Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 15. 08:07
|
|
Directioner2222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 209734 offline
|
Briana kiírta twiterre hogy nem terhes de mindegy
2015. július 15. 08:14
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
*Belépek az oldalra. De jó vannak új cikkek! Olvasom: Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!*
WTF???
WTF???
2015. július 15. 08:24
Csak én döbbentem le? o_O
Sajnálom Eleanort, mert azért vele volt együtt több éven keresztül, biztos nagyon csalódott.
Viszont Louis remek apa lesz, biztos vagyok benne! ♥
Gratulálok !
Sajnálom Eleanort, mert azért vele volt együtt több éven keresztül, biztos nagyon csalódott.
Viszont Louis remek apa lesz, biztos vagyok benne! ♥
Gratulálok !
2015. július 15. 08:29
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
WTF????!
Gratulálok nekik, meg minden. De ezt..alig tudom elhinni.
Gratulálok nekik, meg minden. De ezt..alig tudom elhinni.
2015. július 15. 08:48
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Jó,hogy nem azt rakják hírbe,hogy Harry és én együtt járunk fodrászhoz,mert egyforma méretű a hajunk.
Most nem a Directioner énemmel szemlélem a helyzetet. Tehát,azt mondják hogy elkezdtek randizni. Aztán meg azt írják hogy közeli barátok?
Most járnak,vagy nem?
Aztán,meglepetés érte őket. Miért azt hitték,hogy majd egy unikornis leszáll egy szivárványon,odamegy Briana-hoz,varázsol egyet a csodapálcikájával,és hopp terhes lesz?
Amúgy nem értem Louis-nak is hogy lehet ennyi esze? Legalább várta volna meg 2016. (mert ugye,akkor jár le a banda szerződése,ha jól tudom) Szóval,feltételezhetjük azt,hogy igaz. De amíg Louis em írja ki twittere,vagy a saját szájából nem hallom,ddig em igazán tudok neki hinni. Persze,gartulálok,én csak Eleanor-t sajnálom. azért,mégis csak ő volt vele több éven keresztül. Ez a lány meg,csúnyán szólva jött,és gyereket csinált Lou-nak. Mindegy,Louis is ugyanúgy benne volt,ő is ugyanúgy okozój,ennek az esetnek
2015. július 15. 08:50
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Directioner2222 @ 2015.07.15. 08:07)
Briana kiírta twiterre hogy nem terhes de mindegy 
Mikor?
Én rá akartam menni a twitterére,de azt írta ki,hogy ez a felhasználói profil szünetel.
2015. július 15. 08:58
Ez ebredes utan jol esett.. o.o mi a franc? Louis mondhatna valamit
2015. július 15. 09:03
|
|
Directionergirl126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 205007 offline
|
Hát ez elég vicces
És kamu xd
És kamu xd
2015. július 15. 09:05
Szóval. Ha jól értelmeztem és ahogy az előttem hozzászólók is írták, randiztak és barátok és gyerekük van úgy, hogy nem is járnak, és erről az egészről meg sem interjúvolták őket (mert ha megtették volna gondolom azt írták volna bele a cikkbe) és állítják, hogy igaz. Szerintem nem igaz. Ha viszont igen, akkor sok boldogságot a picurhoz!
2015. július 15. 09:10
|
|
vdloveforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 180999 offline
|
lehet nem is az övé...
2015. július 15. 09:23
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Elég nehéz így bármit is elhinni. Néhány lap azt mondja, nem ez a nő az anya, hanem még Eleanor. Minden esetre biztosab, ha megvárjuk a hivatalos kiadásokat, és akkor sopánkodunk/örülünk...
2015. július 15. 09:28
Ha ez igaz, akkor a csaj kb. az első randin eshetett teherbe, mert a 6. hétig kb. észre se veszik. Az meg nem értem, hogy egy ennyire korai stádiumú terhességet mi a bánatnak kell bejelenteni, 3. hónapig nem szokták.
A csaj mindenesetre jó helyre tette a kis szőröst, és bejöttek a számításai, Louisnak meg annyi esze lehet, mint egy éti csigának, ha hagyta magát bepalizni.
A csaj mindenesetre jó helyre tette a kis szőröst, és bejöttek a számításai, Louisnak meg annyi esze lehet, mint egy éti csigának, ha hagyta magát bepalizni.
2015. július 15. 09:30
Mi lesz a One Directionnal???????? Az az egyik kedvenc bandám!!!!! Nagyon örülök, csak egy kicsit (nagyon) Pofán vágott a hír!!!!!! OMG!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: