Az ikertornyok leomlásának évfordulóján jelenik meg a brit együttes ötödik albuma, That's The Spirit címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ősszel jön az új Bring Me The Horizon-lemez
2015. július 22. 13:07
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
2015. július 22. 13:34
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Idézet (Fannii33 @ 2015.07.22. 13:17)
1.komment.....
Ez meg mi?
Mellesleg kíváncsi leszek az új lemezre, remélhetőleg jó lesz. Bár nekem még mindig a régi BMTH a legjobb de azért az új "stílus" sem rossz.
2015. július 22. 13:47
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nagyon várom már ezt az albumot. Mindig is a Sempiternal volt tőlük a kedvenc albumom, azt elejétől a végéig imádom, de az azelőttieket nem tudtam megszeretni, és nagyon örülök, hogy ezt az éneklősebb stílust akarják tovább vinni
A Happy Song is baromi jó szám lett, mióta megjelent, nem telt el úgy nap hogy meg ne hallgattam volna
2015. július 22. 14:31
Kíváncsi leszek rá és fura lesz megszokni az 'új stílusukat', mert eléggé hozzászoktam a 'régi' BMTH-hoz. Ezenkívül tetszik az új számuk.
Nagyon várom már!
2015. július 22. 15:06
|
|
petrabiersackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 1 Azonosító: 232361 offline
|
Nagyon várom már ♥ Bár eléggé fura volt hallani a Sempiternal album után a Happy Song-ot, de nem lett rossz. Sőt baromi jó lett! Szóval igen.. nagyon várom ^^
2015. július 22. 15:44
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Személy szerint nekem az új stílusuk sokkal jobban bejön, jó hallani Olit énekelni is nemcsak screamelni. A Happy Song nagyon tetszik, kíváncsian várom az új albumot. Annyira jó látni, hogy Oli milyen boldog, nagyon megérdemli.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: