Nincs semelyikkel sem bajom.Bár Nicki-nél ez a rasszizmus dolog mekkora b@romság.Az Anacondát én sme jelöltem volna a szám még jó de a klipp khrm..Nem olyan féle amti a gyerekemnek mutogatni :$ főleg ,hogy a kisgyerek még a csókot is fújjolja xd
Ezzel nem zat mondom ,hogy nem bírom Nicki-t de szerintem nincs értelme felháborodni.Taylor-nál meg ez az álszent kislányos cuccot ahányszor előhozzák hát annyi pénzem lenne világ legboldogabb embere lennék keresünk valakiben hibát oszt újra meg újra előhozzuk..
Összeszólalkozott Nicki Minaj és Taylor Swift
2015. július 23. 18:14
|
|
Brittany0417új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 194980 offline
|
Taylor néhány perce BOCSÁNATOT KÉRT - bár szerintem nem volt miért! Hatalmas respect!
2015. július 23. 20:52
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Brittany0417
Bocsánatot kért azért, mert beleszólt egy olyan témába, amihez nem nagyon volt köze
Igazad van, hatalmas respect neki...
Bocsánatot kért azért, mert beleszólt egy olyan témába, amihez nem nagyon volt köze
Igazad van, hatalmas respect neki...
2015. július 24. 06:04
Mind ketten szánalmasok... Az egyik beszól a másik folytatja... Nőjünk már fel!
2015. július 24. 10:49
Egyrészről Taylor már évek óta mindenhol a top jelöltek közt van, kivétel nélkül minden kategóriába "belegyűrik" - még abba is amihez igazán köze sincs, másrészről nem értem Minaj felháborodását, nem egy Céline Dion vagy Christina Aguilera kaliberű énekes akinek fel kéne háborodnia bármin is, örüljön, hogy létezik már autotune mert különben a széjjelimplantátumozott testét most egy koszos sztriptízbárban rázhatná, harmadszor a rasszizmusos kártya eljátszása is unalmas már, érdekes hogy Beyoncéról és Rihannáról elfeledkezek, akik szintén tarolni szoktak a díjátadókon és akkor itt meg is említhetném Pinket, aki FEHÉR és az említett két hölgyemény "miatt" már nem egyszer hoppon maradt még se olvastam tőle/róla olyat, hogy fel lenne háborodva, azért mert nem nyert/jelölték...
2015. július 24. 10:50
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Két hülye. Én egyikért se vagyok oda, nem is értem, hogy lehetnek ekkora sztárok. Annyira unalmasak már, hogy hihetetlen. A zenéjük is unalmas. Ez Amerika. Ott minden megtörténhet. Születtek volna Mo.-ra, fasorban nem lennének. Ez a feka csak is mit képzel. Menjen már a gusztustalan videójával, meg a gusztustalan picsájával. Hányingerkeltő az egész klip. Majd jó nem már még díjat is adnak érte.
2015. július 24. 10:58
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Jajj istenem.Mind a kettőnek igaza van,de Taylornak jobban én azt gondolom.Nicki csak olyan klippeket tud csinálni,hogy félmeztelenűl van és rázza a seggét.Taylor meg olyanokat ami másoknak biztos tetszeni fog mert valamennyivel műveltebb.
2015. július 24. 11:17
|
|
rekuska866új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 220927 offline
|
Ebben nem Nickinek van igaza. Az Anacondára jó, hogy nem kapott jelölést. szerintem az a videó klipp undorító. Miért van az, hogy Taylor úgy ér el 1 milliárdos megtekintéseket, hogy a ruha rajta marad? Nicki pedig.... szerintem mind tudjuk, hogy mit csinál.
2015. július 24. 11:37
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ugyan már?! Ja, biztos azért nem jelölték Nicki-t mert fekete, véletlenül sem azért mert a zenéje sz*r.. Az anaconda a legrosszabb Minaj szám amit életemben hallottam, erre ne várjon jelölést. Taylor meg keményen dolgozik, és rengeteg rajongója van. Érthető, hogy őt jelölték
2015. július 24. 14:03
VanilliaCloud igaz,hogy azt mondta de nekem ebből a számból nem jött le.
2015. július 24. 14:04
Taylor egy álszent nyomorult és Nicki sokkal tehetségesebb.
2015. július 24. 14:30
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Emberek kit érdekel hogy milyen a klipp,ha legalább a zene lenne valami házrengető,de könyörgöm eggyik se az.Merjen már valaki mondjuk egy Michel számba beleszólni.Istenem számalom.
2015. július 24. 16:09
Az álszentek azok a VMA szervezői. Ki is lesz a VMA házigazdája? Nincs több kérdésem, nyugodtan elfért volna az Anaconda a jelöltek között. Illett volna a színvonalhoz.
2015. július 24. 16:52
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Taylor igen is jó csinálja amit csinál az új albumja minden rekordot megdöntött ami nem mást mutatt mint hogy a fanok szeretik
Nicki pedig féltékeny nem bírja elviselni ha valakinek beindul a szekér talán nem olyan ocsmány maga mutogatással kellene probálkozni mint hogy rázza a nagy fenekét hanem sokkal komolyabb klippeket kéne alkótnia nem hiába a Bad Blood megtörte a vevo rekordját HAJRÁ TAYLOR REMÉLEM MEGNYER MINDEN KATEGÓRIÁT
Nicki pedig féltékeny nem bírja elviselni ha valakinek beindul a szekér talán nem olyan ocsmány maga mutogatással kellene probálkozni mint hogy rázza a nagy fenekét hanem sokkal komolyabb klippeket kéne alkótnia nem hiába a Bad Blood megtörte a vevo rekordját HAJRÁ TAYLOR REMÉLEM MEGNYER MINDEN KATEGÓRIÁT
2015. július 24. 17:05
|
|
RoxxiLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 76 Csatolások: 44 Azonosító: 246384 offline
|
Nagyon igaza van Nickinek! A fekete nők mai napig elnyomásban élnek, mint a médiában, mint az életben. Én Nicki pártját fogom, hisz az Anaconda érdemelte volna a legjobb koreográfia és az év videója címet!
2015. július 24. 19:46
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nicki Anaconda klippjétmegértem hogy miért nem jelölték. Semmi érdekes nincs benne, csak rázza a nagy fenekét. Én szeretem Nickit komolyan, de ezen nem kellett volna fölháborodni. Hiszen Beyonce is kapott jelölést, ahogy a cikk írója említette. Arról meg senki nem tehet, hogy Taylort jobbnak tartották.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: