Már nem azért vagy azért...de itt jöttök a dumával mert a Directionerek védik meg hogy nem tetszene nekik. Tudjátok mit? Én is egy rajongó vagyok a sok közül és nem azért mondom azt amit hogy védjem őket. Csak meg kell nézni az igazságot, a jelek alapján az egész kamu. Ha véletlenül is igaz lenne a hír akkor sem dőlne össze a világ, mindenkinek van magánélete és ezt az esetett is meg lehetne érteni (már ha igaz). Természetesen nem szeretem mikor útálkozok írnak, hiszen egy kedvencemről van szó, úgyan úgy ahogy a Directionerek teszik úgy mások is védik a szeretett kedvenceiket, sehol sincs külömbség. S kérdem én..mivel különbek az útálkozók kommentje mint azoké akik védik? Ha úgy nézük akkor mind kettő szánalmas...legyünk már kicsit reálisak és ne ítéljünk az alapján hogy kinek mi a kedvence.
Am. meg ha bármelyik One Direction tagnak gyereke lenne, akkor gratulálnák is neki. Nem kell semmit sem túlzásba vinni.
Hozzátennén hogy itt egyesek írják hogy unalmas és szánalmasok a kommentek...akkor minek olvasátok? A cikket is minek olvasátok ha nem érdekel?
Ha itt tartunk, szerintem az is unalmas és szánalmas hogy mindenki mindenkit kritizál..nézzétek meg csak a hozzászólásokat, állandóan valaki valakinek be szól.
Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 16. 20:38
|
|
KlauflauCinderella♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.13. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 248 Azonosító: 226010 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. július 16. 21:39
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Jajj,komolyan fejezzétek már be! Egy pici híren is úgy összekaptok! Nem akarok Teréz anya lenni,de miért szánalmas az,ha valaki,azt mondja,hogy ez a hír kamu. Mindenkinek más a véleménye! Valaki szerint igaz,valaki szerint meg nem. Senki sem mondta,hogy Louis szent. Csak ez a cikk,furcsa dolgokat tartalmaz,amik miatt arra következtet egy-két ember,hogy kamu. Ha igaz a hír,akkor igaz,ez egyszer úgy is eljött volna,hogy majd gyerekük lesz. És tessék,most megtörtént. Komolyan,egy-két kommentet rossz olvasni,hogy így kritizáljátok egymást. (Kíméljetek a: nem tetszik,ne olvasd beszólással. Thx.) Legyetek boldogok,mosolyogjatok,és ha igaz a hír,akkor nyeljétek le. Ha nem,akkor meg örüljetek.(már aki örülne neki) Felesleges civakodni,ezzel csak saját magatokat fogjátok felidegesíteni.
(és nem,nem akarok kioktatni senkit. Akinek nem inge,ne vegye magára)
Klauflau egyetértek veled.
Klauflau egyetértek veled.
2015. július 16. 21:44
Gratulálok nekik, de szerintem egy kicsit kellemetlen, hogy egy nagyon nagyon jó barát lesz a gyermeke anyja.
Ez elég kínos szerintem, olyan, mintha én gyereket várnék az fiú barátomtól.
Ez elég kínos szerintem, olyan, mintha én gyereket várnék az fiú barátomtól.
2015. július 16. 22:04
|
|
rara022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 207142 offline
|
Hát én nem gratulálok ehhez, de senki félre ne értse nagyon szeretem Louis-t. Sőt ő a kedvencem! De ez azért kicsit durva. Mégiscsak egy barátjával lesz közös gyereke, akivel ha jól értem még csak nem is járnak. Persze rendes dolog hogy nem vetetik el, de abba nem gondoltak bele hogy ha csak jóba vannak az nem elég egy gyerek fölneveléséhez? És ha nem élnek együtt akkor a gyereknek ingáznia kell a szülők között?
Persze akkor örülnék a hírnek ha egy olyan lánytól várna babát akit tényleg szeret és akivel több van köztük mint barátság. Na mindegy ez az én véleményem. De azért remélem hogy a hír mégsem igaz...
Persze akkor örülnék a hírnek ha egy olyan lánytól várna babát akit tényleg szeret és akivel több van köztük mint barátság. Na mindegy ez az én véleményem. De azért remélem hogy a hír mégsem igaz...
2015. július 16. 22:09
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
Nem vagyok a rajongója ,de szerintem sem biztos ,hogy igaz, mert nem ő vagy a lány voltak a forás ,hanem a People és a Billboard ,akiknek szerintem megéri ,hogy port kavarjanak...
2015. július 16. 23:32
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
wuuuuuuuuuuuuuuut
2015. július 16. 23:50
Milyen jó barátok. A barátok elvileg nem szexelnek. És nem hiszem el, hogy Louis spermája csak úgy belemászott és megtermékenyítette. Nagyon idióta húzás volt tőle. Akkor már Eleanor-ral lett volna gyereke, akivel kapcsolatban is volt meg minden. Áh, nem is próbálom inkább megérteni őket. Szerintem csak figyelmet akarnak, mert már le sem szarja őket senki.
2015. július 17. 14:05
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
szóval barátokat játszottak extrákkal megspékelve, erre most jön hozzá még egy extra. tök véletlen. hát gratu a babához, és remélem rendes szülei lesznek neki. elég fura lehet a "barátoddal" nevelni egy gyereket o_O
2015. július 17. 16:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Gratulálok neki, biztosan nagy öröm a pici számára!
2015. július 17. 16:55
Idézet (Csigárvány @ 2015.07.15. 17:56)
olvasgattam a kommenteket.."csak barátok" de azért kúrog@tnak mi?XD Gratulálok..
A gyereknek inkább. Két ekkora balf...ácán szülőt kapni nem lehet semmi. Legalább a b*szópajtás fogalom nem marad számára ismeretlen.
2015. július 17. 17:28
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
gratulálok
2015. július 17. 20:08
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
nem tudok mit mondani
de a babához gratula
2015. július 18. 09:14
|
eszti1214új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 209058 offline
|
Na jó már nem tudom mit gondoljak. De az furcsa,hogy mindent amit tudunk,azt mindíg egy "közös forrás" erősíti meg. Én először azt gondoltam,hogy kamu mert,még nem erősítették meg és nyílván azért, mert egy akkora hülyeség,hogy nem éri meg vele foglalkozni. Ha viszont igaz akkor,a gyerek megjárta. Hiába fog megszületni(tudom,jogy Louis jó apa lenne,de ilyen áron? Mert nyílván nem fognak együtt lakni így nagy valószinűséggel nem fogja minden nap látni. Ő el megy koncertezni,turnézni és hoppá már el is telt 2-3 év és ott van a gyerek. Az odáig rendben van,hogy támogatja,de nem anyagilag kéne hanem ÉRZELMILEG és minél több időt vele tölteni. Egy olyan elkényesztetett,beképzelt ember lesz a gyerekből.Főleg,hogy az anyja is csak a pénzért szereti.
Jó lehet,hogy ez túlzás,és minden éremnek két oldala van. Lehet,hogy a végén még összejönnek majd. Vagy jó anya lesz. Ezt még nemtudni nekem ez a véleményem.
U.I.:azért egy apaságit csinálhatna
Jó lehet,hogy ez túlzás,és minden éremnek két oldala van. Lehet,hogy a végén még összejönnek majd. Vagy jó anya lesz. Ezt még nemtudni nekem ez a véleményem.
U.I.:azért egy apaságit csinálhatna
2015. július 18. 16:33
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
ez jó hír .
♥ <3
2015. július 19. 09:00
Szerintem kicsit fiatal ehez. Nem? De hátha az lesz, akkor az lesz. Fogadja gratulációmat!
2015. július 19. 18:49
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Ez azért nagyon durva. Ha valaki a barátod azzal nem fekszel össze. Előre sajnálom szegény gyereket. Persze elhiszem hogy Louis jó apa lesz meg minden de akkor is majd ott lesz neki a turné és akkor nem lesz ideje a kicsire, már pedig egy gyereknek apára van szüksége. De ez az ő dolguk.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.