Idézet (Fannii33 @ 2015.07.15. 15:38)
fúj........................
Ki kérte, hogy minősítsd saját magadat és az agyi szintedet? Mindenesetre köszönjük szépen, hogy közreműködtél, menj tovább egyenesen, majd fordulj jobbra... na ott találod a kekszedet. Aztán el ne tévedj.
Idézet (Miss.Elizabeth @ 2015.07.15. 16:46)
nem rossz de miközbe nézem Ariana jut róla eszembe.
Miközbe a kommentedet óvasom, nekem is áriáná jut eszömbe. (Ha csak elírás volt, semmi gond, de nagyon tudnak idegesíteni az ilyen jellegű nyelvtani hibák. MIKÖZBEN. Lehet bunkónak tűnök majd, de ha ezt megjegyzed, akkor segítettem.) Az a gond, hogy ha már látok valakit, akinek nagy kedvence Ariana... ott bukott minden, hogy egyáltalán komolyan vegyem az illetőt. (Oké, ez sem mindig igaz, mert nem kedvencről ítélkezek, de mondjuk úgy, nem kedvelem a csajszit, ez a lényeg.) Neked gondolom mindenről Ariana jut eszedbe. Őszinte leszek: egyetlen Ariana dalt nem hallottam még végig (ami nem gáz, tekintve, hogy te még annyit se tudsz Haráról), de amennyit tudok kettejükről... egy cseppet sem hasonlítanak egymásra. Se ebben a klipben, se sehol.
Idézet (Domi05 @ 2015.07.15. 17:53)
Nem igazán szeretem ezt a dél-koreai énekesnőt, és nem is jött össze ez neki, sztem!
Ezt a dél-koreai énekesnőt? Miért, mennyit ismersz?
Bocs a morciságomért. Én sem vagyok a rajongója Harának, de pár dolog azért irritált picit. Mégiscsak... minek kell felhozni Arianat? Képzeljétek, kivételesen nem vele foglalkoznak az emberek és nem is akarnak. Nem érdekel minket. Mi se megyünk oda az Ariana cikkekhez és írogatjuk tele, hogy itt most erre a K-pop idolra, itt meg a másikra emlékeztet. Márpedig elhiszitek, vagy sem... Dél-Koreában előrébb vannak mint Amcsiban (amit Ariana ugyebár annyira utál - ha már itt tartunk).

1 felhasználónak tetszik: