Na jó először is kezdjünk ezzel:
Fanntasztikus volt a múlt esti show! Köszönöm mindenkinek a támogatást!
a bajok ott kezdődnek hogy a twitteren legtöbben úgy értelmezték a második mondatott hogy a baba miatt köszöni mindenkinek a támogatást.
Én el is hiszem meg nem is, állítólag Briana apja nyilatkozót ez ügyben hogy Briana igen is terhes én nem tudom mi igaz ebből az egész cirkuszból de míg itt azon vitatkoznak hogy egyáltalán lesze-e gyerek máshol már azt találgatják hogy fiú vagy lány lesz a baba.
Ezzel a kiírással Lou nemigazán tisztázott sok mindent aki elhiszik az elhiszi aki nem az nem 9 hónap múlva úgy is kiderül valami
Louis Tomlinson megtörte a csendet
2015. július 18. 17:37
|
|
spaghetti.princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 245998 offline
|
Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem ez a hír, de ha az előbbi, akkor kicsit sajnálom Louist. Szerintem nem mostanra tervezte a babát, és legfőképp nem egy ilyen fiatal kapcsolatban. Még pátyolgatta volna a banda és a saját karrierjét, még "élt" volna egy kicsit. Persze nem azt akarom mondani, hogy megszűnik az élet a családalapítás után, csak egy teljesen más fázisba lép át. Bár nem mintha akkora szakértője lennék a témának. Remélem jól meggondolták a döntést!
2015. július 18. 18:09
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ööö szerintem ezzel semmilyen csendet nem tört meg...
és láttam már annyi pletykát erről,de milyen jó,hogy az ,,állítólagos'' ismerősök ennyire informáltak,hogy pl.eleanor meg a bandatagok hogyan reagáltak a ,,hírre''...
az igazság majd csak kiderül és ha igaz akkor sajnálom a gyereket,mert lehet loui jó apuka lesz meg minden,de így hogy a szülei ,,barátságosan'' hozták össze nem igazán lesz családiasan felnevelve...felelőtlenek voltak tényleg,ha ez igaz,de ha tényleg igaz én is ajánlanám az az apaságit,mert kitudja...
2015. július 18. 20:12
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Nem tudom.... Nem éltem soha a sztárok életét, lássuk be nem is fogom. A Modest sem nagyon fog hatást gyakorolni a mindennapjaimra, de ha a világ legcsodálatosabb dolga történne velem ( mármint hogy gyerekem lesz), és ha annyira, de annyira boldog vagyok miatta akkor én cseszettül megosztanám az örömöm a rajongóimmal.
Senki sem kíváncsi a mocskos részletekre, de egy szimpla " igen, apa leszek" nem olyan megerőltető. A fandom is hamarabb megnyugodna. Nem értem mire ez a fene nagy hallgatás???? Majd ha csecsemővel a karján sétál akkor is hallgat!
Igaza van Ariana Grandenak ez a srác tényleg röhejes!!!!!!!!
Senki sem kíváncsi a mocskos részletekre, de egy szimpla " igen, apa leszek" nem olyan megerőltető. A fandom is hamarabb megnyugodna. Nem értem mire ez a fene nagy hallgatás???? Majd ha csecsemővel a karján sétál akkor is hallgat!
Igaza van Ariana Grandenak ez a srác tényleg röhejes!!!!!!!!
2015. július 18. 22:20
Még mindig nem értem az összefüggést a tweet és a hír kapcsán..
A csaj meg elég nagy mázlista,ha egyáltalán igaz a hír. Gyereke lesz Louistól,valószínű,hogy ezután se fog hiányt szenvedni semmiben,meg a gyerek se..
A csaj meg elég nagy mázlista,ha egyáltalán igaz a hír. Gyereke lesz Louistól,valószínű,hogy ezután se fog hiányt szenvedni semmiben,meg a gyerek se..
2015. július 19. 09:56
Vicces, hogy a sajtó azt mondja, hogy apa lesz, de a tesója cáfolta a híreket, és szerintem neki lehet hinni
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2015. július 19. 11:02
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
h micsoda???
2015. július 19. 13:03
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Najo. Mivel fenn vagyok twitteren, ezért tudom hogy Louis miket szokott írni, és azt is tudom, hogy minden koncertél elmondja, hogy fantasztikus show, és egyéb formái, és mindig utána írja, hogy köszönjük a támogatást, és ennek is egyéb formái: Úgyhogy ezt egyáltalán nem lehet megerősítésnek nevezni.
2015. július 19. 13:33
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Hahaha... A Mirrornak már Simon is nyilatkozott, állítólag. A hisztéria kapcsán pedig ezt mondta: " nem ölt meg senkit, csupán teherbe ejtett valakit. Ez nap mint nap megesik a világon. "
Szerintem rövid időn belül bejelentik a babát!
Szerintem rövid időn belül bejelentik a babát!
2015. július 19. 13:47
|
horváth borostyánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 245363 offline
|
jah de azt is bejelentete és meg is erösittete louis h mégsem lesz gyereke szoval enyit erröl
2015. július 19. 15:19
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Mindenhol azt állítják, hogy megerősítette de az a poén az egészben, hogy nem tette! Twitteren biztos nem. De az tényleg gyanús, hogy nem tagadja.Bár az is igaz, hogy már nagyon sok mindennek elmondták, halottól kezdve szifiliszesig minden volt...
2015. július 19. 15:40
|
|
Sappho |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 212957 offline
|
A Köszönöm a támogatást szerintem az aznapi koncertre értette
Mindig ezt szokták írni
Szerintem is igaz a hír, csak sokan nem akarják elhinni, de a Zayn esettel is így kezdődött, és mi lett belőle
Szerintem is igaz a hír, csak sokan nem akarják elhinni, de a Zayn esettel is így kezdődött, és mi lett belőle
2015. július 19. 15:49
Ha ez tényleg igaz, akkor sok boldogságot kívánok neki a picihez, biztos nagyszerű apa lesz
Bár mindenhova azt írják hogy "megerősítette", szóval nem tudni..
Bár mindenhova azt írják hogy "megerősítette", szóval nem tudni..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.