Egy egykori dolgozó szivárogtatta ki az információkat a Redditen. Többek között arra is fény derült, hogy ki Charles, ki lesz a következő gyilkosság áldozata és kik fognak csókolózni majd. Vigyázat, spoilerveszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Pretty Little Liars: kiderült ki a sorozat főgonosza?
2015. július 17. 11:13
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
Nekem pont WREN a kedvencem
Sajnáltam is hogy nem sokat szerepeltették,lehet hogy ez volt az oka..de mondjuk semmi se biztos..:
Sajnáltam is hogy nem sokat szerepeltették,lehet hogy ez volt az oka..de mondjuk semmi se biztos..:
2015. július 17. 11:16
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Kiváncsi leszek,bár ez elég logikus
pedig a Wrenről azt hittem,hogy egy aranyos szépfiú...ezért is van értelme,hogy gonosz.
pedig a Wrenről azt hittem,hogy egy aranyos szépfiú...ezért is van értelme,hogy gonosz.
2015. július 17. 11:19
|
|
Blackrosalieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 75 Csatolások: 20 Azonosító: 246383 offline
|
Ezt a hírt már olvastam. Szerintem tök logikus lenne, nekem mindig is gyanús volt Wren (: De ha ő is lenne Charles, Marlene biztos kitalál valamit (:
2015. július 17. 11:22
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Amúgy ezek az infok nem biztos hogy igazak, igy leirva pedig nem is pontosak. Az hogy kapnak egy uzenetet az a 6A vege nem a 6. evade. Az hogy Charles el mar kiderult az elozo reszben ha nem tunt volna fel...
2015. július 17. 11:23
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Meg amugy abban a kiszivarogtatott spoilerben sokkal tobb bent van, es nem is azert fedi fel magat Charles aszerint mert azt hiszi Cece az. Elcsalja Alit a balrol es elmeseli neki az egesz sztorit
2015. július 17. 11:43
Ezt én is olvastam, de remélem, hogy nem Wren az, nekem ő mindig is túl gyanús volt.
2015. július 17. 12:10
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Alig varom mar
=D
2015. július 17. 12:17
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Én vagyok itt az egyetlen, aki nem nézi a PLL-t?? :/
2015. július 17. 12:18
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
és akkor Charles csókólózott Melissaval és Spencerel akik a féltesói
és amúgy is a srác angol.mégis hogy került Charles angliába ha egész idő alatt rosewoodban volt és figyelte a lányokat
és amúgy is a srác angol.mégis hogy került Charles angliába ha egész idő alatt rosewoodban volt és figyelte a lányokat
2015. július 17. 12:25
Remélem ez nem igaz, de ha mégis, akkor csalódtam... ://
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: