Leszólták Kendall Jenner új kampányfotóit
2015. július 16. 07:49
ezen a képen kicsit hasonlít a fiatal victoria beckhamre, de míg nála mindig visszaköszön a hűvös elegancia, addig kendallnél inkább a megszeppentség van jelen (?) igazából fogalmam sincs mit akar(t) eladni/demonstrálni ezzel a képpel, mert ha ránézek nem jut róla semmi sem az eszembe (talán, hogy csábítani akar???), annyira üres és kifejezéstelen, pedig azt meg kell hagyni tényleg jól néz ki rajta, rendeben van a sminkje is
1 felhasználónak tetszik:
frigónyuszi
2015. július 16. 08:10
|
|
VanilliaCloudúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 237664 offline
|
Ez a kép tényleg nem a legjobb... Kendall arca kifejezéstelen, ha ki is akart valamit fejezni, az nem jött át. Viszont nagyon szép arca van.
És szerintem modellnek sem utolsó. Attól, hogy ez az kép nem sikerült előnyösre, attól még igenis jó modell. Csak azért, mert a családja egy reality show által lett híres, még nem jelenti azt, hogy ő nem lehetne tehetséges. Az emberekben annyi gyűlölet van...
És szerintem modellnek sem utolsó. Attól, hogy ez az kép nem sikerült előnyösre, attól még igenis jó modell. Csak azért, mert a családja egy reality show által lett híres, még nem jelenti azt, hogy ő nem lehetne tehetséges. Az emberekben annyi gyűlölet van...
2015. július 16. 08:58
Nem értem miért gondolják,hogy nem jó modellnek. Mindenkiről készülhetnek egyébként is rossz képek,bár szerintem ez nagyon nem tartozik közéjük. Kendall modellnek való,és remélem sikerül neki a Chanel kampány.
2015. július 16. 09:45
Szó mi szó tényleg süt róla az olcsóság, de szódával azért elmegy
2015. július 16. 09:51
Rosszabb fotóra számítottam, de Kendall tényleg nem való modellnek. Protekcióval került be a szakmába és igenis igaszságtalan, hogy míg sokan keményen dolgoznak, hogy feljebb jussanak a ranglétrán, addig ő a legnagyobbakkal dolgozhat. Azért Calvin Klein arc nem lesz mindenkiből...Kendall arca pedig egyáltalán nem különleges, persze egy tonna sminkkel szép, de anélkül simán elsétálnék mellette az utcán.
2015. július 16. 10:34
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nekem sem tetszik...
2015. július 16. 10:55
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Szerintem Kendall gyonyoru es csak sajnalni tudom a sok feltekeny embert. Attol hogy egy fotoja nem sikerult jol attol meg igenis modell. Most mit fajlaljatok azt higy sikeres? Es? Lehet hogy masok kemenyen dolgoznak de neki van olyan csaladi hattere hogy nem kell, ugyanis befolyasosabb mint egy nevtelen kezdo.
2015. július 16. 11:15
Idézet (SoooGood @ 2015.07.16. 10:55)
Szerintem Kendall gyonyoru es csak sajnalni tudom a sok feltekeny embert. Attol hogy egy fotoja nem sikerult jol attol meg igenis modell. Most mit fajlaljatok azt higy sikeres? Es? Lehet hogy masok kemenyen dolgoznak de neki van olyan csaladi hattere hogy nem kell, ugyanis befolyasosabb mint egy nevtelen kezdo.
Már nem azért, de pont az a gond, amit tulajdonképpen te állítottál. Hogy azért sikeres, mert befolyásos a családja. Valljuk be, hogy nem tartana itt, ha ő is egy, ahogy te mondtad, névtelen kezdő lenne. Egyébként meg nem attól lesz valaki jó modell, mert szép.
2015. július 16. 12:08
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
A kéztartása valóban érdekes, de nagyon szép a fotón. Sajnálom, hogy sokak számára antipatikus, mivel arról nem tehet, hogy melyik családba született. Igaz, hogy meglehetősen könnyebb volt elkezdeni a karrierjét, mint másoknak, de úgy gondolom, hogy nem baj, hogy ezzel visszaélt, hiszen jó néhány sztár a felmenői révén vált ismertté és sikeressé. Természetesen nem a legtehetségesebb modell, de valamilyen mértékben ért a szakmájához és valamennyi adottsága meg is van hozzá. Szerintem szép az arca, az alakja pedig úgy gondolom, hogy hihetetlenül jó.
2015. július 16. 13:21
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Egyre izgalmasabbak a hirek starityn. Louis apa lesz es errol csak ő nem tud. Kendall valaki szerint nem jó modell. Ennyire nem történik semmi a világban hogy ilyen semmi és/vagy kitalált hírekről beszélnek az emberek. Elég szégyen... Na mindegy is. Magáról a témáról annyi a véleményem hogy az hogy valaki jó modellnek tart e valakit az teljesen szubjektív. Mindenkinek mást jelent a szépség és más mindenkinek az etalon a modell. Az meg egy másik hogy hiába befolyásos a családja, azért Calvin Klein márka és Karl Lagerfeld és a Fendi nyomába se érhet a Kardashian név. Ők nincsenek rászorulva hogy ilyen "befolyásos" modelleket válasszanak mert az ő nevük lesz a kampányban az irányadó. Sőt még nagy rizikót is vállalnak azzal hogy munkát adnak Kendallnek mivel mint tudjuk sem a család neve sem a hírnevük szerzésének módja nem a legtisztább. Nem értem a bántásokat, amik Kendall érik, pláne nem olyNoktól akik az ég világon nem csinálnak semmi mást csak embereket fikáznak.
2015. július 16. 13:27
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
ja persze tökszép lány de nem véletlenül hívjuk szakmának a modellkedést és nem véletlenül nem modell minden szép lány. Nem elég jól kinézni és "pózolni" a szét filterezett insta fotókon hanem mint szokták mondani a nagy divat "guruk" (lol) különlegesnek is kell lenni és kifejezni valamit ...akár mennyire is furcsa a modell részét képezi az eladásoknak és konkrétan el kéne adni a célközönségnek a táskát...gondolom én...de én itt csak egy szép lányt látok a világ legsemmitmondóbb arcával egy táskával a kezében és közben nem érzem azt amit mondjuk (az amúgy nem modell) Natalie Portman Dior kampányoknál szoktam vagy Wes Anderson Candy filmjében (a pradának volt azt hiszem a kampánya). Azzal meg szerintem nincs baj, hogy kihasználja a családja hírnevét csak annyit árul el az egész, hogy pénzel meg névvel bárki lehetsz inkább a divat világot minősíti mintsem magát a csajt
2015. július 16. 15:34
Ha Calvin Klein-nak, nem tetszett volna a végeredmény, akkor nem eresztette volna ki kezei közül, még hozzá a nevét is hozzá adva. Erről ennyit.
2015. július 16. 16:35
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Nem nagyon tetszik...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.