Pretty Little Liars: kiderült ki a sorozat főgonosza?
2015. július 20. 18:55
Soha nem gondoltam volna, hogy Wren lehet a fő 'A'. Abban biztos voltam, hogy benne van a dologban. De ha ez most így történne, ahogy a cikk írja, az lenne az igazi fordulat. Bár Marlene még sok csavart fog tenni a történetbe szerintem.
2015. július 21. 00:22
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Feszt Detty @ 2015.07.17. 15:50)
wren és spencer csókoloztak, 1 ideig jártak meg spencer nővérével is járt.
lehetetlen h ő lenne charles!!!!!!!!!!!!!!
lehetetlen h ő lenne charles!!!!!!!!!!!!!!
Nem lehetetlen, mert csak Jason a féltestvérük, Charles nem.
Én jelenleg már megtippelni se tudom, ki lehet a fő -A.
2015. július 21. 09:56
|
|
vanikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 147138 offline
|
Sziasztok nem olvastam végig a kommenteket. De remélem nem Wren lesz Charles
és így "A". Igaz sok teoria van ki lehet Charles/A?? Marlene most is azt emlitette, hogy ez a híresztelés nem igaz, igaz nála nem lehet tudni, de így is reménykedek benne, hogy nem WREN=A. Ezra is benne van a pakliban hiszen tudjuk hogy Marlene az emlitette egy interjuban hogy A-t állítólag láttuk az első részben, Ezra is szerepelt bennne. Sokáig Ezrának is volt titka a lányok előtt, csak nézetek utána a YouTube-n Ezrás teoriának. Vagy az összes teoriának.
Remélem nem vernek át minket rajongokat, és csak a 6 évad végén tudjuk meg ki Charles és A, vagy a 7. évadban.
Ui. Toby -ról is írták, hogy lehet Charles, mert nagyon fura egy két szituban. Állítólag valaki tett ki egy összegzést Toby-ról, ahol a tetoválással foglalkoznak. A dátum állítolag Charles szabadolássa a Radley-ből 901 free at last == 901 (talán hónap, nap)szabadtság múlttól.
Remélem nem vernek át minket rajongokat, és csak a 6 évad végén tudjuk meg ki Charles és A, vagy a 7. évadban.
Ui. Toby -ról is írták, hogy lehet Charles, mert nagyon fura egy két szituban. Állítólag valaki tett ki egy összegzést Toby-ról, ahol a tetoválással foglalkoznak. A dátum állítolag Charles szabadolássa a Radley-ből 901 free at last == 901 (talán hónap, nap)szabadtság múlttól.
2015. július 21. 10:23
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
Hihetetlen ez a sorozat! Nagyon várom!!!!
Valaki rajtam kívűl nem gondolja még, hogy Marlene-nek van pár darab Spencer különleged sütijeiből?
Valaki rajtam kívűl nem gondolja még, hogy Marlene-nek van pár darab Spencer különleged sütijeiből?
2015. július 22. 20:48
|
|
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline
|
Remélem, hogy nem Wren lesz Charles, az nem is lenne meglepő, de bízok Marlene-ékban, hogy valami nagyon izgalmasat hoztak össze, szóval már nagyon várom.
2015. július 23. 12:25
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Én mondjuk jobban örültem volna, ha az 5 lány közül egyikük lenne 'A'. Bár Wren is megteszi. Kíváncsian várom.
2015. július 23. 15:50
Merem remélni hogy ez most nem igaz, mert így elég nevetséges lenne szerintem. Ezer éve nem volt már bent Wren.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: