Elhunyt Jules Bianchi
2015. július 18. 13:05
|
|
FarFromNeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 3 Azonosító: 225883 offline
|
Nyugodjon békében!
Hiányozni fog a pályáról
2015. július 18. 13:09
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Engem teljesen lesokkolt a hír, bár nem ő volt a kedvenc pilótám, mindig szimpatikusnak tartottam, és amikor történt a balesete, akkor is bíztam benne hogy felépül.
Nyugodjon békében.
2015. július 18. 13:18
|
|
Vivienn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 131412 offline
|
Kómában esése előtt láttam amikor a Hungaroringen voltam egy versenyen ahol vendég volt az egyik csapatnál. Kérni akartam tőle egy autogrammot, de láttam, hogy elfoglalat ezért úgy döntöttem, majd később megkeresem a padockba. Kiment a fejemből és csak haza felé jutott újra eszembe. Örökre bánni fogom, hogy nem beszélhettem vele néhány szót. Nyugodjon békében.
2015. július 18. 13:24
Engem teljesen lesokkolt ez a "hír". A kedvenc pilótám volt. A balesete után reménykedtem benne, hogy felépül. De sajnos nem így történt. Nem tudom szavakba önteni, hogy most mit érzek. Egy csodálatos ember távozott el tőlünk. A családnak és a hozzátartozóknak sok erőt és kitartást küldök. Nyugodj Békében Jules. Nagyon szeretünk
2015. július 18. 13:28
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
A heten mar sokatmondo volt az apja nyilatkozata. Mindenkinek jobb igy mar, a szuleirol is leesik ez a nagy teher, Jules pedig sose akart egy olyan eletet ami vart volna ra. Generaciojanak egyik legjobbja volt. Nyugodjon bekeben
2015. július 18. 13:38
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Nem ő volt a kedvencem, de jó pilótának tartottam. Nagyon megrázott ez most, emlékszem, mikor még minden a balesete körül forgott, múltkor épp arról beszéltünk, mi lehet most vele, nincsenek nagyon hírek. És tessék, ilyen fiatalon. Nyugodj békében! :/
2015. július 18. 13:53
Nagyon sajnálom szegényt. Szörnyű, hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia. Nyugodjon békében!
2015. július 18. 14:03
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Mikor reggel felkeltem, és olvastam a híreket nem akartam elhinni. Nem akartam túl tenni magam azon, hogy 6 évvel ezelőtt is volt egy nap, amikor így keltem. Nem akartam tudomásul venni, hogy Jules elment. Egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy egy kiváló versenyzőnek, hogy lesz ilyen balesete? Jules egy nagyon tehetséges fiatal versenyző volt. Egyszerűen még mindig fel vannak kavarodva az érzéseim, és képtelen vagyok elengedni Őt... nyugodjék békében!
2015. július 18. 14:05
25? szegény!
a szenvedélyébe halt bele . Nyugodjon békében!
a szenvedélyébe halt bele . Nyugodjon békében!
2015. július 18. 14:10
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor pár évvel ezelőtt lehetőségem volt találkozni vele a Hungaroringen. Autogram osztás volt a WSR 3.5-ős kategóriájának minden tagját kirendelték, fe Jules volt az egyetlen aki mosolyogva fagadott minket, válaszolt a kérdéseinkre, figyelmes volt mindenkivel. Rettenetesen tehetséges volt hatalmas dolgokat vihetett volna véghez, azonban a sors közbeszólt. Nehéz eldönteni, lehet a baleset után így a jobb neki, hisz milyen élet várt volna így rá? Szörnyű tragédia ami vele történt, részvétem a családjának és a barátainak!
Nyugodj békében Jules!
Nyugodj békében Jules!
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.