Elhunyt Jules Bianchi
2015. július 18. 14:41
Ez annyira borzasztó. Nyugodjon békében és részvétem a családjának.
2015. július 18. 14:43
Még annyira fiatal volt, előtte állt az egész élet. A Marussiával is pontot szerzett, hiába kis csapatnál versenyzett, de annyira tehetséges volt, elvileg még a baleset előtt a Ferrarival tárgyalt, sokra vihette volna az F1-ben.
Nem volt túl sok esély rá, de a balesetétől kezdve annyira drukkoltam neki, hogy rendbe jöjjön, ha már versenyezni nem is tudott volna újra, de élhetne. Durva. Reggel olvastam, annyira furcsa volt, először el sem hittem, és még most sem igazán tudom felfogni, nemrég írták, hogy már önállóan lélegzik, utána pedig ez az egész... Az biztos, hogy az egész F1 egy eléggé nagy tehetséget vesztett el. Nyugodjon békében.
A családját is annyira sajnálom, milyen lehet a szülőknek eltemetni a 26 éves gyereküket.
Mellesleg azon a futamon már kb mindenki mondta, hogy le kellene fújni a versenyt, annyira nyilvánvaló volt, remélem a versenybírók legalább kicsit elgondolkoznak, hogy részben az ő baromságukból lett ekkora nagy tragédia.
Nem volt túl sok esély rá, de a balesetétől kezdve annyira drukkoltam neki, hogy rendbe jöjjön, ha már versenyezni nem is tudott volna újra, de élhetne. Durva. Reggel olvastam, annyira furcsa volt, először el sem hittem, és még most sem igazán tudom felfogni, nemrég írták, hogy már önállóan lélegzik, utána pedig ez az egész... Az biztos, hogy az egész F1 egy eléggé nagy tehetséget vesztett el. Nyugodjon békében.
Mellesleg azon a futamon már kb mindenki mondta, hogy le kellene fújni a versenyt, annyira nyilvánvaló volt, remélem a versenybírók legalább kicsit elgondolkoznak, hogy részben az ő baromságukból lett ekkora nagy tragédia.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. július 18. 14:50
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nyugodjon békében!!!
2015. július 18. 15:01
Sajnálom. Nyugodjon békében.
Annyira fiatal volt..
Annyira fiatal volt..
2015. július 18. 15:04
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nyugodjon békében.
2015. július 18. 16:31
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
szegény .
2015. július 18. 16:42
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nyugodjon békében!
2015. július 18. 16:57
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Felfoghatatlan tragédia... Egy remek embert, egy tehetséges pilótát vesztett el a világ, túlságosan korán. Hihetetlen, hogy annyi szabály, biztonsági előírás ellenére is újabb áldozatot szedett a Formula-1, Senna halálát követően huszonegy évvel!
Emlékszem, az ominózus Japán Nagydíj egy részét lekéstem, és csak azután kapcsolódtam be, miután megtörtént a baleset. Még élénken él az emlékezetemben a jelenet, ahogy esik az eső, lengetik a piros zászlót, a kommentátorok pedig csendben ülnek, és várják a híreket.
Nagyon sajnálom Jules-t, de talán így a legjobb neki, és a családjának, akik nem látják többé szenvedni szeretett fiukat, testvérüket. Az édesapja nyilatkozta egy hete, hogy ez a vegetálás, a sehova sem javuló állapotban való stagnálás még annál is rosszabb, mintha meghalt volna. A diffúz axonális sérülése miatt sose tudott volna teljes életet élni, de az is lehet, hogy a kómából sem ébredt volna fel, ilyen életet pedig senki sem kívánhat egy ereje teljében lévő, fiatal férfinak. Néha megváltás a halál, Jules "életének" utolsó kilenc hónapját pedig vajmi kevéssé lehetett annak nevezni...
Részvétem a családnak. Jules nyugodjon békében!
#RIPJules
Emlékszem, az ominózus Japán Nagydíj egy részét lekéstem, és csak azután kapcsolódtam be, miután megtörtént a baleset. Még élénken él az emlékezetemben a jelenet, ahogy esik az eső, lengetik a piros zászlót, a kommentátorok pedig csendben ülnek, és várják a híreket.
Nagyon sajnálom Jules-t, de talán így a legjobb neki, és a családjának, akik nem látják többé szenvedni szeretett fiukat, testvérüket. Az édesapja nyilatkozta egy hete, hogy ez a vegetálás, a sehova sem javuló állapotban való stagnálás még annál is rosszabb, mintha meghalt volna. A diffúz axonális sérülése miatt sose tudott volna teljes életet élni, de az is lehet, hogy a kómából sem ébredt volna fel, ilyen életet pedig senki sem kívánhat egy ereje teljében lévő, fiatal férfinak. Néha megváltás a halál, Jules "életének" utolsó kilenc hónapját pedig vajmi kevéssé lehetett annak nevezni...
Részvétem a családnak. Jules nyugodjon békében!
#RIPJules
2015. július 18. 17:02
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Nyugodjon békében! Borzalmas baleset volt...
2015. július 18. 17:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ilyen fiatalon:oo
2015. július 18. 17:45
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Nagyon fiatal volt
Nyugodjon békében
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.