Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 15. 01:20
|
|
TheVampsBradLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 228310 offline
|
Utolsó 4 kommentelővel egyetértek
2015. július 15. 01:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Két hónapnyi együttlét után gyereket vállalnak? Wow, biztosan nagyon-nagyon komoly szerelem gyümölcse ez a gyermek. A csaj hülye lenne elmenni abortuszra, hiszen hány és hány milkót ki lehet csikarni lúiszból. Persze, ilyenkor gratulálni illik és gratulálok is nekik, csak úgy gondolom, hogy egy ennyire friss párkapcsolat még nem alkalmas gyermeknevelésre. Jó, ha tudják mi a másik kedvenc kajája.
Először amúgy én is azt gondoltam, hogy kacsa, de mégis az lenne a legpoénabb, ha igaz lenne. Ki gondolná, hogy egy egydirekciós is képes teherbe ejteni egy nőt? Pláne, hogy erről a bandatagról évek óta az a pletyka kering, hogy homokozik.
2015. július 15. 01:29
Beyla ez igaz,kivancsi lennek micsinalnanak a larry-shipperek,ha kiderulne,hogy ez igaz.
2015. július 15. 01:52
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
mi a szent atya úristen???!!!
lefáradtam ettől így hajnali 2kor
2015. július 15. 01:56
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
"meglepetésként érte őket..." ez úgy hangzik, mintha olyan derült égből polly szerűen egy nap a lányka ráeszmélt volna, hogy van egy baba a méhében...
tehát: nincsenek kapcsolatban, csak barátok (úgy néz ki extrákkal), de mindketten hajlandóak ilyen fiatalon elkötelezni magukat egy barátjuk irányába (mondhatni inkább a gyerek irányába). kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége. egyébként ezt a hírt több angol lap is lehozta.
2015. július 15. 03:50
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Szóval becsúszott. Ciki vagy a csaj nagyon okos!!!???
2015. július 15. 05:13
Csak én érzem úgy hogy ez kamu? 2 hónap után senki nem vállal gyereket! Mi van az 1D-vel? Ez nem oké, Lou-nak biztos nagyon fontos lesz a gyerek (meg is értem) és ha továbbra is az 1D-ben marad alig foglya látni! Nem akarom elveszteni az 1D-t!! Na mindegy ez kamu, Louis sem hülye.
1 felhasználónak tetszik:
ariana grande14
2015. július 15. 06:55
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
"Csak én érzem úgy hogy ez kamu? 2 hónap után senki nem vállal gyereket!"
Fejezzétek már be ezt a hülyeséget, biztos, hogy nem tudatosan vállalták, hanem becsúszott. Nem olyan fiatalok, 23 évesek, jó anyagi hátterük van, miért vetették volna el? Szültek már egyéjszakásból 16 évesek is..
Fejezzétek már be ezt a hülyeséget, biztos, hogy nem tudatosan vállalták, hanem becsúszott. Nem olyan fiatalok, 23 évesek, jó anyagi hátterük van, miért vetették volna el? Szültek már egyéjszakásból 16 évesek is..
2015. július 15. 07:07
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (LiveLoveLife @ 2015.07.15. 06:55)
"Csak én érzem úgy hogy ez kamu? 2 hónap után senki nem vállal gyereket!"
Igen amúgy szerintem is
2015. július 15. 07:24
na ha ez a hír hamis, akkor hülyeségnek tartom, ha ez a hír igaz, akkor sok boldogságot nekik, + még azt szeretném elmondani hogy nem hinném hogy nem tervezték.. ha nem tervezték volna, akkor nem kellett volna olyan sokszor "játszani" !!!
jézusom szakadok a röhögéstől.
2015. július 15. 07:39
|
|
Dodorinnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 205047 offline
|
Nem tudom, hogy ebből mi az igaz és mi a hamis, de nagyon durva!
Eleanor helyében én álomba sírnám magam... Több éven keresztül együtt voltak, most meg egy pár hónapos kapcsolatból lesz egy gyerek?! Ha azt közölték volna be, hogy Eleanor terhes Louistól, akkor még gratulálnék is, de így?! Biztos nagyon rosszul eshet Eleanornak ez a hír.
Eleanor helyében én álomba sírnám magam... Több éven keresztül együtt voltak, most meg egy pár hónapos kapcsolatból lesz egy gyerek?! Ha azt közölték volna be, hogy Eleanor terhes Louistól, akkor még gratulálnék is, de így?! Biztos nagyon rosszul eshet Eleanornak ez a hír.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.