Louis Tomlinson megtörte a csendet
2015. július 17. 10:43
Hát, ha majd ő is megerősíti a hírt, el hiszem. Addig nem.
2015. július 17. 10:49
Még mindig nehezen hiszem el. Majd ha ő maga megerősíti a hírt, nem köntörfalazva, hanem egyértelműen, akkor majd igen.
2015. július 17. 10:49
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Lehet csak én vagyok ilyen ünneprontó de rohadtul nem örülök ennek az egésznek (már ha igaz persze hiszen minden koncert után ki szokták írni hogy köszönik a támogatást de mindegy..) Ha Lou otthagyja a bandát tutira kiakadok és megint öngyilkossági sorozatok fognak kezdődni (ne magamra értem nekem eszembe se jutna). Ha nem hagyja ott a bandát akkor a gyereknek lesz olyan élete mint neki hogy kb az apja le se szarja a fejét. Szerintem rohadtul nem hiányzik neki egy gyerek főleg nem egy barátjától akivel nem is tervezik hogy összejönnének tehát szegény gyerek alapból csonka családba születne az pedig szerintem nem jó egy gyereknek. A csajnak viszont gratulálok ha tényleg terhes és Lou-tól terhes egy életre bebiztosította az anyagi jólétet magának, gondolhatjátok mennyi pénzt fog kapni a gyerek után.. Na mindegy ha igaz (de rohadtul remélem hogy nem) örüljenek én nem fogok, sajnálom de szerintem egy 23 éves fiatalnak aki bulizik, távol van az otthonától és a családját is csak hébe-hóba látja pont nem egy gyerekre van szüksége de mindegy én nem tudok ellene mit tenni..
2015. július 17. 10:50
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szerintem igaz.Tehát sok boldogságot nekik
2015. július 17. 10:52
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
"Köszönöm mindenkinek a támogatást!" - már nem azért, de ezt úgy is érthette, hogy köszöni a rajongók támogatását, amit a banda felé nyújtanak.
Én már tényleg nem tudom, mi az igazság, de addig amíg konkrétan valaki nem mondja ki a valós tényeket, nem hiszem el.. Azt viszont érzem, hogy Louis-ból jó apa lesz!
Én már tényleg nem tudom, mi az igazság, de addig amíg konkrétan valaki nem mondja ki a valós tényeket, nem hiszem el.. Azt viszont érzem, hogy Louis-ból jó apa lesz!
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2015. július 17. 11:01
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
és még mindig van olyan aki nem hiszi el..csak kérdem én ebbe mi ugyan az olyan hihetetlen..??
2015. július 17. 11:01
Megszólalt?A koncertet illetően természetesen
Szerintem teljesen elképzelhető a történet egyébként,de ahogy írták,semmiben nem fogja ez akadályozni a One Direction jövőjét,szóval már csak a Larryseknek kell beletörődni
Megint feltéve,ha igaz,mert persze mindenki megerősítette,csak semmi nem nyilvános
Bár megjegyzem,én a Modest!-ből kinézem,hogy elsimítja az ügyet,lefizeti a csajt,és közlik,minden pletyka volt,hiszen a fandomban nem egy ilyen eset fordult elő,rengeteg egyéb hír volt,aminek valóságalapja sincsen.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2015. július 17. 11:02
Idézet (Encsiiiiiiii @ 2015.07.17. 11:01)
és még mindig van olyan aki nem hiszi el..csak kérdem én ebbe mi ugyan az olyan hihetetlen..??

Az,hogy nincsen hivatalos,mindenki számára látható megerősítő bizonyíték
2015. július 17. 11:09
Nem szokásom hozzászólni cikkekhez, de most úgy éreztem muszáj.
Amikor megláttam a címet, reméltem, hogy biztos megerősítést kaphatunk, de nem. Megtörte a csendet. De hogyan? Egyáltalán nem azt jelentette ki, hogy: "Igen, apa leszek". Bár elég valószínűnek tartom. Más részről meg, biztos tuti biztos infók lehetnek, ha egy közös barát, egy forrás nyilatkozott.. Tényleg, nagyon hihető így.
Ne nevettesenek már.
A hozászólásokat végig olvasva, komolyan mondom lejegyzeteltem, hogy miket kéne megemlítenem, amikkel nem értek egyet. Először is, védekezés. Az Istenit már, ki tudja, milyen állapotba voltak, amikor az egész történt. Ott volt valaki rajtuk kívül, hogy tudja? Nem akarok szemét lenni, de felnőtt emberek, akik isznak alkoholt és élnek nemi életet. Szóval, egyáltalán senki sem tudja, rajtuk kívül, hogy milyen körülmények között fogant az a gyerek.
A fanok. Irtó támogató egy közösség, ha nem örülnek annak, hogy apa lesz az egyik banda tag. Komolyan mondom, megtapsolom őket ezért. De igazából, én csak annak tudom ezt be, hogy a fanok azért haragszanak, mert nem ők várnak Louis-tól gyereket. Vagy bármelyik másik tagtól.
Jó döntés volt, hogy a lány törölte magát bizonyos közösségi oldalakról, mert ott aztán tuti kapná, hogy mennyire utálják, és nem tesz jót neki sem és a babának, ha ideges. De ezek mellett még vannak újságok, amik aztán szétcincálják az embert.
Szerintem, Tomlinson mindent megfog azért tenni, hogy minél több időt töltsön a gyerekével. És a bandát sem fogja ott hagyni. Miért tenné? Más sztároknak is születik gyereke, és nem mondom, hogy egy könnyű menet lesz, amíg mindenki belerázódik a dologba, de menni fog az. És természetesen, nem gondolom, hogy a baba születése után két-három héttel felkapja és már viszi is turnéra.
Eleanor? Mi köze van neki ehhez? Miért sajnálja mindneki? Megértem, együtt voltak X évig, de akkor is vége. Gondolom barátok maradtak, vagy nem (Nem tudom, nem vagyok fan!), teljesen mindegy, de akkor is. Ha megbeszélték, akkor megbeszélték. A közeli barát vagy kicsoda, ezt nyilatkozta, akkor biztos igaz.
Szerintem, annak sem örült volna senki, leginkább a fanok, ha teszem fel, két évvel ezelőtt bejelentik (Eleanor-Louis), hogy gyerekük lesz. Akkor azt mondták volna, hogy még fiatalok, meg ilyesmi. Szóval, valljuk be, bárkinek lesz gyereke a bandából, senkinek sem fog tetszeni. Hogy miért? Mert csak. És persze azért, mert nem tőlük (fanoktól) lesz az a gyerek.
Feloszlás. Erősen kétlem, hogy feloszlanának, vagy csak Louis kiszállna. Miért tenné? De ezt azt hiszem, már leírtam.
A végére hagytam a kedvencemet. Louis túl gyerekes. És hogy csak barátok, mégis gyerekük lesz, és milyen rossz lesz ez a gyereknek. Szóval túl gyerekes. Az nem baj, ha tud hülyéskedni, mert ennek ellenére nagyon is jól bánik a gyerekekkel. Azt hiszem, ezt már láthattuk korábban is, Lux-al. Ahogy már előttem is megjegyezték. Most barátok, de gondolom, amikor lefeküdtek, akkor nem csak barátságot éreztek, és a gyereknek sem azt fogják majd mondani, persze, amikor elég idős lesz, hogy: "Figyelj, te csak úgy becsúsztál, de azért szeretünk". Rendesen elfogják magyarázni neki.
Ennyi az én véleményem. Ja, és persze, én, mint nem fan, tiszta szívemből gratulálok, ha igaz a hír. Akkor is gratulálok a lánynak, ha nem is Louis-tól terhes, de gondolom nem így van.
Amikor megláttam a címet, reméltem, hogy biztos megerősítést kaphatunk, de nem. Megtörte a csendet. De hogyan? Egyáltalán nem azt jelentette ki, hogy: "Igen, apa leszek". Bár elég valószínűnek tartom. Más részről meg, biztos tuti biztos infók lehetnek, ha egy közös barát, egy forrás nyilatkozott.. Tényleg, nagyon hihető így.
A hozászólásokat végig olvasva, komolyan mondom lejegyzeteltem, hogy miket kéne megemlítenem, amikkel nem értek egyet. Először is, védekezés. Az Istenit már, ki tudja, milyen állapotba voltak, amikor az egész történt. Ott volt valaki rajtuk kívül, hogy tudja? Nem akarok szemét lenni, de felnőtt emberek, akik isznak alkoholt és élnek nemi életet. Szóval, egyáltalán senki sem tudja, rajtuk kívül, hogy milyen körülmények között fogant az a gyerek.
A fanok. Irtó támogató egy közösség, ha nem örülnek annak, hogy apa lesz az egyik banda tag. Komolyan mondom, megtapsolom őket ezért. De igazából, én csak annak tudom ezt be, hogy a fanok azért haragszanak, mert nem ők várnak Louis-tól gyereket. Vagy bármelyik másik tagtól.
Jó döntés volt, hogy a lány törölte magát bizonyos közösségi oldalakról, mert ott aztán tuti kapná, hogy mennyire utálják, és nem tesz jót neki sem és a babának, ha ideges. De ezek mellett még vannak újságok, amik aztán szétcincálják az embert.
Szerintem, Tomlinson mindent megfog azért tenni, hogy minél több időt töltsön a gyerekével. És a bandát sem fogja ott hagyni. Miért tenné? Más sztároknak is születik gyereke, és nem mondom, hogy egy könnyű menet lesz, amíg mindenki belerázódik a dologba, de menni fog az. És természetesen, nem gondolom, hogy a baba születése után két-három héttel felkapja és már viszi is turnéra.
Eleanor? Mi köze van neki ehhez? Miért sajnálja mindneki? Megértem, együtt voltak X évig, de akkor is vége. Gondolom barátok maradtak, vagy nem (Nem tudom, nem vagyok fan!), teljesen mindegy, de akkor is. Ha megbeszélték, akkor megbeszélték. A közeli barát vagy kicsoda, ezt nyilatkozta, akkor biztos igaz.
Feloszlás. Erősen kétlem, hogy feloszlanának, vagy csak Louis kiszállna. Miért tenné? De ezt azt hiszem, már leírtam.
A végére hagytam a kedvencemet. Louis túl gyerekes. És hogy csak barátok, mégis gyerekük lesz, és milyen rossz lesz ez a gyereknek. Szóval túl gyerekes. Az nem baj, ha tud hülyéskedni, mert ennek ellenére nagyon is jól bánik a gyerekekkel. Azt hiszem, ezt már láthattuk korábban is, Lux-al. Ahogy már előttem is megjegyezték. Most barátok, de gondolom, amikor lefeküdtek, akkor nem csak barátságot éreztek, és a gyereknek sem azt fogják majd mondani, persze, amikor elég idős lesz, hogy: "Figyelj, te csak úgy becsúsztál, de azért szeretünk". Rendesen elfogják magyarázni neki.
Ennyi az én véleményem. Ja, és persze, én, mint nem fan, tiszta szívemből gratulálok, ha igaz a hír. Akkor is gratulálok a lánynak, ha nem is Louis-tól terhes, de gondolom nem így van.
2015. július 17. 11:13
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Ha ez a cikk tényleg kamu lenne már rég meg cáfolta volna.(azért még minidg reménykedek hogy ez nem igaz)Louis-t és a többi srácot körül veszik olyan emberek a turné alatt akik olvasnak cikkeket,de még maguk a srácok is gondolom szoktak.Meg a szüleik is olvasnak főleg ha a fiúkról van szó,és nem hiszem el hogy Louis ne mondta volna el az egész sztorit a családjának. És mindezek után nem furcsa hogy se Louis,se a családja,senki a turnéról nem cáfolja meg?!Ezért vagyok biztos benne hogy ez igaz.Louis családja mindig szólt valamit a kamu pletykákhoz (amik bolhák voltak ehhez a cikkhez képest).Nagyon sajnálom Eleanort.Ő volt az első aki eszembe jutott h szegény most hogy érezhet.Sokkal jobban örülnék ha Eleanor és Louis még együtt lenne és Eleanor lenne terhes.Hisz akkor úgy nőne fel az a csöppség,hogy van apja és anyja és egy fedél alatt élnék, akár még házzaságban.Mindenesetre Louis nagyon jó apa lesz,és Louis nem fogja azt csinálni amit vele csinált az apukája.Bízok benne hogy Louis nem fog minket ott hagyni és nem lép csak úgy ki mint Zayn
2015. július 17. 11:47
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
azt hittem h megtörte a csendet az az jelenti hogy valamit nyilatkozott is rola
ez a kiiras pedig szerintem a napi kosz a koncertert monolog semmi konkretat nem mondd szval megint nem tudunk semmit
2015. július 17. 12:20
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
ebből nem lehetett semmit sem megtudni. a névtelen forrásoknak meg sosem hiszek, szóóval....
2015. július 17. 12:59
|
|
Feher.Viki178új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 231546 offline
|
én örülök neki
nem tudom ezen mit nem lehet elhinni...meg ha nem lenne igaz már rég megcáfolta volna az egészet....
2015. július 17. 13:04
Azt hittem, hogy konkrétan erről fog nyilatkozni. De végül is már épp eleget mond azzal is, hogy nem cáfolta meg a híreket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.