Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 25. 20:31
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
Hàt ez elég fura...
2015. július 26. 15:33
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Idézet
Pityang
Az még hagyján, hogy Louisnak választania kell majd a gyerek meg a karrier között, de hogy mi a szarnak egy gyerek, ha barátok, azt már komolyan nem értem!
Most akkor barátok vagy nem? Minek akarnak gyereket, ha semmilyen kötelék nincs közöttük, se házasság, sem kapcsolat, csak "barátok"?!
Az még hagyján, hogy Louisnak választania kell majd a gyerek meg a karrier között, de hogy mi a szarnak egy gyerek, ha barátok, azt már komolyan nem értem!
Most akkor barátok vagy nem? Minek akarnak gyereket, ha semmilyen kötelék nincs közöttük, se házasság, sem kapcsolat, csak "barátok"?!
Igen,ez szerintem úgy értendő,hogy egész addig voltak barátok,míg le nem feküdtek egymással,netán-tán a gumi kiszakadt,és rá egy kis időre bejelentette a csaj Louisnak,hogy jön a baba.
Idézet
mert ha tényleg bekövetkezik és jövőre mondjuk nem lesz turné, sem új szám, ott kő kövön nem marad, ezt én, mint fiatal, ám elszánt Directioner garantálom minden kedves utálkozónak.
Ha meg nem történik semmi, az úgy jó.
Ha gyereket akarnak, felőlem mehet.
Csak ne a One Direction kárára szüljön a csaj, értem én hogy barátok meg gyerek, de mi itt vagyunk több millióan és ha már ezt a turnét végleg lekéstem, a következőn ott akarok lenni, szóval csak okosan...
Ha meg nem történik semmi, az úgy jó.
Ha gyereket akarnak, felőlem mehet.
Csak ne a One Direction kárára szüljön a csaj, értem én hogy barátok meg gyerek, de mi itt vagyunk több millióan és ha már ezt a turnét végleg lekéstem, a következőn ott akarok lenni, szóval csak okosan...
Ebben teljesen igazad van.Ősszintén szólva én most annyira be vagyok sz*rva,hogy ezek után mi lesz a bandával,mert szerintem,ha Louisnak netán egyszer választania kellene a banda és a baba között,amilyen családcentrikusnak,jószívűnek,törődőnek ismerhettük meg Louist,biztosra veszem,hogy a babát és annak édesanyját fogja választani.Kérdés nélkül!Nem is várhatunk mást Loustól,hisz véleményem szerint minden normális és felelősségtudatos ember így döntene.
Na szóval,mint már mondta,igen egy kicsit félek,hogy hogy is fog ezek után alakulni a jövő,mert hatalmas nagy fan vagyok,és mint minden nagy fan álma,úgy az enyém is egy 1D koncert...lenne,ha valóra tudna válni.Mert ha véletlen még 2 év után is együtt lenne a banda,egy VIP jegyet kérnék a 18. születésnapomra.
Továbbá így kívánok minden hatalmas nagy 1D rajongónak,akik még nem voltak koncerten,de elszeretnének jutni,sok sikert és szerencsét,hogy egyszer végre valahára váljon valóra mindenkinek az álma.
2015. július 28. 15:34
Lehet hogy én vagyok a hülye, de nekem nem jött le egyértelműen, hogy csak barátok vagy randiznak, mert mindkettő le lett írva, de mindegy! :/
2015. július 31. 09:21
WoW hát erre én nem számítottam a karrier vagy a gyerek?Ez nehéz döntés
2015. augusztus 01. 09:29
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Mi van????? Ez egy f*szság.
2015. augusztus 01. 19:06
|
|
DorcsiTomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 247600 offline
|
Hogy a f@szba lehet Louisnak gyereke Nélkülem??!!!
2015. augusztus 02. 16:48
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
júúúúj de jó
2015. november 01. 17:02
|
|
Viki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 189131 offline
|
Számomra itt vége a One Directionnek... Először Zayn majd a baba.. Nem azzal van a baj hogy szülő lesz,mert én is várom a picit mint ahogyan a többi Directioner... De mivel nem fűzi különösebb kapcsolat össze Brianaval, ezért biztos vagyok benne hogy "vagy a banda vagy a gyerek".Louisnak annyira vajszíve van hogy nem tudnánotthagyni a gyerekét dehát reméljük hogy nem így lesz..
2015. november 07. 22:52
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Gratulálok!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: