Amerikában – legfőképpen a hírességek körében – nagy népszerűségnek örvend az új Periscope nevű app, minek segítségével bármikor azonnali livestreambe kezdhetnek telefonjukon keresztül, amit bárki nézhet, és bátran hozzá is szólhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brendon Urie előadta akusztikusan a P!ATD új dalát
2015. július 22. 14:15
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
2015. július 22. 15:30
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Fannii33 @ 2015.07.22. 15:10)
........................
Ez a véleményed? Gratulálok édesem, ezzel csak magadat minősíted. (Én az ilyen megnyilvánulásoka kapásból törölném.)
On: Szeretem a Panic at the Discot, de ez a dal nekem most valahogy nem jön be, persze Brendonnak nagyon szép hangja van, autotune nélkül is megállja a helyét.
2015. július 22. 18:32
|
|
J.Grofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 241347 offline
|
Én nagyon bírom Brendont, de szerintem már énekelt ennél jóval jobban is élőben... Persze azért ez sem volt rossz
Amúgy a szám önmagában is tetszett, de a kisebb hangi hibáktól eltekíntve itt is ez a változat jön be jobban, csak úgy mint a This Is Gospelnél! Várom már az új albumot!
2015. július 22. 19:32
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Szerintem egész jó a dal, de ez az akusztikus verzió valahogy nem illik hozzá. Lehet, hogy csak a zongora nem tetszik, mert úgy tűnik mintha csak különböző billentyűket nyomkodnak.
A hangja, mint mindig tökéletes.
A hangja, mint mindig tökéletes.
2015. július 22. 20:09
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Szeretem Brendon streamjeit
Jól énekel élőben is, jó volt hallani
2015. július 22. 23:05
Imádom a dalt, és Brendon hangját is, így a végeredményben sem csalódtam
2015. július 27. 22:32
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
Brendon, neeeeeeeeeee T-T ez annyira szép *--* P!ATD for life <3
EMOS, ASSEMBLE!!!!!
EMOS, ASSEMBLE!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: