Starity

Eljegyezték Jesy Nelsont

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 22. 14:43 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2015.07.21. 22:39)
hát pedig én pont, hogy vékony vagyok és ehetek amennyit akarok nem hízok, de ez kb egy ebédtől is felszed vagy 5 kilót, ez a különbség köztünk.

Egy: Kit érdekel, hogy hízol-e vagy sem egyáltalán összességében kit érdekelsz ? rohog.gif 110.gif
Kettő: Csak a testalkatát tudod kritizálni mást nem?
Három: ha annyira nem érdekelne a boldogsága nem reklámoznád itt mennyire h#lye vagy
Négy: Örvendek, hogy nem érdekel más emberek boldogsága. Minket sem érdekel, hogy téged nem érdekel. Ergo le vagy sz#rva nem is értem mit próbálnak beléd észt tölteni, felesleges időpazarlás. Az ilyenek miatt kéne állandó moderálás a fórumon mint te.
Öt: úristen előre félek a csúnya gonosz "intelligens" válasz kommentedtől 110.gif
Nagy az Isten állatkertje és alacsony az a kerítés...nagyon beer.gif

Szal sok boldogságot rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, itsChanel, Jolie_77, Jody
2015. július 22. 18:03 #122
- törölt felhasználó -    
zombeeStar meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2015. július 22. 18:13 #123
- törölt felhasználó -    
anastasiajones
Na ne nevettess!!Azt állítod, hogy korban stimmelsz Jesyvel, aki 24 éves, miközben neked az van kiírva az adatlapodra, hogy 1998-ban születtél??Na ne akard ezt beadni!! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2015. július 23. 09:35 #124
- törölt felhasználó -    
Idézet (zombeeStar @ 2015.07.22. 14:43)
Egy: Kit érdekel, hogy hízol-e vagy sem egyáltalán összességében kit érdekelsz ? rohog.gif 110.gif 
Kettő: Csak a testalkatát tudod kritizálni mást nem? 
Három: ha annyira nem érdekelne a boldogsága nem reklámoznád itt mennyire h#lye vagy
Négy: Örvendek, hogy nem érdekel más emberek boldogsága. Minket sem érdekel, hogy téged nem érdekel. Ergo le vagy sz#rva nem is értem mit próbálnak beléd észt tölteni, felesleges időpazarlás. Az ilyenek miatt kéne állandó moderálás a fórumon mint te.
Öt: úristen előre félek a csúnya gonosz "intelligens" válasz kommentedtől  110.gif 
Nagy az Isten állatkertje és alacsony az a kerítés...nagyon beer.gif 
Szal sok boldogságot rohog.gif

Köszönöm! meghajolo.gif
2015. július 23. 12:17 #125
QueenOfFifthHarmony
QueenOfFifthHarmony
új tag

StátuszDangerous Woman by: Ariana Grande <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 243515
anastasiajones és Lambika megértem,hogy nektek nem tetszik a Little Mix zenéje.Megértem,hogy szerintetek nem szépek.Én ezt mind megértem és elfogadom,mert mindenkinek más a véleménye.Csak,hogy nem értek vele eggyet. Igazán nem tudom,hogy miért itélitek el azokat az embereket,akiket nem is ismertek.Jesy szerintem abszolút nem hájas,mint ahogy azt Lambika írta.Egyébként nem igazán kéne szóvá tennetek a helyesírási hibákat,mert tik sem írtatok hibátlanul.Egyébként az pedig igaz,hogy te mondhatod a banda tagokról,hogy kövérek,boszorkák,olyanok mint egy mókus,csak hogy nem fogja érdekelni őket.Egy az nem bezsélik a nyelvet! biggrin.gif Másik az,szerintem ha valakik ennyire tehetségesek,és jól néznek ki,van valakijük aki szereti őket,akkor nem azzal fog törődni,hogy az olyanok mint ti ilyeneket mondtok róluk.Egyébként ilyenkor azt érzem,hogy milyen már ez,hogy te anastasiajones állítólag 24 éves vagy (mert Jesy ennyi),és én 14 éves fejjel értelmesebb vagyok,és nem ítélkezek mások felett. wink.gif A továbbiakban sok sokikert nektek,és remélem egyszer majd kinövitek ezt.
2015. július 23. 12:31 #126
westher
westher
Hozzászólás: 1585
Csatolások: 225
Azonosító: 238307
Nagyon örülök nekik! Sok boldogságot! ♥
2015. július 23. 13:34 #127
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Sok boldogságot nekik!
2015. július 23. 18:35 #128
Cressida Rilnen
Cressida Rilnen

Státusz"A világot az álmodozók fogják megmenteni és újjáépíteni."
Hozzászólás: 544
Azonosító: 237827
De jó!Sok boldogságot nekik!Hajrá Jesy! ♡♡♡
2015. július 24. 09:27 #129
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Szerintem Jesynek pont hogy jól áll ez a teltség! smileeee.gif
2015. július 24. 22:47 #130
verliebt.
verliebt.
visszatérő vendég

Státuszverliebt. még nem állította be a státuszát és még egy jó ideig nem is fogja
Hozzászólás: 320
Azonosító: 243174
Sok boldogságot Nekik!
2015. július 25. 12:27 #131
Luana Roth
Luana Roth
új tag

Státusz"Egyél addig amíg álmos leszel. Aludj addig amíg éhes leszel."
Hozzászólás: 48
Azonosító: 246648
Gratulálok Jesynek *-* Megérdemli a boldogságot. Lambika. Akkor pofázhatsz be JOGOSAN Jesnyek ha:
1. Lennének botrányai.
2. Többet vagy legalább annyit elérsz mint Ő.
Amíg ezek nem teljesülnek (mind a kettő) addig pofád lapos biggrin.gif
2015. július 25. 14:58 #132
anastasiajones
anastasiajones
új tag
Hozzászólás: 46
Azonosító: 241530
Na most honnan tudnád, hogy igaz adatokat adtam meg? -.-" Előbb bizonyosodj meg arról, hogy igaz-e...
2015. július 25. 15:40 #133
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Én valamiért teljesen lemaradtam arról, hogy egy párt alkotnak, de sok boldogságot nekik! biggrin.gif
2015. július 25. 18:53 #134
DarkSilent
DarkSilent
visszatérő vendég

StátuszFuck Yeah MotherFucker!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 244206
SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK! smileeee.gif <3
2015. július 25. 19:25 #135
DarkSilent
DarkSilent
visszatérő vendég

StátuszFuck Yeah MotherFucker!
Hozzászólás: 105
Azonosító: 244206
Az itt jelen lévő összes utálkozóval közölném ,akkor ,hogy én is bevédem ezt a csajt ,úgy ,hogy nem vagyok rajongója. Sőt őszintén szólva semmit nem tudok róla, csak annyit ,hogy eljegyezték xD Ja meg ,hogy ebben a bandában van (de ,hogy milyen zenét játszanak egyáltalán? ,na ezegy jó kérdés xD nem tudom). Viszont ennek a lánynak megjegyeztem a nevét ,és őszintén szólva pont azért mert szerintem hihetetlenül szép, és jól áll neki ,hogy van rajta valami ,de mégsem egy tehén. Ami egyébként minden szempontból jobb, mert így valószínűleg egészségesebbnek is mondható , jobban bírja majd a terhességet ,és sokkal jobban is néz ki ,mint egy lapos csontvázkollekció (de most komolyan ember ránézek egy modellre és a sírás kerülget).

Lambika:
úristen kinek kell ez a hájas boszorka, olyan mint egy tehén...

MIIII?? xD Kezdjük azzal ,hogy a férfiak (ismétlem :férfiak, most nem a páwwwa kisfiúcskákról beszélek) nagyrésze ,jobban kedveli ,hogy ha egy nőn van egy kis felesleg mintha egy kis piszkafa. (és ez most nem is igazán ízlés kérdése ,mert ez a férfi ember agyába van gyakorlatilag táplálva ,az ókortól kezdődően. (napjainkban a piszkafa lányok a média és a divatvilág végtermékei ,és a jelenlegi "szépségideált" mutatják ,ami pedig korántsem egyenlő azzal ,hogy mi tetszik egy férfinak. Szóóóóval.....a feltevésed totál értelmetlen volt ,már elnézést.

Lambika:
hát pedig én pont, hogy vékony vagyok és ehetek amennyit akarok nem hízok, de ez kb egy ebédtől is felszed vagy 5 kilót, ez a különbség köztünk.

Félre értés ne essék ,tényleg nem bántani akarlak vagy valami, de ha ez tényleg így van akkor azzal érdemes meglátogatni egy orvost (még ha örökölted is).

Ja és lenne még egy utolsó kérdésem :
HOGY A JÓ BÜDÖS KU*VA ÉLETBE JÖN EHHEZ A CIKKHEZ AZ ,HOGY NEKI MILYEN ALAKJA VAN?? xDD Csak mert ezt most komolyan nem vágom biggrin.gif
2015. július 25. 21:59 #136
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
miért kéne orvoshoz mennem??? Nem vagyok anorexiás vagy bulimiás...nem is nézek ki úgy. Csak mert nem leszek tehén attól, hogy eszek még nem vagyok beteg. Legalább nem fogyókúráznom meg sanyargatnom magam, meg elviselni h mások minden finomságot esznek előttem, én meg nem ehetek. De ennek a tehénnek ezt kéne tennie, mert biztosan gyors kajákat zabál...
2015. július 25. 22:13 #137
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Idézet (Lambika @ 2015.07.25. 21:59)
miért kéne orvoshoz mennem??? Nem vagyok anorexiás vagy bulimiás...nem is nézek ki úgy. Csak mert nem leszek tehén attól, hogy eszek még nem vagyok beteg. Legalább nem fogyókúráznom meg sanyargatnom magam, meg elviselni h mások minden finomságot esznek előttem, én meg nem ehetek. De ennek a tehénnek ezt kéne tennie, mert biztosan gyors kajákat zabál...

"Sajnállak", hogy ilyen elégedetlen vagy magaddal, hogy mindenkit ócsárolsz csupán külsőségek alapján.

szerk.: Kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb boldogsága.
2015. július 26. 15:18 #138
Vilcsi
Vilcsi
skrrrt

Státuszhi guys :) I'm back :D
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 202950
gratu nekik smileeee.gif
2015. július 26. 20:58 #139
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1240
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Gratulálok!smileeee.gif
2015. július 27. 14:23 #140
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Lambika: " másik hogy minek örüljek egy vadidegen boldogságának??? Hol érdekel az engem, főleg egy ilyen tehén boldogsága, baromira nem érdekel hogy boldog vagy sem..."

-aha jah, nem örülsz más boldogságának, mi?? biggrin.gif Azért szoltál a cikkhez mert mégis érdekel.. [intelligens ember lehetsz, hogy ilyeneket írsz.. ami = a nullával. wink.gif ..
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok