Starity

Louis Tomlinson megtörte a csendet

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 17. 13:06 #81
Klauflau
Klauflau
Cinderella♥

StátuszAz igazi élet első szabálya... tedd meg azt, amitől a legjobban félsz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4445
Csatolások: 248
Azonosító: 226010
Louis nem erősített meg semmit, amit ki írt Twittere azt nagy valószinüleg a koncertre gondolta. Nem értem, hogy hol van itt a megerősítés, még minden kérdőjeles. Persze el lehet képzelni hogy igaz a hír, nem is lenne nagy gond, de az hogy hamiságra hamiság mén az már... Ez a cikk kb. mint egy elmélet, valószinüleg nem sok igaz belőle. De ha az is akkor gratula, ha tényleg így van minden és Lou örül is neki akkor sok sikert, gratula..
És bocsi mindenkitől aki nem ért egyet velem, lehet hogy már én is kicsit túl fanatikus lettem, de azért szerintem semmit sem kell el kapkodni. A végén bármi ki derülhet. (Nem szeretnék itélni egy olyan hír után ami nem is biztos).
1 felhasználónak tetszik: Midnight Memories
2015. július 17. 13:52 #82
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez nem tűnik 'megerősítésnek'. Koncertek után rendszeresen ír ki ilyet. Mindenesetre, ha igaz, ha nem ettől még semmi nem változik. Ő Louis lesz, és én szeretni és támogatni fogom. Viszont marhára belefáradtam ebbe a pletykába, úgy hogy kinyithatná a száját végre egy igen vagy nem erejéig. sleep.gif
2015. július 17. 14:05 #83
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Csatolások: 0
Azonosító: 220562
Hát én nem tudom, mit gondoljak, de ha igaz, akkor örülök neki, hiszen az a kis gyerek tuti jó génekkel születik.
Amúgy egy ekkora nem túlzás világ méretű hírt ha nem cáfol meg az csak bele egyezés lehet.
Amúgy ha az a része tényleg igaz hogy először Harryt hívta fel az még cukibb Harry imádja a gyerkőcöket wub.gif és ezzel azt hiszem hogy Louisnak gyereke lesz végleg pontot tehetünk egy másik világ méretű kérdésre is Larryre.
A többiektől pedig ha hazugság ha nem akkor is ilyen hozzá állást vártam.
És az is tisztséges volt Louistól hogy megbeszélte Eleanorral.
Én csak a banda jövőjét féltem egyedül azt hiszem, közeleg a vég
2015. július 17. 14:05 #84
axiaa
axiaa
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 246570
Engem az sokkol amit ide kommeteltek... Nem veszitek észre magatokat? Ők is emberek nem várhatjátok el hogy ne legyen gyerekük vagy feleségük... Amúgy meg kedves Klau Louis megerősítette a hírt... Tessék a link: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150715/one-direction-louis-tomlinson-apa/
Csak neked külön ki is emelem hogy: "Louis Tomlinson bejentette: hamarosan megszületik első gyermeke. " Nem tudom miért nem lehet örülni neki....
Szegény Zaynt is úgy lehordja mindenki attól hogy kilépett a bandából nekem ugyan olyan tag mint volt és a fanfictionjaimba is bele írom őt is mint tagot. Előbb vagy utóbb olyan feloszlik a banda mert már elég idősek ahhoz hogy lassan családjuk legyen esetleg és gondolom akkor már más lesz a fontos nekik mint a zenélés. Elhihetitek hogy én is 22 éves fejjel szeretem őket és sokat álmodoztam hogy na egyszer élőben találkozok velük, de megtaláltam a páromat és boldogan várom az első babánkat... Ti is így lesztek majd remélem és akkor amikor beköszönt a nagy ő akkor majd azt mondjátok... " megérte rá várni". Szóval legyetek boldog és örüljetek annak hogy Louis boldog. Nem az a fontos nektek hogy boldogan zenéljenek?
Ui: Tök mindegy hogy kitől lesz gyerekük az ő saját döntésük. Örüljetek neki mint hogy szidnátok szegényeket....!
2015. július 17. 14:08 #85
axiaa
axiaa
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 246570
Mielőtt bárki beszólnak nekem isten ments hogy titeket támadlak... ugyan olyan rajongó vagyok mint ti csak felnőtt fejjel gondolkodok már....
2015. július 17. 14:30 #86
VanilliaCloud
VanilliaCloud
új tag

Státusz"Nothing really brothers her she just wants to love herself"
Hozzászólás: 24
Azonosító: 237664
Gratulálok neki! smileeee.gif
A sok "rajongónak" pedig csak ennyit szeretnék mondani:
Mikor fogjátok már fel, hogy ti csak a rajongóik vagytok? Nem egy közeli barátjuk, nem a családtagjuk, sőt, egészen biztos vagyok benne, hogy nem közületek fog előkerülni Mrs. Tomlinson/Styles/Horan/Payne. Csak rajongók vagytok. Nincs beleszólásotok az életükbe. Nem kell minden egyes kis részletet tudnotok róluk, főleg nem olyat, ami magánügy. Persze, amit meg szeretnének ők maguk is osztani, az úgy rendben van. Viszont az, hogy állandóan olyan kérdésekkel bombázzátok őket, ami már tényleg a magánügy kategóriába tartozik, az azért már sok. Ismétlem, rajongók vagytok. És mi a rajongók dolga? Hogy TÁMOGASSÁK, és szeressék a srácokat. Erre ti támogatás helyett, csak azt tudjátok mondani, hogy ez az egész csak pletyka, 0-24-ben Louis-t zaklatjátok Twitteren, hogy adjon választ a kérdésetekre, mert nektek tudnotok kell. Leszóljátok Brianát, felelőtlennek nevezitek Louis-t.
Támogatnotok kéne őt, mert ez élete egyik legszebb pillanata lesz. Örülnötök kellene, hogy gyereke lesz, mert hiába a sok koncert, higgyétek el, élete egyik legszebb pillanata lesz majd az, amikor a gyerekét a kezében tarthatja.
Értsétek meg, hogy ti mind csak RAJONGÓK vagytok, ők pedig a hírességek. Szükségük van magánéletre.
2015. július 17. 15:05 #87
directionergirl2000
directionergirl2000
új tag

Státuszdirectioneeer
Hozzászólás: 1
Azonosító: 223640
Hát ez nevetséges!Az egész kamu!Komolyan ez hihetetlen... Igen valószínűleg Louis apa lesz!De nem MOST!!Ez "megerősítette", meg a közös barát....Valakinek élénk a fantáziája!
2015. július 17. 15:15 #88
BetűkésSzámok
BetűkésSzámok
új tag
Hozzászólás: 49
Azonosító: 215639
Neeem, neeem, még mindig nem hiszem el. -.-" Komolyan, csak a fandomon kívüliek hiszik el, hogy komoly a hír, akik tájékozottak a banda életében, azok tudják, hogy itt semmit nem lehet addig elhinni, amíg ők maguk meg nem erősítik. Louis még se nem erősítette, se nem tagadta a híreket...
2015. július 17. 15:29 #89
BetűkésSzámok
BetűkésSzámok
új tag
Hozzászólás: 49
Azonosító: 215639
Amúgy tegyük fel, hogy igaz a hír! (Amire 0,00000001% esélyt látok) Ha minden úgy van, ahogy azt a cikkek állítják, akkor óriásit csalódok benne, pedig hűséges rajongójuk vagyok, de a rajongóknak nem dolguk, hogy mindennel egyetértsenek, amit csinálnak.
Ezt a lányt 2 hónapja sem ismeri (legalábbis május előtt még sosem láttuk, márciusig pedig még Eleanorral volt) Ha El-lel vállaltak volna gyereket, akkor maximálisan támogatnám és örülnék nekik, de ha a lány tényleg tőle terhes úgy, hogy még csak nem is járnak, akkor nem valami példamutató a viselkedése, hogy egy egyéjszakás kalandból fog születni egy gyereke... De imádkozzunk, hogy ez az egész csak egy médiafogás...
2015. július 17. 15:33 #90
- törölt felhasználó -    
Remélem Lou jó apa lesz!
2015. július 17. 15:41 #91
Encsiiiiiiii
Encsiiiiiiii
új tag

Státusz♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 29
Azonosító: 245016
VanilliaCloud - Ma, 14:30
Gratulálok neki! smileeee.gif
A sok "rajongónak" pedig csak ennyit szeretnék mondani:
Mikor fogjátok már fel, hogy ti csak a rajongóik vagytok? Nem egy közeli barátjuk, nem a családtagjuk, sőt, egészen biztos vagyok benne, hogy nem közületek fog előkerülni Mrs. Tomlinson/Styles/Horan/Payne. Csak rajongók vagytok. Nincs beleszólásotok az életükbe. Nem kell minden egyes kis részletet tudnotok róluk, főleg nem olyat, ami magánügy. Persze, amit meg szeretnének ők maguk is osztani, az úgy rendben van. Viszont az, hogy állandóan olyan kérdésekkel bombázzátok őket, ami már tényleg a magánügy kategóriába tartozik, az azért már sok. Ismétlem, rajongók vagytok. És mi a rajongók dolga? Hogy TÁMOGASSÁK, és szeressék a srácokat. Erre ti támogatás helyett, csak azt tudjátok mondani, hogy ez az egész csak pletyka, 0-24-ben Louis-t zaklatjátok Twitteren, hogy adjon választ a kérdésetekre, mert nektek tudnotok kell. Leszóljátok Brianát, felelőtlennek nevezitek Louis-t.
Támogatnotok kéne őt, mert ez élete egyik legszebb pillanata lesz. Örülnötök kellene, hogy gyereke lesz, mert hiába a sok koncert, higgyétek el, élete egyik legszebb pillanata lesz majd az, amikor a gyerekét a kezében tarthatja.
Értsétek meg, hogy ti mind csak RAJONGÓK vagytok, ők pedig a hírességek. Szükségük van magánéletre.

Forrás: http://starity.hu/magazin/56611-louis-tomlinson-megtorte-a-csendet/#ixzz3g9jLefm3
Egyetértek biggrin.gif
2015. július 17. 16:15 #92
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Diala @ 2015.07.17. 08:16)
Szegény gyerek... Lehet, meglesz mindene, de egy nem várt terhességből születik majd két olyan ember közé, akik nem akartak egymástól semmi komolyat.

És pont az ilyen esetek megoldására találták ki az abortuszt, kérem szépen. rolleyes.gif Lehet ennek a meg nem született gyermeknek is az lenne a legjobb, ha soha sem jönne a világra. Milyen anya az olyan, aki azért szüli meg a gyerekét, hogy az apuka pénzéhez hozzá jusson? Undorító...
1 felhasználónak tetszik: Ramadaa
2015. július 17. 16:18 #93
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Aranyos:)
De gondolom akkor Louis ki előbb-utóbb ki fog lépni.
2015. július 17. 16:30 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2015.07.17. 16:15)
És pont az ilyen esetek megoldására találták ki az abortuszt, kérem szépen. rolleyes.gif Lehet ennek a meg nem született gyermeknek is az lenne a legjobb, ha soha sem jönne a világra. Milyen anya az olyan, aki azért szüli meg a gyerekét, hogy az apuka pénzéhez hozzá jusson? Undorító...

Hülye lenne eltetetni a gyereket, elvégre mivel mással, ha nem pont egy poronttyal tudná legjobban megkaparintani a pénzes bödönt? Szánalmas ez a nő, egyetértek, bár nem újdonság amit csinál, sőt! Mondjuk nem is az a legborzasztóbb, hogy Ő ilyenre vetemedett, hanem miszerint egyre nagyobb keletje van az efféle pénzszerzési módnak a sztárvilágban, mert dolgozni smafu, ugye. Mennyivel egyszerűbb a szupersztáron(?) élősködni és - megkockáztatom - mindenféle gyereknevelési szándékot mellőzni, ellenben bebiztosítani magunkat egy jó darabig tartó rongyrázásra & médiabeli szereplésre. Sajnálatos, mi módon ilyen szülőkhöz kerül a baba, nem lesz piskóta gyerekkora szerencsétlennek, annyi szent. Mondjuk anyukát elnézve lesz még itt kistestvér elég, ha nem Luisztól, egy másik idiótától mindenképpen. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. július 17. 16:31 #95
rara022
rara022
visszatérő vendég

StátuszNIALL HORAN and One Direction FOREVER :D
Hozzászólás: 183
Azonosító: 207142
Hát ennek nem örülök
2015. július 17. 16:31 #96
- törölt felhasználó -    
Szerencsétlennek azért milyen érzés lehet a végtelen sok "ugye ez nem igaz Loius smileeee.gif bízom benned smileeee.gif " üzenetet látni amikor nyílvánvalóan igaz _nevet.gif
2015. július 17. 17:30 #97
Anita Fenty
Anita Fenty
új tag

StátuszA világ legjobb barátnője : Nórika ♥ És a világ legjobb énekesnője : Rihanna *.*
Hozzászólás: 62
Azonosító: 241739
Idézet (minden-fan @ 2015.07.17. 00:24)
nevetséges. Nagyon eltúlozzák ezt az egész ''ügyet''. Szánalmas, hogy az emberek már mit ki nem találnak csupán, mert unatkoznak.

hát ja good.gif 2830Cat435.gif
2015. július 17. 17:34 #98
- törölt felhasználó -    
Régen bírtam az 1D-t, tényleg. Sőt, még most is úgy felfigyelek rájuk, mert klassz srácoknak tartom őket, mármint viselkedésileg. Igaz, a zenéjüket nem hallgatom, de mégis megmaradt bennem, hogy régen rajongtam értük. De ez most totál kiütött. Egyre jobban kezdenek elkanászosodni. Zaynről nem alkotok véleményt, kezdődött vele az egész cirkusz, majd ez. Komolyan... azt hittem, Louisnak több esze van ennél. Oké, hogy örül a dolognak, de basszus. Felnőtt ember, elvileg. Jó, feküdjön össze akárkivel, de neki, meg a csajnak is lehetne annyi felelősségérzete, hogy nem kockáztatja meg, hogy a gyerek becsússzon. Mert ez igenis gáz. Olyan helyre születik, ahol az apja csak egy haver. A szülei kezdettől fogva nem lesznek együtt, a csaj valószínűleg pénzéhes, apuci meg nem lesz mindig mellette. Klassz, hogy ott vannak neki a barátai, de egy gyereknek családra van szüksége. Szóval ez gáz, és csalódtam Louisban, fogalmam sincs, mitől ment el így az esze, de baromira jobb volt az a tökkelütött kisfiú, amilyen annak idején volt. Remélem, a másik három értelmesebb lesz. Meg azt is, hogy a babának akkor legalább a körülményekhez képest normális élete lesz.
2015. július 17. 18:00 #99
- törölt felhasználó -    
Hugii 570 teljesen egyetértek veled!
2015. július 17. 18:53 #100
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Nekem mind1, ha ilyen hülye, hogy ezt csinálta, akkor legalább viselkedjen majd normálisan, törődjön a gyerekével! Bár ez nem vall az 1d tagjaira.....
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok