Itt a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala előzetese
2015. július 18. 14:48
Nekem a Batman és a Superman két külön világ. Inkább találjanak ki valami más szuperhőst, vagy tudom is én, de minek erőltetni ezeket?
2015. július 18. 16:30
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nekem elég fura,hogy batment meg superman egy filmben szerepelnek...nemtom lehet jó lesz,bár...
2015. július 18. 17:16
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Őszintén, szerintem lesz még ebből kavalkád, mármint a premierek közelsége miatt. Ben Affleck-kel szemben vannak fenntartásaim. Amúgy nem mondhatjátok, hogy miért nem találnak ki valami mást, elvégre ez képregényből lesz, nem csak úgy összedobtak két szuperhőst a Bosszúállók kedvéért.
Mindettől függetlenül, nekem ez csak egy letöltős film lesz (esetleg), én az Amerika Kapitány 3-ra váltok mozijegyet mindenképp.
2015. július 18. 19:17
Én nagyon szeretem az ilyen akció filmeket, és szeretettel is nézem.
Már nagyon várom már hogy ezt a filmet megnézhessem a moziban.
Már nagyon várom már hogy ezt a filmet megnézhessem a moziban.
2015. július 18. 20:08
Nagyon ígéretesnek tűnik. Egyetlen dolog, ami nem tetszik benne az Batman világító szeme
2015. július 19. 09:58
Nos igen a sztori eléggé sikerhajhásznak tűnik, még akkor is ha létező képregény nyomán készült. Majd kiderül mit hoztak ki belőle, mindenesetre Henry Cavill, Jeremy Irons és Jason Momoa miatt mindenképp meg fogom nézni.
2015. július 19. 22:19
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nem tudom miért van fenntartásotok Ben Affleck-kel kapcsolatban.Bizonxított már oly sokszor.Szerintem meg fogja állni a helyét.Ha tehetem mindkettőre elmegyek a moziba.MIndkettő érdekel.Mármint AK3 és BvsS is
Nem kell választani Marvel és DC között.Mindkettő tud színvonalas lenni.Mindkettő tud bohókás,letargikus,etc lenni.MInd filmben,mind sorozatban-Nem hogy inkább örülnétek,hogy a képregényes filmek korát éljük. :3
2015. július 20. 16:19
|
|
Gravewormúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 206929 offline
|
Nem győzött meg az előzetes. És nem Ben meg Henry miatt nem hanem mert nem érzem benne a lelket. Az egész olyan,hogy na akkor csináljuk meg,hisz most jött el rá az idő és ennyi. Zack Snyder rohadt tehetséges rendező aki érti a dolgát,lásd 300 és a Watchmen. Ott megvolt az akarás,szív és lélek de itt nincs meg. Megcsinálja mert meg kell csinálnia.
2015. július 20. 17:18
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Ez érdekes lesz... Tetszett az előzetes, kiváncsi vagyok, milyen lesz, de bizti nem moziban fogom megnézni, pénzt nem adnék ki rá :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: