Új dallal és klippel is jelentkezett Patai Anna
2015. július 16. 17:46
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
A dal egy kicsikét fülbe mászó de a klip se a tánc se meg semmi más se tetszik.A haja meg NO COMMENT...
2015. július 16. 17:49
Ez a lány nekem nagyon nem szimpatikus. A zenéje se nagy szám,csak nagyon sokat képzel magáról.-.-
2015. július 16. 17:55
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Nagyon beképzelt egy lánynak túnik de 5 % tehetség
2015. július 16. 18:04
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
"ő azaz egy, aki nem egyre megy" - milyen kreatív..
Illetve valaki számolta, a szóismétléseit? pl. halld: egy, számít..ezt hányszor mondta el egymás után..!?!?!?
Ez a hajszín abszolút nem passzol hozzá, és a tánctudása sem volt valami egetrengető. A szám dallama még hagyján, a szöveg ami visszataszító.
Am nem utálom a csajt, egyszerűen ez az igazság.
Illetve valaki számolta, a szóismétléseit? pl. halld: egy, számít..ezt hányszor mondta el egymás után..!?!?!?
Ez a hajszín abszolút nem passzol hozzá, és a tánctudása sem volt valami egetrengető. A szám dallama még hagyján, a szöveg ami visszataszító.
Am nem utálom a csajt, egyszerűen ez az igazság.
2015. július 16. 18:04
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
A szovegnek nincs is sok ertelme a dallam a refrennel eleg jo, de szerintem a video osszehangolasa bena!!!
2015. július 16. 18:12
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Váó, jól beszóltál Eszti008 aki 2001-ben született
"azt se tudja mi az a szerelem" Akkor gondolom te se tudod
Rövid véleményem: ez a haj olyan mint a paróka, szörnyen áll neki.A klip béna, semmi különleges nincs benne, a hangja olyan tipikus Annás de ez a dal??? Kiknek csinálta? 10 éveseknek? (mármint a dallama sz*r, nem a szövege) Totál mint Bella Thorne...és Ariana. A tánctudásáról pedig nem is akarok beszélni
Rövid véleményem: ez a haj olyan mint a paróka, szörnyen áll neki.A klip béna, semmi különleges nincs benne, a hangja olyan tipikus Annás de ez a dal??? Kiknek csinálta? 10 éveseknek? (mármint a dallama sz*r, nem a szövege) Totál mint Bella Thorne...és Ariana. A tánctudásáról pedig nem is akarok beszélni
2015. július 16. 18:12
Elég tucat hangja van,a dal borzalmas és ennek a klippnek semmi értelme,de azért a haszínével nekem nincs bajom.
2015. július 16. 18:24
Sosem birtam a csajt,most sem fogom.Felszedhetne egy-ket kilot,mert borzalmasan sovany szerintem.Igy 16 evesen pedig mar kieshettek volna a tejfogai.(Sajat velemeny.)
2015. július 16. 18:28
Az azért elég vicces, hogy az első vidiben a csaj akit ledob egy pitével, mosolyog közben
A szám dallama nem olyan rossz, de a szövege nagyon rossz, sok a szóismétlés. A második dal sem tetszik és tényleg mintha playback lenne. A fejkoronája, mint egy paróka szóval Anna ez nem jött össze. Nagyon nem.
A szám dallama nem olyan rossz, de a szövege nagyon rossz, sok a szóismétlés. A második dal sem tetszik és tényleg mintha playback lenne. A fejkoronája, mint egy paróka szóval Anna ez nem jött össze. Nagyon nem.
2015. július 16. 18:38
És a klip azért is egy nagy marhaság, mert elvileg arról szól, hogy de nagyon vissza akarja kapni (én ezt szűrtem le, bocsánat, ha nem) azt, az egyébként egyáltalán nem helyes srácot, aki minden nap a videóban más lánnyal "flörtölget"... A végén meg elhúz az ANNA01 rendszámtáblájú autócskájával, mert minden pincérnő fizetéséből kitelik az ilyen rendszám...
2015. július 16. 18:42
Idézet (Cassie3 @ 2015.07.16. 16:50)
De!!! Minden ember a Földkerekségen, sőt még az ufók is arra a szentséges idiótára akarnak hasonlítani. Azt tudtad, hogy Marilyn Manson is (sz)arianára akar hasonlítani? Egész jól halad, nemde?
Khm,khm.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2015. július 16. 19:00
Gratulálok! Most már befejezhetné ezt az egészet, mert lehet hogy elment 2010-ben a Megasztárba, de azóta csak erőlködik. Maradjon Japánban, ha ott úgy is imádják, de most ezzel a stílusával ne akarjon kitűnni, mert a külföldi előadók felének ugyanez a stílusa van. A dalról annyit hogy minden második dal ugyanerről szól attól hogy ő most elénekelt magyarul egy sablonos dalt még nem lesz eredeti. A haja meg tényleg no comment, őszintén szerintem is Ariana Grande kidobott stílusából akar felemelkedni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.