A napokban a híres dél-koreai énekesnő kiadta első, Alohara – Can You Feel It? című szólólemezét, melyhez már meg is jelent az első videoklip, amit a Choco Chip Cookies című dalhoz forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Goo Ha Ra első minialbuma
2015. július 15. 15:10
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
wow, nagyon jó lett ez az MV, a számmal együtt, a teljes albumot ugyan még nem hallgattam le, de majd sort kerítek rá ^^ Hara egyszerre dögös és cuki is benne, valamint a vibrálás közte meg a srác közt is hozzáad a kliphez, nekem abszolút tetszik =) néhol viszont kicsit túl lassú, jó is, hogy a rap gyorsít rajta
2015. július 15. 15:12
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
A dal egyáltalán nem az én világom. Leszámítva a raprészt. Az az egy rész tetszik benne. A klip viszont nagyon aranyos és romantikus. Kellemes nyárias, emellett a színei is tetszenek. Sok sikert neki a továbbiakban!
2015. július 15. 15:47
Nos, hogy is mondjam! Nagyon tetszik a klip, nyárias és bájos, a dal is ha önmagába nézzük egész jó. Ha Ra pedig csodálatos, mint mindig!
Viszont sajnos akadtak olyan problémák is, amik elégé lehúzzák!
Az első amit nagyon sajnálok, hogy én nagyon szeretem Ha Ra-nak ezt a stílusát, tényleg semmi baj vele, viszont a Secret Love után most valamennyivel komolyabbra számítottam. Legalábbis az első teaser alapján, mondhatnám úgy hogy teljesen másra!
Aztán jön a kérdés, miért pont ehhez a dalhoz készítettek videoklipet?! Szerencsém volt, mert kivételesen tudtam időt szánni a teljes album meghallgatására és ha úgy nézem, szerintem mind az öt közül ez lett a leggyengébb! Sokkal nagyobbat kaszált volna, ha az első dalhoz a How About Me?-hez készítenek klipet.
Szóval lényegében ez sem lett rossz, nagyon aranyos és szép, de most egy kicsit csalódtam!
Remélem azért a DSP is belátja, hogy van az albumon egy olyan dal, amit nagy hiba lenne nem figyelembe venni és az első dalhoz is lesz klip!
Az első amit nagyon sajnálok, hogy én nagyon szeretem Ha Ra-nak ezt a stílusát, tényleg semmi baj vele, viszont a Secret Love után most valamennyivel komolyabbra számítottam. Legalábbis az első teaser alapján, mondhatnám úgy hogy teljesen másra!
Aztán jön a kérdés, miért pont ehhez a dalhoz készítettek videoklipet?! Szerencsém volt, mert kivételesen tudtam időt szánni a teljes album meghallgatására és ha úgy nézem, szerintem mind az öt közül ez lett a leggyengébb! Sokkal nagyobbat kaszált volna, ha az első dalhoz a How About Me?-hez készítenek klipet.
Szóval lényegében ez sem lett rossz, nagyon aranyos és szép, de most egy kicsit csalódtam!
Remélem azért a DSP is belátja, hogy van az albumon egy olyan dal, amit nagy hiba lenne nem figyelembe venni és az első dalhoz is lesz klip!
2015. július 15. 15:49
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Én nem igazán szeretem a KARA-t, de Hara szimpi. Ez a száma, pedig tök király lett, tetszik.
2015. július 15. 15:53
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Aranyos dal, cuki, romantikus az egész klip. Tetszik a színvilága, ténylág átlebegi az egészt a nyár, és látszik rajta a "rózsaszín köd" is. Légies, könnyű dallama van. Nem az én műfajom, de ha ilyen az album is, lehetséges, hogy ez a lány felkerül a kedvenceim közé.
2015. július 15. 16:08
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Nekem a klip még egész tetszik, viszont a dal nem igazán :/ Meghallgattam Hara debütáló mini albumát, és állítom, hogy az összes maradék dal sokkal jobb, mint a „Choco Chip Cookies”. Én mondjuk biztos, hogy vagy a „How About Me?” vagy a „Guhara”-hoz csináltam volna a klipet
De szerintem Hara biztos nagy sikereket ér el ezzel a dallal is
2015. július 15. 16:13
Idézet (Fannii33 @ 2015.07.15. 15:38)
fúj........................
Neked ezen mi a fúj?
Remélem tudod hogy az se jobb mikor a kis Grande rázza magát és valami nyálas tucat számot nyávog el.
A dalról annyit, hogy bár szeretem a Karát, és pont Ha Ra a kedvencem, jobban örültem volna ha a második dallhoz készít klippet.
De ez is nagyon cuki és nyárias.
1 felhasználónak tetszik:
Hayame
2015. július 15. 16:14
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
A legelső előzetes alapján, teljesen másra számítottam, más volt alatta a dal és a klip is! De meg kell mondanom, ez a dal is nagyon tetszik!
Meghallgattam a teljes albumot is és ezen kívül, még a Haragu tetszik nagyon!
A klip csodálatos, nyárias és romantikus!
HaRa pedig ismét csak lenyűgözött!
Remélem lesz még több ilyen videója a jövőben is!
A klip csodálatos, nyárias és romantikus!
Remélem lesz még több ilyen videója a jövőben is!
2015. július 15. 16:30
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (miyumi111 @ 2015.07.15. 16:13)
Neked ezen mi a fúj?
Remélem tudod hogy az se jobb mikor a kis Grande rázza magát és valami nyálas tucat számot nyávog el.
A dalról annyit, hogy bár szeretem a Karát, és pont Ha Ra a kedvencem, jobban örültem volna ha a második dallhoz készít klippet.

Ne is foglalkozz vele,szegény gyerek nagyon debil
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2015. július 15. 16:33
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Fannii33 @ 2015.07.15. 15:38)
fúj........................
Már megbocsáss,de ezen neked mi a fúj?!
2015. július 15. 16:45
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Eleinte kételkedtem benne, hogy tényleg illik-e ez a stílus Harához, de amikor megnéztem a klipet és a Making Video-t, magabiztosabb lettem ezzel kapcsolatban. A dalt első hallgatásra unalmasnak találtam, de így sokadszorra egész jó. ^^ A színészi játékuk pedig egész hihető a fiúval. Hara egyszerre birtokolja a sexy és a cuki stílust. Szerintem ő a legszebb Kara tag is. Az album többi dalát nem hallottam eddig, de hosszú a nyár, sort kerítek rá. :3
2015. július 15. 16:46
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
nem rossz de miközbe nézem Ariana jut róla eszembe.
2015. július 15. 17:15
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nem értem, szerintem tényleg semmi közös nincsen Harában és Arianában. -.-
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.