Eljegyezték Jesy Nelsont
2015. július 20. 16:43
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4449 Csatolások: 137501 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (Lambika @ 2015.07.19. 23:13)
úristen kinek kell ez a hájas boszorka, olyan mint egy tehén...
Idézet (anastasiajones @ 2015.07.20. 14:01)
Lambika, egyetértek.
Ebben a lánybandában mindenki egy boszorkány.
Perrie egy múmia, és még Kim K.-n is kedvesebb smink van.
Jesy egy dagadék, Jade meg teszi itt az ártatlan szent kislányt, Leigh-Anne meg olyan, mint egy mókus...
Ebben a lánybandában mindenki egy boszorkány.
Perrie egy múmia, és még Kim K.-n is kedvesebb smink van.
Jesy egy dagadék, Jade meg teszi itt az ártatlan szent kislányt, Leigh-Anne meg olyan, mint egy mókus...
Szerintem az egyik legundorítóbb dolog valakit a súlya miatt kritizálni. Szerintem sok nő szeretne olyan "dagadt" lenni, mint Jesy, olyan "múmia" lenni, mint Perrie és olyan "mókus" lenni, mint Leigh-Anne. De gondolom ti olyan tökéletesek vagytok, hogy mindenkit gond nélkül kritizálhattok az interneten.
2015. július 20. 17:36
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
Kedves Lambika és Anastasiajones!
Tudjátok,nagyon sajnállak titeket ezért a kevéske intelligenciátokért. Nézzetek már tükörbe,ti tökéletesek vagytok? Senki sem az! És egy egészséges testalkatú nőre azt mondani,hogy "hájas" és "dagadék" az elég szánalmas. Nők ezrei mit meg nem adnának,hogy ennyi súly lehessen rajtuk! A többi lány kritizálása sincs rendben. Nektek ez jó,hogy másokat kritizáltok? És miért csináljátok? Mert féltékenyek vagytok? Irigyek? Undorító ez a viselkedés. Mielőtt kritizáltok vagy megszóltok valakit,gondolkodjatok el nektek hogyan esne ha nektek mondaná valaki. Ne haragudjatok de szánalmasak vagytok. Remélen egy szép napon felnőttök és megbánjatok hogy valaha is megszóltatok valakit. Sok sikert!
Gratulálok nekik, sok-sok boldogságot!
Tudjátok,nagyon sajnállak titeket ezért a kevéske intelligenciátokért. Nézzetek már tükörbe,ti tökéletesek vagytok? Senki sem az! És egy egészséges testalkatú nőre azt mondani,hogy "hájas" és "dagadék" az elég szánalmas. Nők ezrei mit meg nem adnának,hogy ennyi súly lehessen rajtuk! A többi lány kritizálása sincs rendben. Nektek ez jó,hogy másokat kritizáltok? És miért csináljátok? Mert féltékenyek vagytok? Irigyek? Undorító ez a viselkedés. Mielőtt kritizáltok vagy megszóltok valakit,gondolkodjatok el nektek hogyan esne ha nektek mondaná valaki. Ne haragudjatok de szánalmasak vagytok. Remélen egy szép napon felnőttök és megbánjatok hogy valaha is megszóltatok valakit. Sok sikert!
Gratulálok nekik, sok-sok boldogságot!
2015. július 20. 19:41
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
már tegnap láttam a képeket
nagyon aranyosak és cuki együtt
nagyon aranyosak és cuki együtt
2015. július 20. 20:43
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Gratulálok nekik
Végre van valami pozitív is itt Starityn
Végre van valami pozitív is itt Starityn
2015. július 20. 22:15
|
|
olívia20000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 243199 offline
|
Kedves lambika és anastasiajanes!
Azt hiszitek ti tökéletesek vagytok? Mert senki sem az!! Ti meg nyugodtan féltékenyked jetek Jess by boldogságára . Ti sohasem lesztek olyan szépek mint bármelyikünk. Ha nektek Perrie múmia, akkőr arról ne is beszéljünk hogy ti hogyan nézhették ki! Amit ti csináltok az egyszerűen féltékenység!! Ez gyerekes amit ti csináltok És nem ajánlom hogy tükörbe nézzétek mert még a végén bereped a csúnyaságtól!!
Azt hiszitek ti tökéletesek vagytok? Mert senki sem az!! Ti meg nyugodtan féltékenyked jetek Jess by boldogságára . Ti sohasem lesztek olyan szépek mint bármelyikünk. Ha nektek Perrie múmia, akkőr arról ne is beszéljünk hogy ti hogyan nézhették ki! Amit ti csináltok az egyszerűen féltékenység!! Ez gyerekes amit ti csináltok És nem ajánlom hogy tükörbe nézzétek mert még a végén bereped a csúnyaságtól!!
2015. július 20. 22:16
|
|
olívia20000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 243199 offline
|
Sok boldogságöt nekik!!!!
2015. július 20. 23:01
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Olivia, ezzel a hozzászólásoddal nem csak azt bizonyitottad hogy gyerekes vagy (amit ugye ránk mondtál), hanem azt hogy szörnyen ostoba. Ezeknél jóval különbek vagyunk. És nem nézünk ki 15 évvel öregebbnek a korunknál, legalábbis én nem. És rajtam nem lóg a háj, ezen meg igen (Jessy-n).
2015. július 20. 23:34
Kedves Lambika!!Amit írtál magadról az alapján szörnyen nagy egóval rendelkezhetsz!!Egy beképzelt, féltékeny fasz vagy...semmi több!!Perrie, Jesy és a többi Little Mixes nagyon gyönyörűek ha eddig nem tűnt fel!!Értem én, hogy a starity azért van, hogy közöljük a véleményünket, mert én is azokat ócsárolni akiket nem bírok de olyat, hogy boszorka, múmia meg stb. én azért nem írok senkiről!!Ezzel az utálkozó véleményeddel meg csak magadat minősítetted!!Alapból én nem vagyok olyan, hogy elsőre megítélek mindenkit de téged máshogy véleményezni nem lehet!!Beképzelt, öntelt, egoista kis senki vagy akinek az az élete, hogy a Little Mixet ócsárolja!!Nem értem miért nem lehet örülni más boldogságának?!
2015. július 21. 11:21
|
|
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline
|
Lambika, hagyjuk inkább őket, akik azt mondták, hgy féltékenek vagyunk, az mind LM fan, soo...
2015. július 21. 12:11
anastas akárki!!Nyilván "LM fanok" vagyunk mivel a Oliviának LM van az avatarján, Selznek az adatlapján látható, hogy Magyarország egyik legnagyobb LM rajongója, nekem meg az a nevem, hogy LITTLEMIX...egyébként nem LM fanoknak hívnak minket hanem Mixereknek!!
2015. július 21. 14:44
|
|
olívia20000új tag |
|
Igazad uan littlemix!;-) nem hiszem hogy akásr melyikűük valaha is felére velűk. Tudniuk kéne hogy ndm a külső számít! A little mix igen is tehetségs !!! Az a szánalmas ha valaki nem tud örülni más boldogságának. És nem fogom néhány beképzelt kis senkire pocsékolni az időmet . Jake-nek tetszik J
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: