Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 19. 21:51
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Eleonor vagy hogy hívták nekem szimpatikusabb volt ugyan, de hát nem nekem kell , hogy tetsszen a lány
Sok sikert a gyerekneveléshez, és gratulálok nekik:D
2015. július 19. 22:50
|
OsikaSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 212230 offline
|
A starity megint hazugsagokat ír össze vissza... Senki a budös élétbe nem érősítette ezt meg! A csaj röhögve irta ki twitterre hogy egyáltalán nem terhes...Ha meg így lenne (louis kicsattanó örömmel vàrja a babát) akkor mi a fenéért ne nyilatkozna róla ??????Szerintetek Louisnak annyi esze nincsen , hogy felhuzzon egy óvszert? Vagy a csajnak , hogy bevegyen egy esemény utánit? URISTEN
2015. július 20. 14:19
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Osika, igen Louisnak nincs ennyi esze, hidd el nekem. Inkább nem sorolnám fel hogy mi, lényeg, hogy beállva ilyesmi eszébe jut??? Meg Louis nem az eszéről híres, épp hogy megvan neki a 70-es IQ
2015. július 20. 14:30
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
gRATULÁLOK!
2015. július 20. 15:38
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Maura és Fizzy is megerősítette, hogy nincs szó semmilyen gyerekről sem. Igen, lesz gyereke, majd 5-10 év múlva ha úgy érzi. De nem most és nem egy nem tudom kitől.
2015. július 20. 18:16
|
OsikaSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 212230 offline
|
Lambika, mert te aztán nagyon tudod milyen Louis valójában , mindenki magából indul ki.... Lehet hogy részegek voltak és talán barátokként is lefeküdtek egymással és nem használltak óvszert, de nehogy azt mond nekem hogy a csaj három napig be volt állva... Szart sem tudsz a one direction-ról , ja a csaj törölte a frofiljait , mert nem akart több hülyeséget olvasni a kitalált gyerekéről...
2015. július 20. 19:00
Most akkor mi van?
Pontosabban gyerek van?Vagy nincs?
Pontosabban gyerek van?Vagy nincs?
2015. július 21. 13:01
|
Zsozsiilynhcúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 246328 offline
|
Most akkor lesz gyerek vagy nem? Mert már FB-n is kiírták,hogy nem igaz meg stb...
2015. július 21. 16:04
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát gratulálok!!! Egy gyereknek akkor a legjobb, ha a szülei együtt vannak, boldogok és szeretik egymást. Nem hiába hívják a gyermeket a szerelem gyümölcsének. Más most sajnálom szegény kicsit!
2015. július 21. 19:26
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Az még hagyján, hogy Louisnak választania kell majd a gyerek meg a karrier között, de hogy mi a szarnak egy gyerek, ha barátok, azt már komolyan nem értem!
Most akkor barátok vagy nem? Minek akarnak gyereket, ha semmilyen kötelék nincs közöttük, se házasság, sem kapcsolat, csak "barátok"?!
Én tényleg nem akarom egyiket sem elítélni, biztos mindennek megvan az oka, nem látni be a rivaldafény mögé, vagy ha igen, az csak nagyon keveseknek adatik meg, na de azért álljunk már meg egy percre és gondolkozzunk el kedvesen és értelmesen, még mielőtt ránk szakad a plafon!
Azt meg még utószóban hozzátenném, hogy a baba híre természetesen igaz, annyiszor kértek már megerősítést tőlük minden létező pletykalaptól és hírcsatornától, hogy nem lenne értelme hazudniuk, ugyan miért tennék? Ha azt hiszitek, ez a cikk nem igaz, járjatok csak utána!
A gyűlölködőknek meg még annyit, hogy nem értem, minek vagytok annyira felbolydulva, tartogassátok a fenti eshetőségre ezt a rengeteg haragot, mert ha tényleg bekövetkezik és jövőre mondjuk nem lesz turné, sem új szám, ott kő kövön nem marad, ezt én, mint fiatal, ám elszánt Directioner garantálom minden kedves utálkozónak.
Ha meg nem történik semmi, az úgy jó.
Ha gyereket akarnak, felőlem mehet.
Csak ne a One Direction kárára szüljön a csaj, értem én hogy barátok meg gyerek, de mi itt vagyunk több millióan és ha már ezt a turnét végleg lekéstem, a következőn ott akarok lenni, szóval csak okosan...
Most akkor barátok vagy nem? Minek akarnak gyereket, ha semmilyen kötelék nincs közöttük, se házasság, sem kapcsolat, csak "barátok"?!
Én tényleg nem akarom egyiket sem elítélni, biztos mindennek megvan az oka, nem látni be a rivaldafény mögé, vagy ha igen, az csak nagyon keveseknek adatik meg, na de azért álljunk már meg egy percre és gondolkozzunk el kedvesen és értelmesen, még mielőtt ránk szakad a plafon!
Azt meg még utószóban hozzátenném, hogy a baba híre természetesen igaz, annyiszor kértek már megerősítést tőlük minden létező pletykalaptól és hírcsatornától, hogy nem lenne értelme hazudniuk, ugyan miért tennék? Ha azt hiszitek, ez a cikk nem igaz, járjatok csak utána!
A gyűlölködőknek meg még annyit, hogy nem értem, minek vagytok annyira felbolydulva, tartogassátok a fenti eshetőségre ezt a rengeteg haragot, mert ha tényleg bekövetkezik és jövőre mondjuk nem lesz turné, sem új szám, ott kő kövön nem marad, ezt én, mint fiatal, ám elszánt Directioner garantálom minden kedves utálkozónak.
Ha meg nem történik semmi, az úgy jó.
Ha gyereket akarnak, felőlem mehet.
Csak ne a One Direction kárára szüljön a csaj, értem én hogy barátok meg gyerek, de mi itt vagyunk több millióan és ha már ezt a turnét végleg lekéstem, a következőn ott akarok lenni, szóval csak okosan...
2015. július 21. 20:09
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Azt egyébként is lehetett olvasni, hogy jövőre szünetet akarnak a fiúk, és most Louis apasága miatt ez már kb. 100% Tutné szerintem jövőre tuti nem lesz. Az hogy a szünet alatt ki merre jut, és hogy folytatják-e azt nagyon nehéz megmondani!
2015. július 21. 21:59
nekem ez már nagyon az 1D végének tűnik.. de ne legyen igazam, én is Directioner vagyok. <3
2015. július 22. 12:02
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Ezen beszartam, de komolyan!!!!
Briana anyja és nagyanyja oltár elé akarja ráncigálni Louis-t. Az anyja esküvőszervezőket keres.
Ez most valami mexikói szappanopera???
Louis hol vagy? Mondj valamit!!!!!!
Briana anyja és nagyanyja oltár elé akarja ráncigálni Louis-t. Az anyja esküvőszervezőket keres.
Ez most valami mexikói szappanopera???
Louis hol vagy? Mondj valamit!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: