Minden, amit az idei VMA-ról tudnod kell – házigazda, jelöltek!
2015. július 22. 12:02
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Én is teljesen azon a véleményen vagyok, hogy lehetne változatosabb a lista.
Aztán, van egy teljesen SZEMÉLYES véleményem is: ahogy néztem a listát, egyre feljebb húztam a szemöldököm. Az, hogy a bad blood és a blank space ennyi jelölést kapott az egy picit durva nekem. Félreértés ne essék, nekem semmi bajom Taylorral, sőt, de egyik szám sem volt ennyire jó. Mind a kettő egy, kettő hetes slágerek voltak. A bad blood klippje pedig nekem egy lapos sztárpromó volt....
Aztán, van egy teljesen SZEMÉLYES véleményem is: ahogy néztem a listát, egyre feljebb húztam a szemöldököm. Az, hogy a bad blood és a blank space ennyi jelölést kapott az egy picit durva nekem. Félreértés ne essék, nekem semmi bajom Taylorral, sőt, de egyik szám sem volt ennyire jó. Mind a kettő egy, kettő hetes slágerek voltak. A bad blood klippje pedig nekem egy lapos sztárpromó volt....
2015. július 22. 12:23
Legjobb női videoklip: Nicki Minaj - Anaconda
??????????????WHAT?????!!!??
Hajrá Bruno Mars <33
??????????????WHAT?????!!!??
Hajrá Bruno Mars <33
2015. július 22. 12:24
Shadygirl, Gureka10 egyetértek! Nem igaz h csak 5 előadóból tudtak "válogatni"! Nem csak ők léteznek! Annyi zene van miért ugyan azokat kell mindenhova jelölni!??!? Aztán meg majd jön a következő cikk azzal a címmel h pl: Taylor Swift tarolt az idei VMA-n. Hát persze mert csak őt jelölték mindenhova!!! Mi értelme van h minden díjat ugyanaz nyeri majd meg!!
2015. július 22. 12:27
És mi ez már h Miley a házigazda!? Ebből se lesz semmi jó! Ha már fellépni nem engedik akk házigazdának miért??
2015. július 22. 12:44
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Na ez jó lesz:D
2015. július 22. 13:04
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ariana-nak nagyon szurkolok.
Meg van pár kiemelkedő.
2015. július 22. 13:53
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Ariana♡♡ Justin♡♡
2015. július 22. 14:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Viccesnek érze, hogy ennyi díjra jelölték a Bad Bloodot, azért annyira nem jó se a dal, se a klip.
Remélem a Where are ü now nyer valamit, imádom a klipjét.
Remélem a Where are ü now nyer valamit, imádom a klipjét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: