Az itt jelen lévő összes utálkozóval közölném ,akkor ,hogy én is bevédem ezt a csajt ,úgy ,hogy nem vagyok rajongója. Sőt őszintén szólva semmit nem tudok róla, csak annyit ,hogy eljegyezték xD Ja meg ,hogy ebben a bandában van (de ,hogy milyen zenét játszanak egyáltalán? ,na ezegy jó kérdés xD nem tudom). Viszont ennek a lánynak megjegyeztem a nevét ,és őszintén szólva pont azért mert szerintem hihetetlenül szép, és jól áll neki ,hogy van rajta valami ,de mégsem egy tehén. Ami egyébként minden szempontból jobb, mert így valószínűleg egészségesebbnek is mondható , jobban bírja majd a terhességet ,és sokkal jobban is néz ki ,mint egy lapos csontvázkollekció (de most komolyan ember ránézek egy modellre és a sírás kerülget).
Lambika:
úristen kinek kell ez a hájas boszorka, olyan mint egy tehén...
MIIII?? xD Kezdjük azzal ,hogy a férfiak (ismétlem :férfiak, most nem a páwwwa kisfiúcskákról beszélek) nagyrésze ,jobban kedveli ,hogy ha egy nőn van egy kis felesleg mintha egy kis piszkafa. (és ez most nem is igazán ízlés kérdése ,mert ez a férfi ember agyába van gyakorlatilag táplálva ,az ókortól kezdődően. (napjainkban a piszkafa lányok a média és a divatvilág végtermékei ,és a jelenlegi "szépségideált" mutatják ,ami pedig korántsem egyenlő azzal ,hogy mi tetszik egy férfinak. Szóóóóval.....a feltevésed totál értelmetlen volt ,már elnézést.
Lambika:
hát pedig én pont, hogy vékony vagyok és ehetek amennyit akarok nem hízok, de ez kb egy ebédtől is felszed vagy 5 kilót, ez a különbség köztünk.
Félre értés ne essék ,tényleg nem bántani akarlak vagy valami, de ha ez tényleg így van akkor azzal érdemes meglátogatni egy orvost (még ha örökölted is).
Ja és lenne még egy utolsó kérdésem :
HOGY A JÓ BÜDÖS KU*VA ÉLETBE JÖN EHHEZ A CIKKHEZ AZ ,HOGY NEKI MILYEN ALAKJA VAN?? xDD Csak mert ezt most komolyan nem vágom