Megérkezett a jövőre debütáló képregényadaptáció első trailere, ami csak még jobban felcsigázta a DC-rajongókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala előzetese
2015. július 17. 18:49
|
|
fluorinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.21. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 240624 offline
|
The red capes are coming!
Őszintén, mikor még hónapokkal ezelőtt hallottam a filmről, nem igazán érdekelt a dolog, de azóta minden megváltozott.
Sok helyen olvastam, hogy az embereknek nem tetszik Jesse Eisenberg Lex Luthor-ként, de engem azonnal megfogott benne valami, szóval már nagyon várom a filmet, bár a moziban a Civil War-t fogom inkább megnézni.
Őszintén, mikor még hónapokkal ezelőtt hallottam a filmről, nem igazán érdekelt a dolog, de azóta minden megváltozott.
Sok helyen olvastam, hogy az embereknek nem tetszik Jesse Eisenberg Lex Luthor-ként, de engem azonnal megfogott benne valami, szóval már nagyon várom a filmet, bár a moziban a Civil War-t fogom inkább megnézni.
2015. július 17. 19:06
|
|
Constantineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.05. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244563 offline
|
Magyar cím szokásosan toppon van....
2015. július 17. 19:22
Nem kedvelem a filmet, sőt nem szeretem, de aki szereti, annak jó lehet!
2015. július 17. 19:22
Ami először megfogott, az Jesse Eisenberg, mint Lex Luthor. Aztán ott van Gal Gadot és Henry Cavill is, viszont Ben valamiért nem tűnik hiteles Batmannek, viszont mindenképp megfogom nézni, mert látok benne lehetőséget
2015. július 17. 23:07
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Régen nagy rajongója voltam a Smallville-nek, szóval Michael Rosenbaum = Lex Luthor az én szememben, Eisenberg annyira nem illik a szerepbe. Ben Affleck meg mindig Daredevil marad nekem. Egyébként a Deadpool film után ezt várom a legjobban, szóval lehetne már 2016!
2015. július 18. 09:48
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
uuuu már oan naon várom tök jo lesz
2015. július 18. 10:15
A magyar nyelv meghalt nála : barbiecka01
Már várom. Meg azt is, hogy a generációnk megtanuljon írni.
Már várom. Meg azt is, hogy a generációnk megtanuljon írni.
2015. július 18. 12:03
Imádom Batmant és Supermant is, de külön. Nekem Ben Affleck nem igazán az a denevérember, akit látni szeretnék, de majd kiderül milyen lesz. A többi szereplő nem rossz, bár szerettem Jessie Eisenberget, de a Smallville miatt, nekem nem ő az igazi Lex Luthor.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: