Pretty Little Liars: kiderült ki a sorozat főgonosza?
2015. július 18. 10:02
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Egy időben bennem is felmerült, hogy Charles=Wren. De most már nem tudom mit higgyek. Elég sok éve találgatunk, de biztos csak a 6B részeknél lesz. Szóval addig ezen nem akarok túl sokat agyalni.
2015. július 18. 11:04
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Én nagyot nevetnék, ha Wren lenne Charles, ugyanis ő az egyik kedvenc férfikarakterem a sorozat kezdete óta. :'D Tuti, hogy neki szurkolnék végig. ^3^
2015. július 18. 13:13
|
|
Musicforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 241633 offline
|
OMG nem gondoltam volna hogy Wren lesz Charles
pedig én kedveltem
csak annyit furcsálok hogy Wren csókolózott Spencerel és Hannaval is ja meg Monát meg Spencert is ápolta Radleyben
csak annyit furcsálok hogy Wren csókolózott Spencerel és Hannaval is ja meg Monát meg Spencert is ápolta Radleyben
2015. július 18. 13:24
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
No Comment...
2015. július 18. 14:38
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Wren az egyik kedvenc szereplők, főleg az akcentusát imádom :3 Tényleg logikus lenne, ha ő lenne Charles, ha pedig így van, akkor nagyon jól játszotta a szerepét. Ő a szememben mindigis örök jófiúként élt, sajnálnám, ha ez megváltozna.
2015. július 18. 16:35
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
hát már eléggé húzzák ezt is...ha igazak is a kiszivárgot infók azt még áttudják csinálni,meg a barátnőm mondogatta is,hogy wren lehet A...
2015. július 18. 19:02
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
igen, én is olvastam ezeket, döbbentem is egy nagyot.
Wren nekem is kedvencem, szóval tök jó lenne, ha ő lenne ChArles. Remélem akkor többet feltűnne, nem csak pár epizódonként. Persze hogy a leleplezés után hogy oldják meg, hogy még mindig üldözze a lányokat és Alit, az megint kérdéses. De eddig is jól megoldotta.
2015. július 19. 13:49
Ezt a történetet már annyiszor megcsavarták hogy én már nem lepődnék meg azon hogyha két-három rész múlva megint valaki mást gyanusítanának.
Amúgy nemtudom miért nekem Wren sose volt szimpatikus.Remélem hogy nem Wren A, mert szerintem abban semmi logika nincsen.
Amúgy nemtudom miért nekem Wren sose volt szimpatikus.Remélem hogy nem Wren A, mert szerintem abban semmi logika nincsen.
2015. július 19. 14:47
hát a válaszok tényleg logikusnak tűnnek, de majd meglátjuk mi lesz belőle :/
2015. július 19. 18:25
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Még van mit bepótolnom.. :/
2015. július 19. 18:32
Ezek után Marlene úgyis változtat a dolgokon ha igazak a hírek:D bár egész hihető lenne ha Wren lenne Charles
2015. július 19. 20:04
Én már semmin/senkin nem tudnék meglepődni. Gyakorlatilag már nincs olyan személy ebben a sorozatban, akire nem mondtuk volna, hogy ő A. Bár nekem is Wren az egyik célpontom már régóta, mellette CeCe Drake is az volt, de hát ő lány. Mindegy is, már nincs sok hátra!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: