Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 15. 14:18
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
A lánynak nincs twitterre ès az insta-fiókját is törölte két hete. Louis nem DMben cáfolna, hanem a Twitter-fiókján. És arra a kèrdèsre, hogy hogy csúszhatna be egy baba, ha négy èvig nem sikerült, hadd ne válaszoljak.....
2015. július 15. 14:24
Idézet (DulceRBDfan @ 2015.07.15. 14:15)
Elvileg teljesen nem gáz, hogy ez a Twitter fiók akkor lett csinálva, amikor először lejöttek a Louis hírek a csajjal, ahogy a cikkben megírva pont májusban.
2015. július 15. 14:31
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Akkor elmehetnek a sunyiba, hogy más posztokba is ezt linkelgetik... -.-
2015. július 15. 14:37
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
azért reménykedem hogy igaz, jó nagy szívás lesz ez Louisnak. Most gondoljatok bele, Louis mindennap szarrá bulizza magát és van egy csomó egy éjszakás kalandja is....nagyon remélem mégis hogy igaz (bár akkor is kamu szaga van sajnos)
De minden pletykának van igazságalapja
De minden pletykának van igazságalapja
2015. július 15. 14:39
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
be voltak állva biztos mikor lefeküdtek, akár igaz akár nem, de az biztos hogy igaz hogy volt köztünk más is, mint barátság....két idióta se***f*j....
2015. július 15. 14:44
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
Igaz, hogy bármikor becsúszhat egy baba, de az a helyzet, hogy nem gondolom Louis-ról, hogy egy barátjával fog majd lefeküdni! Nyilánvalóan mindannyian élnek nemi életet a bandából, ez szerintem nyílt titok. Nincs is ezzel baj, hiszen huszonévesek és ahogy raquel93 is mondta, egészséges férfiak! Ugye írtam én is, hogy "Eleanor-ral 4 évig voltak együtt, mégsem lett terhes a lány!" Nos, tényleg nem ettől függ, hogy valaki teherbe esik-e vagy sem, de azért ha egy picit belegondol mindenki, akkor nem észszerűtlen a feltételezés, hogy pont egy barájával fekszik össze!? Ha annyira akar szexuális kapcsolatot valakivel, akkor szerintem azt nem pont egy jó barátjával, ismerősével fogja létesíteni. Nekem legalábbis ez így nem passzol.. És én például eltudnám fogadni azt, hogy valamelykőjüknek gyereke születik! Igen, el. Ez az életrendje.
Lehet, hogy fura most ez, hogy nemrég még azt írtam, hogy mégis hogyan eshetett teherbe Briana, ha 4 évig meg nem jött össze a gyerek Eleanor-ral.. De az a helyzet, hogy beláttam igaza van néhány kommentelőnek.
A hír igazában viszont továbbra is kételkedem, mindaddig míg valamelyik érintett vagy közeli és megnevezett forrás nem szólal fel!
Lehet, hogy fura most ez, hogy nemrég még azt írtam, hogy mégis hogyan eshetett teherbe Briana, ha 4 évig meg nem jött össze a gyerek Eleanor-ral.. De az a helyzet, hogy beláttam igaza van néhány kommentelőnek.
A hír igazában viszont továbbra is kételkedem, mindaddig míg valamelyik érintett vagy közeli és megnevezett forrás nem szólal fel!
2015. július 15. 14:48
|
|
Tvd4everNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 233167 offline
|
XD Kamu az egesz, ahogy a kep is . Ha ranagyitotok latszik, hogy a csaj teloja furin gorbul Louis karja vonalaval egyutt
:'D olyan szanalmas aki ezt elhiszi.amugy a csaj twittere zarolva van, szoval nem is birjatok megnezni, de lehet h nem kamuk a screenshotok
szoval en is nagyon izgatott vagyok Lou nem letezo, lathatatlan gyereke miatt
2015. július 15. 14:48
|
|
LDreamP♓︎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.22. Hozzászólás: 2208 Csatolások: 39866 Azonosító: 190192 offline
|
De igazából nincs is sok közünk ahhoz, hogy hogy történt.. igen, lehet, hogy piásan lefeküdtek, ki tudja!?
Ha megtörtént, akkor megtörtént. Ez van! Mindenkinek el kell tudnia fogadni a tényt..
Ha megtörtént, akkor megtörtént. Ez van! Mindenkinek el kell tudnia fogadni a tényt..
2015. július 15. 14:53
|
|
Tvd4everNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 233167 offline
|
Ja es csak "bennfentesek" meg "nevtelen baratok" allitjak h igaz meg stb... Nem az 1D sajtoja...szoval annyira kamu szaga van.. Hulye (mar bocsi) aki elhiszi... Nem ertem miert feltetezitek ezt Louis-rol..23 eves, mar kinott a gyerekkorbol es nem (annyira ) felelotlen.. Amugy ami Louis twitteres bejegyzeset illeti "Nagyon izgatott vagyok, h apa lehetek, nem tudok varni. Wow!" ezt 2012-be irta, aprilis elsejen! (Ezt csak azert irtam le mert az egyik cikkben lattam, h ezzel jonnek.
2015. július 15. 15:00
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Mivan most akkor barátok vagy eggyütt vannak? What?
2015. július 15. 15:03
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
első reakcióm:mi a f..
louisról én lazán el tudnám képzelni...mekkora nyomorékság már, holmi csajjal akivel ki tudja, mióta kavar és még csak nem is járnak jelenleg...
eleanornak mázlija van, hogy végre megszabadult a kapcsolatnak nevezett színjátékuktól...
a nő is nagyon büszke lehet magára, taps...
louisról én lazán el tudnám képzelni...mekkora nyomorékság már, holmi csajjal akivel ki tudja, mióta kavar és még csak nem is járnak jelenleg...
eleanornak mázlija van, hogy végre megszabadult a kapcsolatnak nevezett színjátékuktól...
a nő is nagyon büszke lehet magára, taps...
2015. július 15. 15:05
A Billboard megkereste a képviselőjüket, aki azt válaszolta, hogy no comment, ami a szakmában annyit tesz: damage control üzemmódban vagyunk, a hír igaz, most tálalást keresünk hozzá.
Amúgy nekem már az meglepő, hogy csak most történt ez meg. Amennyit a fiúk turnéznak, már fejenként 50 gyerekük is simán lehetne.
Egyébként eddig azon háborogtatok, hogy mindenki meleg, most meg azon, hogy van, aki mégse az?
Amúgy nekem már az meglepő, hogy csak most történt ez meg. Amennyit a fiúk turnéznak, már fejenként 50 gyerekük is simán lehetne.
Egyébként eddig azon háborogtatok, hogy mindenki meleg, most meg azon, hogy van, aki mégse az?
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2015. július 15. 15:44
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Valaki azt mondja igaz,valaki meg hogy kamu...majd ha Louis erősíti meg akkor elhiszem.Bár nem tudom minek ez a felháborodás,nem mindegy nektek hogy terhes e a csaj vagy nem?
Nekem annyira mindegy,az ő élete.
2015. július 15. 15:48
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
Egyenesen sírok néhány ember hozzászólásán.
Elöször is mi abban olyan hihetetlen hogy lefeküdt a barátjával,annak ellenére hogy nincsenek együtt, valószínűleg sok olyan más lánnyal is összefeküdt akiket meg egyáltalán nem is ismer.. főleg miután dobta a 4 éves kapcsolatát..nahát ez meg másik, hogy mi az hogy ha ELeanor nem lett tőle terhes, akkor már más se lehet ..
Meg itt dobjátok a kamu tagadásokat amiket állítólag ők írtak ki..-.- közben nem is eredeti fiokokrol származnak..-.-
Azt várom hogy valamelyik fél megerősítse és aki itt, meg van róla győződve hogy nem igaz az koppanjon egy nagyot.
Elöször is mi abban olyan hihetetlen hogy lefeküdt a barátjával,annak ellenére hogy nincsenek együtt, valószínűleg sok olyan más lánnyal is összefeküdt akiket meg egyáltalán nem is ismer.. főleg miután dobta a 4 éves kapcsolatát..nahát ez meg másik, hogy mi az hogy ha ELeanor nem lett tőle terhes, akkor már más se lehet ..
Meg itt dobjátok a kamu tagadásokat amiket állítólag ők írtak ki..-.- közben nem is eredeti fiokokrol származnak..-.-
Azt várom hogy valamelyik fél megerősítse és aki itt, meg van róla győződve hogy nem igaz az koppanjon egy nagyot.
2015. július 15. 15:56
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Nem tudom mennyire igaz..akkor hiszek teljes mértékbe ennek a személyesen mondanak rá valamit..kicsit rossz hogy nem Eleanor-tól lesz gyereke mert kedvenc párom voltak! De szerintem Louis a lehető legjobb apuka lesz a világon ha igaz a hír
2015. július 15. 15:58
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Nem tudom mi van mostanában a vándí tagokkal, de folyton megy a drámázás körülöttük. Az emberek kezdenek rájuk unni, a zenéjük semmit nem ér, kell valami, amivel felvonhatják magukra a figyelmet. Először a Zéjn kölök kilépése, most meg ez. Fogalmam sincs, hogy tényleg igaz-e a hír avagy sem, de ha az, akkor baromira felelőtlen ez a gyerek, meg a nője is. Egy baba nem játék, annak rendes család kell, normális körülmények, nem pedig olyan apuci meg anyuci, akik hobbiból csinálták meg, meg azért mert nem volt kedvük védekezni. Ez nem így működik. Plusz valahogy azt sem tudom elképzelni, hogy Luisz olyan marha boldog lenne a gyerek érkezése miatt. Ilyen fiatalon, turnézás mellet, tele pénzzel, bulival meg ilyenekkel, nem hiszem, hogy minden vágya jelenleg egy gyerek. Furcsa ez nekem.
1 felhasználónak tetszik:
Konvektor
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.