Louis Tomlinson megtörte a csendet
2015. július 19. 18:24
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Ha igaz akkor gratulálok nekik!!
2015. július 19. 19:14
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
A cikk címe az, hogy megtörte a csendet. De én semmi konkrét nyilatkozatot nem látok a cikkben:') csak a végén azt a két mondatot, ami szerintem nem kapcsolódik a témához:')
2015. július 19. 20:47
Pont ma mondta nekem anyukám, hogy most látta, hogy a One Directionből az egyik tag apuka lesz. Megkérdeztem, hogy ki az, de mivel nem tudja a bandatagok nevét, ezért csak ennyit mondott: "Hosszú haja van." Itt egyből Harryre gondoltam. Meg is fogalmazódott bennem, hogy feljövök Starityre, mert ott tuti van róla cikk. Be kell vallanom, rendesen ledöbbentem, hogy a kedvenc tagom, Louis lesz apuka. Mindegyis, gratulálok hozzá!
2015. július 19. 20:58
Nekem szimpatikus Briana, nem az a csontsovány modellalkat és nem is az a feltűnésre vágyó ember.
2015. július 19. 21:17
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ez egy sunyi álszent alak, most már biztos vagyok benne hogy igaz és most összevissza sunnyog, ahelyett h kiállna és bevallaná. Na az ilyen férgek mint ő pont ilyenek. Undoritó -.-
2015. július 19. 21:49
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Most a legújabb hír Liam eljegyzése, de persze erre az érintett reagált is Twitteren. Egyébként pont Cristiano Ronaldo írta Twitteren, hogy a Sun egy olyan interjút közölt Vele ami meg sem történt és Rihanna is írta hogy mekkora egy mocsok szennylap a Sun. Van abban valami hogy a lapok kitalálnak valamit a nagyobb példányszám érdekében, de akkor miért ez a hallgatás????
2015. július 19. 22:07
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Hmmm... Ha Brianna annyira "zárkózott" lány aki nem vágyik a reflektorfényre, és a rajongóktól távol nyugalomban akarja tölteni a terhességet akkor miért sasszézott a legutóbbi koncerten a backstageben???????
2015. július 20. 11:56
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Lambika, lehet, hogy igazad van...
Mindenesetre, ha igazak a hírek, akkor nagyon sajnálom Eleanort, mert imádtam őket Louis-sal, annyira édesek voltak együtt. Briana nem is olyan szimpatikus nekem
Mindenesetre, ha igazak a hírek, akkor nagyon sajnálom Eleanort, mert imádtam őket Louis-sal, annyira édesek voltak együtt. Briana nem is olyan szimpatikus nekem
2015. július 20. 19:00
|
|
booklovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 240057 offline
|
Én már tényleg nem tudom, hogy ez a hír igaz-e, vagy sem, de sajnálom Eleanort, imádtam őket együtt, és reméltem, hogy egyszer majd neki lesz gyereke louistól, nem pedig egy olyan nőnek, aki még csak nem is a barátnője.
2015. július 20. 19:19
Mi ez a cirkusz?
Most komolyan!Én addig nem hiszek el semmit,ameddig Louis oda nem áll és ki nem mondja,hogy "bezonyka,apa leszek emberek".Csak nem olyan megerőltető!Twitteren cáfolják,itt névtelen forrásokból meg a DM-ből tudjuk meg...énmárnemtudom...
De ha igaz,annak nem örülnék,mert a gyereknek se lenne jó,a bandának se és szerintem Lou sem az a kiköpött felelősségteljes apa még...
Most komolyan!Én addig nem hiszek el semmit,ameddig Louis oda nem áll és ki nem mondja,hogy "bezonyka,apa leszek emberek".Csak nem olyan megerőltető!Twitteren cáfolják,itt névtelen forrásokból meg a DM-ből tudjuk meg...énmárnemtudom...
De ha igaz,annak nem örülnék,mert a gyereknek se lenne jó,a bandának se és szerintem Lou sem az a kiköpött felelősségteljes apa még...
2015. július 21. 12:37
|
|
isabellastylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 238001 offline
|
Majd ha Louis megerősíti, akár twitteren, akár egy MEGTÖRTÉNT interjúban akkor majd elhiszem. De így felesleges hasonló cikkeket írni.
"Fantasztikus volt a múlt esti show! Köszönöm mindenkinek a támogatást" Ez a csend megtörése, komolyan? Ezzel nem azt mondta hogy apa lesz könyörgöm.
"Fantasztikus volt a múlt esti show! Köszönöm mindenkinek a támogatást" Ez a csend megtörése, komolyan? Ezzel nem azt mondta hogy apa lesz könyörgöm.
2015. július 21. 12:43
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ezzel megerősítette? Hát nem tudom, de Gratutálok!
2015. július 21. 15:39
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Ez annyira vicces számomra! Mindig akkor lobbannak fel ezek a fránya cikkek, amikor a fiúk valami komoly dologba kezdenek bele.
Mióta elkezdődött az Action 1D, a pletykák csak úgy röppennek fel. Akármikor szeretnének, kezdenek el valami nagy dolgot csinálni, mindig a rosszra tereli a média a figyelmet. Eddig miért nem írtak az Action 1Dről? Miért arra figyel mindenki, hogy Louis apa lesz? Miért hangoztatják azt, hogy Liam megkérte a barátnője kezét? A sok hülyeség helyett arra kellene figyelni, hogy a fiúk milyen változtatásokat szeretnének a világban létrehozni! Sokkal figyelemre méltóbb az, amit csinálnak, mint sem az, hogy Louis apa lesz. Úgy értem, komolyan? Hagyjuk már! Louis nem annyira idióta, hogy felcsináljon egy lányt, amikor tudja hogy milyen következményei lehetnek annak! Brianna még csak nem is a barátnője! Mert még ha az lenne, akkor talán lenne valami valóságalapja. De így?
Mióta elkezdődött az Action 1D, a pletykák csak úgy röppennek fel. Akármikor szeretnének, kezdenek el valami nagy dolgot csinálni, mindig a rosszra tereli a média a figyelmet. Eddig miért nem írtak az Action 1Dről? Miért arra figyel mindenki, hogy Louis apa lesz? Miért hangoztatják azt, hogy Liam megkérte a barátnője kezét? A sok hülyeség helyett arra kellene figyelni, hogy a fiúk milyen változtatásokat szeretnének a világban létrehozni! Sokkal figyelemre méltóbb az, amit csinálnak, mint sem az, hogy Louis apa lesz. Úgy értem, komolyan? Hagyjuk már! Louis nem annyira idióta, hogy felcsináljon egy lányt, amikor tudja hogy milyen következményei lehetnek annak! Brianna még csak nem is a barátnője! Mert még ha az lenne, akkor talán lenne valami valóságalapja. De így?
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2015. július 21. 19:33
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ha már mindenki jelentéktelen dolgokon akar lovagolni, akár azzal is foglalkozhatna három hónapig a média hogy kiöntöttem a cikk olvasása közben - a röhögéstől - a joghurtomat...
Na de komolyan, gyerekek?! Jó, apa lesz! Jó, gyereket várnak, és nem járnak, és nekem ez egy kicsit azért fura, mindenesetre ha nekik ez így jó, és Louis boldog, akkor tolassák ezerrel, és gondolom - remélem - hogy nem én vagyok az egyetlen rajongó ezen a véleményen, nevetséges mekkora port képesek kavarni a cikkek egy-egy ilyen, majdhogynem teljesen jelentéktelen dologgal. Azt meg, hogy egy rájuk tartozik, meg sem merem említeni, mert mindenki kitér a hitéből!
Fejezzük ezt be, beccsu-baby is jól írta, épp itt az Action 1D, miért nem azzal foglalkozik a média hogy a fiúk megpróbálnak valami nagyot alkotni?! Sokkal érdekesebb és tartalmasabb cikkek születnének belőle...
Na de komolyan, gyerekek?! Jó, apa lesz! Jó, gyereket várnak, és nem járnak, és nekem ez egy kicsit azért fura, mindenesetre ha nekik ez így jó, és Louis boldog, akkor tolassák ezerrel, és gondolom - remélem - hogy nem én vagyok az egyetlen rajongó ezen a véleményen, nevetséges mekkora port képesek kavarni a cikkek egy-egy ilyen, majdhogynem teljesen jelentéktelen dologgal. Azt meg, hogy egy rájuk tartozik, meg sem merem említeni, mert mindenki kitér a hitéből!
Fejezzük ezt be, beccsu-baby is jól írta, épp itt az Action 1D, miért nem azzal foglalkozik a média hogy a fiúk megpróbálnak valami nagyot alkotni?! Sokkal érdekesebb és tartalmasabb cikkek születnének belőle...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.