Naughty Boy még mindig a barátjaként tekint Zaynre
2015. július 20. 20:48
Én mindig is Directionerként, szerettem és tiszteltem Zayn-t. Emlékszem a régi úgymond ChattyMan-es pillanataira, amikor szerény volt. Amikor félénksége miatt majdnem otthagyta az X Factort. Nemtudom most mi történt. A hírnév? a hírnevét a One Directionnek, az 5 éve tartó bandának köszönheti, és a 4 legjobb barátjának . Nem kellene így viselkednie. Hogy otthagyta a turnét, hogy egy kis magánya legyen, és rögtön studióba vonult, összeveszett Louissal, nekem azt jelenti hogy eléggé cserben hagyta a barátait. A többieknek azért elég nehéz így is ugyanazt a koncertszintet vinni, de ők hozzák a legmagasabb szintet Zayn nélkül. Büszke vagyok rájuk! Persze ez csak 1 ember véleménye, láttam élőben zayn nélkül a koncertet....
2015. július 20. 20:58
Kulonosebben nem erdekelnek.Mindketto a sajat igazat hajtsak.
2015. július 20. 21:26
|
|
Orsayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 6 Azonosító: 234780 offline
|
Hajnika818-nak tökéletesen igaza van
És melelsleg Naughty Boy... Látszik a twitterre felrakott klipprészletekben, hogy a monitoron ott tükröződik az alakja... Jézusom, legalább ne hazudozzon, nem is csoda hogy Zayn kiborul
És melelsleg Naughty Boy... Látszik a twitterre felrakott klipprészletekben, hogy a monitoron ott tükröződik az alakja... Jézusom, legalább ne hazudozzon, nem is csoda hogy Zayn kiborul
2015. július 20. 23:06
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
minden-fan, egyetértek
Egyébként már kissé unalmasak ezek a Naughty-Malik hírek, talán praktikusabb lenne, ha várnátok egy-két hetet, hogy összejöjjön pár "érdekes fejlemény" az ügyben, és egy cikként hoznátok le :'DD
Egyébként már kissé unalmasak ezek a Naughty-Malik hírek, talán praktikusabb lenne, ha várnátok egy-két hetet, hogy összejöjjön pár "érdekes fejlemény" az ügyben, és egy cikként hoznátok le :'DD
2015. július 20. 23:14
Hajnika818 : Egyet értek!! Ez már nem a régi Zayn.Persze mindenki változik de pont nem ezt vártuk tőle..
2015. július 21. 09:12
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Már nagyon elegem van ebből az egészből. Zayn így,Zayn úgy,mondjátok csak,nem unalmas már egy kicsikét?
Zayn teljesen megváltozott,természetesen rossz irányba. Először hátba támadja a One Directiont,most meg NB-t. Nagyon össze van zavarodva,vagy csak feltűnési viszketésben szenved.
Ahelyett,hogy itt parádézik,inkább foglalkozzon az esküvőjével,meg az albumával,és ne fárasszon minket a hülyeségével. Ha összevesztek,hát összevesztek. Szerintem,itt nagyon senkit nem érdekel.
És sokan,csak azért utálják NB-t mert elvette a One Direction-tól Zayn-t?
Ugyan már! Nem hiszem,hogy megfenyegették Zaynt,vagy esetleg kötéllel húzták el. Ment az magától is.
2015. július 21. 09:15
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (littlemix @ 2015.07.21. 00:42)
Zaynnek tényleg nincs szüksége erre a dagadékra!!
A dagadt szó kicsit erős kifejezés. Mondd azt,hogy túlsúlyos,vagy valami más szinonimát de ez a dagadt szó,ez nagyon erős. Nem hiszem,hogy örülnél neki,ha neked is ilyen testalkatod lenne,és téged is "ledagadtoznának"
2015. július 21. 10:25
Lassanként elég lesz már a körülötte forgó drámából.
2015. július 21. 11:02
Nincs velük különösebb bajom, de ez már kicsit fárasztó!
2015. július 21. 11:06
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Nem hittem, hogy ilyet mondok de már elegem van Zayn-ből, de nagyon. Amióta kilépett a 1D-ből azóta nagyon azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Szerintem azt akarja elérni hogy ne felejtsék el. A directionerek még reménykednek hogy visszatér, de előbb-utóbb ők is beletörődnek, és szép lassan el fogják felejteni. Én nem hiszek ebben a szólókarrierben, mert akkor anno nem rakták volna őt csapatba, ha elég jó lett volna, akkor szólóban is mehetett volna tovább az X-faktorban.
2015. július 21. 11:11
Zayn egy bunkó paraszt lett! Utálom! Már nagyon elegem van belőle! De Naughty boy se jobb!
2015. július 21. 11:46
Mit nem tudnak ezek csinálni... Egyik rosszabb mint a másik. Ez a Naughty Boy valóban kész vicc azzal az egy darab, nevetséges slágerével ossza itt az észt, de Zayn még rosszabb. Nem tudom mi történt vele az 1D-ben, de azért abba belegondolhatna hogy ahogy itt veszekszik a volt társaival és leszólja azt a bandát ami a sikert meghozta neki, amivel több milliót keresett, az esetleg kihat a rajongóira is, de szerintem Ő magasról tesz rá, csak a saját érdekei fontosak. Egyszóval már nagyon fárasztó hogy napi szinten jönnek az új hírek róluk. Legalább döntsék el hogy most jóban vannak e vagy sem, mert ez már így nem állapot.
2015. július 21. 11:52
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Zayn egy kicsit túlreagálja ezt az egészet,de szánalmasnak tartom,hogy ennyiért otthagyta a legjobb barátját.Emberi módon is meg lehet beszélni egy konfliktust,nem kell kiteregetni a világ elé.Zayn nagyot esett a szememben.
2015. július 21. 13:15
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Hajnika818 ott s pont!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: