Elhunyt Jules Bianchi
2015. július 18. 17:48
Hatalmas veszteség! Nagyon nagy karrier állt még előtte, hisz nagyon fiatal volt. Nagyon reménykedtem abban, hogy Schumacher-hez hasonlóan elkezd majd lassacskán felépülni, de sajnos ő feladta a harcot. Nyugodj békében, drága Jules! Soha nem feledünk!
2015. július 18. 18:10
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
Nyugodjon békében
2015. július 18. 18:20
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
tragédia,hogy szegényt nem tudták megmenteni,részvétem...
2015. július 18. 18:48
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
Nyugodjon Békében
2015. július 18. 19:02
|
|
FireBreathervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 240016 offline
|
Láttam azt a futamot és nagyon megrázó volt látni a balesetét, azt reméltem hogy rendbe fog jönni
Nyugodjon Békében!
2015. július 18. 19:41
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Az apja nyilatkozata után annyira nem ért meglepetésként a hír, de eléggé lesújtott. Aranyos srác volt, tehetséges is, felfoghatatlan számomra hogy elhunyt. Tudtam, hogy semmi esélye nincs, de azért bizakodtam, bár azt is tudtam, hogy neki talán jobb ez így, mintha élete végéig vegetált volna egy ágyhoz kötözve. Nyugodjon Békében!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: