Bombaként robbant, hogy a One Direction énekese, Louis Tomlinson apa lesz, amit a sajtóosztálya megerősített a Billboardnak. Az eset óta először Louis is megszólalt Twitter-oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson megtörte a csendet
2015. július 17. 00:23
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
A fonok biztos még ezek után se hiszik. De tényleg miért baj ha az lesz ahogy abban a cikben amiben még nem volt megerősítve akkor valki írta hogy éátszik a kommentekből hogy hán évesek szintjén is vannak a fanok.
2015. július 17. 00:24
nevetséges. Nagyon eltúlozzák ezt az egész ''ügyet''. Szánalmas, hogy az emberek már mit ki nem találnak csupán, mert unatkoznak.
1 felhasználónak tetszik:
Anita Fenty
2015. július 17. 00:29
Nem gondoltam volna hogy tényleg igaz... És most a csaj azt hiszi nem fogják szidni mert törölte a profiljait? Annál jobban szidni fogják a gyerekes fanok akik egytől-egyig azt gondolják hogy Louisnak csak tőlük lehet majd gyereke. (nem általánosítok, de vannak ilyenek) Én azt mondom hogy - kövezzetek meg - Ők voltak a hülyék, mert gondolom a gyerek nem volt elsődleges cél...
Mostanában eléggé úgy néz ki hogy halálra van ítélve a banda. Előbb a Zaynos botrány most meg ez. Persze, sok más sztárnak is van gyereke, de ennek a gyereknek az élete halálra van így ítélve. Az apját nem sokat fogja látni, ha akkor még együtt lesz az 1D és szerintem az anyját se nagyon.
Mostanában eléggé úgy néz ki hogy halálra van ítélve a banda. Előbb a Zaynos botrány most meg ez. Persze, sok más sztárnak is van gyereke, de ennek a gyereknek az élete halálra van így ítélve. Az apját nem sokat fogja látni, ha akkor még együtt lesz az 1D és szerintem az anyját se nagyon.
2015. július 17. 00:35
|
|
Kogenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 238143 offline
|
Meg mi az hogy majd viszi a koncertekre??amire a gyerek akkora kesz hogy majd kibirja oket addigra mar reg feloszlik a one direction szerintem egy ev mulva mar nem lesz
Louis tul naiv hogy ilyeneket kepzel
Louis tul naiv hogy ilyeneket kepzel
2015. július 17. 00:38
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18945 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Akkor tényleg igaz a hír. Én még mindig nem értem amúgy, hogy két felnőtt (?) embernek miért nem volt annyi esze, hogy védekezzenek? Az egyetlen pozitívum ebben a sztoriban -legalábbis szerintem- az, hogy vállalják a felelősséget és felnevelik a gyereket.
2015. július 17. 00:41
A hír nem csak Eleanort sokkolta hanem engem is!!Én személy szerint nem örülök, hogy Lou apa lesz!!
2015. július 17. 00:42
És csak most látom, hogy ott van Zayn...istenem de hiányzik az 1D-ből!!
2015. július 17. 00:44
Szerintem egyes fanok még akkor sem fogják elhinni,ha a gyerek megszületik...egyébként gratulálok a gyerekhez,és ahoz,hogy nem hallottak még a védekezésről.De legalább nem vetették el,ezért tiszteletem.
2015. július 17. 00:58
|
|
gfatimaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191672 offline
|
Nem értem miért ne lehetne neki gyereke hisz már 26 éves, és ahogy én gondolom nem fogja majd a babát hátrébb helyezni az őrült fanok mögé akik leszidják az ő babáját.
2015. július 17. 01:13
|
|
aprilgúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 243210 offline
|
Az egyetlen bajom az anya
2 hónapja ismeri, és éppen csak dobta Eleanort! Ha El lenne z anya, ugrálnék örömömben, de így...
1 felhasználónak tetszik:
kocsispetra13
2015. július 17. 01:19
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hogy TUDTAM, hogy ez igaz. De a fanok csak hitetlenkedtek. Nah, most mit szóltok?
2015. július 17. 01:27
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Gratulálok hozzá,ha ilyen izgatott,akkor örülök,és semmi kétségem afelől hogy jó apa lesz,Luxra is úgy vigyázott mintha a lánya lett volna
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.