Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 15. 12:43
Nem tudom eldönteni, hogy igaz-e. De ha igaz akkor gratulálok
2015. július 15. 12:54
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
Már majdnem el hittem hogy igaz, aztán gondolkodtam és olvastam azt is amit Lou írt Twitteren...hát döbbenet, ekkora kreténséget, majd biztos a barátjától lesz gyereke, ugyan már nagy hülyeség az egész.
Lou gratulálok a nem létező gyereknek, nagyon ügyes volt a média hogy összehozta neked
Lou gratulálok a nem létező gyereknek, nagyon ügyes volt a média hogy összehozta neked
2015. július 15. 13:01
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Eléggé kamu szaga van.Eleanorral 4 évig járt,de nem lett gyereke Louistól,szóval...
2015. július 15. 13:25
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Nem akartam kommentelni, de ettől a rengeteg bullshittől Megőrülök! Nem akarok senkit megbántani komolyan, de ne legyünk már ennyire naívak! Szóval azért nem igaz a hír mert Eleanorral épp hogy csak szakítottak? Szóval ha jól értem akkor a szakítás után cölibátusba vonult? 23 éves egészséges férfi! Higyjétek el bármennyire is fáj ez egyeseknek Harry, Niall és Louis is nagy valószínűséggel élnek nemi életet annak ellenére hogy jelenleg nem élnek párkapcsolatban! Csak nem kötik az orrotokra, mert szerencsétlen csajoknak a fejüket leszednék egyes rajongók, ha kiderülne h közük volt a fiúkhoz... A védekezésről meg annyit h bármikor történhetnek balesetek, a gumi kiszakadhat és a többi... Ezért vannak tudjátok a nem kívánt terhességek, abortuszok. Tehát nem feltétlen Louis lenne a hülye vagy a csaj!
Ettől független én is kételkedem a hír valosagtartalmaban, nyilván addig nem kell hinni senkinek, amíg megbizható forrásból 100%-os megerősítés vagy cáfolat nem érkezik!
Ettől független én is kételkedem a hír valosagtartalmaban, nyilván addig nem kell hinni senkinek, amíg megbizható forrásból 100%-os megerősítés vagy cáfolat nem érkezik!
2015. július 15. 13:28
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Eléggé fura, hogy egy BARÁTTÓL lesz gyerek Lounak...na majd meglátjuk ezt az ügyet. várom a végét.
2015. július 15. 13:32
|
|
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 offline
|
Nem tudom miert kell hazugsagokat osszehordani...Louis baratnoje vagy nem tudom kije nem is terhes.... csomoan írtak h nem igaz.....
Gureka10: jot írtal, megertem h felhuzza Louist hogy ilysneket hordanak ossze rola, megertem a csunya szavait.
Gureka10: jot írtal, megertem h felhuzza Louist hogy ilysneket hordanak ossze rola, megertem a csunya szavait.
2015. július 15. 13:34
Amúgy most hogy lesem a Twittert,BRIANA ÍRTA HOGY NEM TERHES!!
2015. július 15. 13:46
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
na jó
2015. július 15. 14:02
Gratu,de át kell magamban értelmeznem a közeli barát fogalmát
2015. július 15. 14:11
Jaj maradjatok már az "Eleanorral 4 évig volt együtt, mégsem lett terhes!" dumával, szerintetek ezt a gyereket tervezték 2 hónap ismerettség után? Szerintetek 18 évesen Eleanorral pont gyereket szerettek volna vállalni? Tudjátok, nem kell ahhoz kapcsolatban lenni, hogy lefeküdjenek... Méghozzá védekezés nélkül, de ez nem az én problémám. Csak nevetek a sok "de hisz csak barátok, akkor miért terhes?" kommenteken. Úgy vélem, a méhecske véletlenül beporozta a virágot.
Brianának meg amúgy sincsen Twittere, de higgyetek amit akartok.
2015. július 15. 14:15
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: