viszont, azt elfelejtették megmutatni, hogy Nicki egy elég utálatos tweetet is kedvencelt.
Valamint, Taylor azóta bocsánatot kért, Nicki pedig figyelmen kívül hagyta.
Azóta mi történt nem tudom. Nem is értem, hogy tudok ennyit erről.. Ja, még a vízcsapból is ez folyik mióta elkezdődött..
Sajnos, ez a probléma nem lesz ezzel a kis "csatával" megoldva a médiában, hisz' ők csak arról fognak beszélni, hogy X és Y twitteren összevesztek. Majd, bepénzelnek a híreken és a három napos csodának vége..
Azokkal az emberekkel is egyetértek, akik felháborodtak Tayloron, már megint magára akarja fordítani a reflektorfényt. Elég irritálló.
Viszont, azt elfelejtették megmutatni, hogy Nicki egy elég utálatos tweetet is kedvencelt.
Valamint, Taylor azóta bocsánatot kért, Nicki pedig figyelmen kívül hagyta.
Azóta mi történt nem tudom. Nem is értem, hogy tudok ennyit erről.. Ja, még a vízcsapból is ez folyik mióta elkezdődött..
Sajnos, ez a probléma nem lesz ezzel a kis "csatával" megoldva a médiában, hisz' ők csak arról fognak beszélni, hogy X és Y twitteren összevesztek. Majd, bepénzelnek a híreken és a három napos csodának vége..
2015. július 25. 01:22
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Annyi embernek szúrja a szemét, hogy Taylor ennyire sikeres. Elképesztő, hogy a sztárok mennyire félnek, hogy lehúzzák őket a süllyesztőn, de a tweetelgetés helyett, valami értékelhetőt is ki kéne adni a kezük közül, akkor talán kapnának jelölést.
1 felhasználónak tetszik:
frigónyuszi
2015. július 25. 12:31
|
|
Luana Rothúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 246648 offline
|
Nickinek ezerszer jobb hangja van, mint Taylornak. Taylor csak azért olyan híres, mert a dalai szerelmesek/szomorúak. Nicki meg tehetséges. Jó az Anaconda tényleg nem lett a legjobb dala, de pl a Hey mama az rohadt jó lett. Szal nem értem, hogy Őt miért nem jelölik.
2015. július 25. 21:00
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Nekem Beyoncé a favorit, ezért számomra nyilván irreális ez az állás.
Ugyanakkor Nicki nézzen már magára. Nem mondom hogy rossz a hangja (mert szoktam zenéjét hallgatni), nem is azzal van baj, hanem a hozzáállásával. Most komolyan, pont az Anacondát hozta fel?! Meg ezt a "fajta" szöveget?! Emberek, mondjuk ki, nagy a segge és kész. Konkrétan erről híres. Felesleges perpatvart csaptak, bár megértem, hogy rosszul esett neki, hogy nem kapott jelölést.
2015. július 26. 10:03
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
A legnagyobb hülyeség felhozni a rasszok és kultúrák közötti különbséget és főleg ezekre fogni, hogy nem kapott jelölést, inkább örüljön, hogy egy ilyen hülyét, akit csak a nagy segge tesz "különlegessé" eltűrnek a zeneiparban....de Taylor még hülyébb, ha még magára is veszi...így csinál bolhából elefántot, nem vmi elegáns megoldás...
2015. július 26. 10:50
Az Anaconda nem szól semmi értelmesről,a klipje csak a fenékrázásról szól és Nicki még elvárja,hogy jelöljék bármire is.-.-
2015. július 26. 12:26
Szerintem meg egyikük sem érdemelné meg a sok díjat.
Nem értem, mi olyan különleges Taylor zenéjében, hogy ennyire nyomatják, még ha Christina féle hangja lenne, azt mondanám, megérdemli a figyelmet, de teljesen átlagos. Nicki felháborodását pedig végképp nem értem. Egyáltalán hogy gondolhatta, hogy a polgárpukkasztó, ízléstelen Anaconda klipje olyan kulturális értékekkel bír, hogy majd díjakat kap érte?
2015. július 26. 15:17
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Nicki kicsit elrugaszkodott a valóságtól.
Persze, azért nem jelölték, mert rasszisták, meg a vékony nőket istenítik, még csak véletlenül sem azért mert szimplán értékelhetetlen lett a klip. Ilyen opció ugye nincs.
A Taylorral való összeszólalkozás meg komolyan sem vehető, főleg, hogy egyik szarabb előadó, mint a másik...
Persze, azért nem jelölték, mert rasszisták, meg a vékony nőket istenítik, még csak véletlenül sem azért mert szimplán értékelhetetlen lett a klip. Ilyen opció ugye nincs.
A Taylorral való összeszólalkozás meg komolyan sem vehető, főleg, hogy egyik szarabb előadó, mint a másik...
2015. július 27. 16:42
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Az anaconda egyszerűen egy undorító klip, semmi más. Ezért nem jelölték.
Taylort senki nem tapsolta meg, mikor lelépett Spotify-ról. Elég kétszínűnek tartom, mikor a Spotify 13%-kal többet fizet vissza content gyártójának, mint az iTunes (!), ott pedig ott maradt a zenéje.
Olyan ez az egész, mint a dancsó-szirmai ellentét. Az egyik elkezdte, pofázik is folyamatosan, a másik eleinte próbált beleszólni most meg leszarja.
Szeretem Taylor zenéjét, de ez nem azt jelenti, hogy istenítem minden döntését. Aztán minázsról ne is beszéljünk. Neki még a zenéje se jó.
Taylort senki nem tapsolta meg, mikor lelépett Spotify-ról. Elég kétszínűnek tartom, mikor a Spotify 13%-kal többet fizet vissza content gyártójának, mint az iTunes (!), ott pedig ott maradt a zenéje.
Olyan ez az egész, mint a dancsó-szirmai ellentét. Az egyik elkezdte, pofázik is folyamatosan, a másik eleinte próbált beleszólni most meg leszarja.
Szeretem Taylor zenéjét, de ez nem azt jelenti, hogy istenítem minden döntését. Aztán minázsról ne is beszéljünk. Neki még a zenéje se jó.
LeerdammerGirl
2015. július 27. 18:06
|
|
lulluuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 246589 offline
|
Azért az elég durva, hogy Katy Perry ellen írták, én ezt totál nem értem... Nicki Minaj meg csak talált egy okot, amivel hibáztathatja az MTV Music Awards-ot. Bevallom, van néhány normális száma, de az anaconda videóklipjét szerintem azért nem jelölték, mert...
1. undorító, ízléstelen
2. egy kicsit ("kicsit"...) gáz lett volna, ha ilyen videóklipet is jelölnek. Szerintem ez teljesen megérthető, hogy nem jelölték
1. undorító, ízléstelen
2. egy kicsit ("kicsit"...) gáz lett volna, ha ilyen videóklipet is jelölnek. Szerintem ez teljesen megérthető, hogy nem jelölték
2015. július 27. 18:16
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nicki klipje értékelhetetlen (mint szerintem az egész csaj, de mindegy), de hogy Taylor hogy került bele a vitába, azt kizárólag magának köszönheti -.- Epikus fail mindkét fél, egyiküknek sem kéne elvinnie azt a díjat...
2015. július 28. 13:10
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nicki-t valószínűleg azért nem jelölték mert, az egész csaj értékelhetetlen. Más szavakkal is jellemezhetném, de az nem volna ideillő, így ezt hagyom. Az irigység viszont ahogy látom szintén megvan benne. Nem értem, szerinte előbbre jut azzal, ha másokat ócsárol. Esetleg saját magában is kereshetné a hibát (jó sokat találna)
drfan-teljesen igazad van, én is így vagyok vele!
drfan-teljesen igazad van, én is így vagyok vele!
LeerdammerGirl
2015. július 28. 19:52
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Ennek az egésznek nem volt értelme. Talán tweetelés helyett Nicki elgondolkodhatott volna,hogy vajon miért nem jelölték.
Az Anaconda klippjébemn mást sem csinál mint,hogy a seggét rázza,szóval szerintem nem lett volna esélyes egy koreográfia díjat elnyerni. Ráadásul egyátalán nem nagy szám...
Taylor mos igen,egy kicsit szerintem is álszentnek akart tűnni,nem kell midig,hogy róla szóljon minden.
Ennek az egész vitának komolyan az volt a lényege,hogy a sajtónak legyen mint csámcsognia!
Az Anaconda klippjébemn mást sem csinál mint,hogy a seggét rázza,szóval szerintem nem lett volna esélyes egy koreográfia díjat elnyerni. Ráadásul egyátalán nem nagy szám...
Taylor mos igen,egy kicsit szerintem is álszentnek akart tűnni,nem kell midig,hogy róla szóljon minden.
Ennek az egész vitának komolyan az volt a lényege,hogy a sajtónak legyen mint csámcsognia!
2015. július 28. 22:55
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Nem kell ide tévé.Ez jobb, mint a Marichui.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.