Összeszólalkozott Nicki Minaj és Taylor Swift
2015. július 23. 08:24
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nickit szerintem nem a bőrszíne miatt nem jelölték, hanem a számai miatt.
2015. július 23. 08:38
Ezzel nem Taylort akarom védeni, de a Bad Blood nem Katy Perry-ről szól
2015. július 23. 09:37
Hoppá hoppá a két bohóc vitázik. Mindkettő ugyan olyan sz.r zenét játszik,egyik sem jobb a másiktól.
2015. július 23. 09:42
Egyet értek Nickivel! Itt Magyarországon is ugyan úgy működik ! Itt a cigányokat cseszegetik ! Jó lenne ha mindenki elfogadna mindenkit úgy ahogy van ! És a fajtájával sem foglalkozna ! Hajrá Nikki !
2015. július 23. 10:12
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Az az egész egy akkora baromság!
Mindkettőjük ugyanolyan hibás a dologban. Bár nem tudom,mi ezen a vitatni való?
Tény és való,hogy Taylor zenéjét majdnem minden kategóriához jelölték. Nem értem azokat a cikkeket mikor írják,hogy: Taylor tarolt a xyx awardson. Mivel,szinte minde kategóriához jelölve volt,ezért,nem is csodálkozom rajta.
Kicsit túlzásba vitték a Bad Blood-ot,azért mégsem volt akkora sikere. Meg,azért azt is vegyük észre,hogy nemcsak Taylor volt a klipben,hanem csomó más híresség.
)Amúgy csodálkozom,hogy a legjobb együttes számhoz nem jelölték.)
Tehát,ezen a téren igaza van Nicki-nek. DE!
Nicki Anaconada című száma semmi másról nem szól,csak a seggrázásról. Tény és való,hogy fülbemászó dallama van,de az azért még is csak nem jó,hogy a dal klipben semmi más nincs csak a seggrázás.
Mindegy. Szerintem ezen,hülyeség volt összeveszni,Nicki nem említett meg senkit sem a tweet-ben,így igazából bárkire célozhatott. Taylor-nak,meg nem kellett volna magára vennie. Mindketten ostobák (már bocsánat,hogy ezt mondom) hogy iylen hülyeségen összevesznek,hogy így jelölés,meg úgy. Ez csak egy díjátadó. Egy darab szobrocskával nem leszel menőbb,vagy jobb. Az én szememben legalább is ez nem számít.
Amúgy csodálkozom rajta,hogy Calvin nem szállt be védeni Taylort.
Mindkettőjük ugyanolyan hibás a dologban. Bár nem tudom,mi ezen a vitatni való?
Tény és való,hogy Taylor zenéjét majdnem minden kategóriához jelölték. Nem értem azokat a cikkeket mikor írják,hogy: Taylor tarolt a xyx awardson. Mivel,szinte minde kategóriához jelölve volt,ezért,nem is csodálkozom rajta.
)Amúgy csodálkozom,hogy a legjobb együttes számhoz nem jelölték.)
Nicki Anaconada című száma semmi másról nem szól,csak a seggrázásról. Tény és való,hogy fülbemászó dallama van,de az azért még is csak nem jó,hogy a dal klipben semmi más nincs csak a seggrázás.
Mindegy. Szerintem ezen,hülyeség volt összeveszni,Nicki nem említett meg senkit sem a tweet-ben,így igazából bárkire célozhatott. Taylor-nak,meg nem kellett volna magára vennie. Mindketten ostobák (már bocsánat,hogy ezt mondom) hogy iylen hülyeségen összevesznek,hogy így jelölés,meg úgy. Ez csak egy díjátadó. Egy darab szobrocskával nem leszel menőbb,vagy jobb. Az én szememben legalább is ez nem számít.
Amúgy csodálkozom rajta,hogy Calvin nem szállt be védeni Taylort.
2015. július 23. 10:30
Igaza van Nicki-nek! Senkit sem a bőrszíne alapján kell ítélni!!
Taylor meg nem tudom miért ekkora "tehetség" mostanában, szerintem vannak nála sokkal különb előadók is..
Taylor meg nem tudom miért ekkora "tehetség" mostanában, szerintem vannak nála sokkal különb előadók is..
2015. július 23. 10:58
ennek sok értelme van mondhatom.. hogy twitteren vesznek össze ezen. gratu!!
2015. július 23. 11:29
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Nem tudom Taylor mikor lett ilyen rohadt nagy tehetség h minden díjra őt jelölik...vannak nála sokkal tehetségesebbek is..
Nickinek pedig igaza van...egy nevet sem emílett így nem értem h miert kellet Taylornak beleszolni!?. De mind1 is csak így tovább Nicki!!
❤❤
2015. július 23. 11:59
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Ennek a vitának nincs értelme. Most komolyan azért van felháborodva, hogy nem jelölték?? ennyi erővel még rajta kívül 20 másik énekes is, aki sokkal tehetségesebb, mint Nicki vagy Taylor, is felháborodhatna. És azért kapjon díjat, mert félpucéran riszálja magát a klipjeiben, na ne már!!!!!!
2015. július 23. 12:01
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
mert az Anaconda valóban olyan minőségi dal és koreográfia volt, igazi befolyása volt a kultúrára.;D ahha
2015. július 23. 12:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Mindkét klip egyformán sz*r, szóval nem is értem, hogy juthattak el még a jelölés gondolatáig is.
Ezért felesleges ez a cicaharc.
2015. július 23. 13:10
Istenem... Azért kapott volna jelölést, mert...? Mert tud twerkelni, vagy mi a bánat? Milyen aranyos. :')
2015. július 23. 13:11
|
Kpoplovver77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 247037 offline
|
2015. július 23. 13:18
|
Kpoplovver77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 247037 offline
|
Taylor masolja a 2ne1-et a Bad Blood es 2ne1 come back home cimu szamok video clipje kozott alig van vmi kulonbseg
2015. július 23. 13:38
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Szerintem Niki nem a bőrszíne miatt nem kapott díjat mert lássuk be...félpucéran twerkel a klipben. Ezért díjat akar? Szomorú..
2015. július 23. 16:15
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Kínomban már nevetek. Nehogy már komolyan csak annyi esze legyen, hogy azt hiszi, a bőrszíne miatt nem kapott jelölést. Úristen. Azért nem kapott jelölést, mert semmi értelmeset nem tud felmutatni, csak az értelmetlen és nevetséges dalait és katasztrofális videoklipjeit, amiben gyakorlatilag semmi más nincs, csak seggrázás és a női nem megszégyenítése.
2015. július 23. 16:35
|
enci o.oOvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 205999 offline
|
Gureka10 - Ma, 10:12
Mindkettőjük ugyanolyan hibás a dologban. Bár nem tudom,mi ezen a vitatni való? wtf.gif
Tény és való,hogy Taylor zenéjét majdnem minden kategóriához jelölték. Nem értem azokat a cikkeket mikor írják,hogy: Taylor tarolt a xyx awardson. Mivel,szinte minde kategóriához jelölve volt,ezért,nem is csodálkozom rajta. bolond.gif Kicsit túlzásba vitték a Bad Blood-ot,azért mégsem volt akkora sikere. Meg,azért azt is vegyük észre,hogy nemcsak Taylor volt a klipben,hanem csomó más híresség. yes.gif
)Amúgy csodálkozom,hogy a legjobb együttes számhoz nem jelölték.) rohog.gif
Nicki Anaconada című száma semmi másról nem szól,csak a seggrázásról. Tény és való,hogy fülbemászó dallama van,de az azért még is csak nem jó,hogy a dal klipben semmi más nincs csak a seggrázás. bolond.gif
Amúgy csodálkozom rajta,hogy Calvin nem szállt be védeni Taylort. _nevet.gif rohog.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/56668-osszeszolalkozott-nicki-minaj-es-taylor-swift/#ixzz3gj1nF33U
Teljesen egyetértek!!
Mindkettőjük ugyanolyan hibás a dologban. Bár nem tudom,mi ezen a vitatni való? wtf.gif
Tény és való,hogy Taylor zenéjét majdnem minden kategóriához jelölték. Nem értem azokat a cikkeket mikor írják,hogy: Taylor tarolt a xyx awardson. Mivel,szinte minde kategóriához jelölve volt,ezért,nem is csodálkozom rajta. bolond.gif Kicsit túlzásba vitték a Bad Blood-ot,azért mégsem volt akkora sikere. Meg,azért azt is vegyük észre,hogy nemcsak Taylor volt a klipben,hanem csomó más híresség. yes.gif
)Amúgy csodálkozom,hogy a legjobb együttes számhoz nem jelölték.) rohog.gif
Nicki Anaconada című száma semmi másról nem szól,csak a seggrázásról. Tény és való,hogy fülbemászó dallama van,de az azért még is csak nem jó,hogy a dal klipben semmi más nincs csak a seggrázás. bolond.gif
Amúgy csodálkozom rajta,hogy Calvin nem szállt be védeni Taylort. _nevet.gif rohog.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/56668-osszeszolalkozott-nicki-minaj-es-taylor-swift/#ixzz3gj1nF33U
Teljesen egyetértek!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: