Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 16. 12:18
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ha valaki lefektet minden csajt aki megáll neki várható hogy lesz valaki aki teherbe esik véletlenül vagy szándékosan mert nem ez az első alkalom hogy egy nő szándékosan essen teherbe hogy pénzes pasit szerezzen. Csak a rajongói hiszik hogy nem igaz mert Luis egy kis ártatlan bárány akinek nincsenek egy éjszakás kalandjai
2015. július 16. 12:20
|
|
Dina Mándokiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 243269 offline
|
Édes jó istenem
Lassan már az se lesz igaz amit kérdeznek
D
Kamu 90%-ban a maradék 10%-ék csak annyiban igaz,hogy Louis-t Louis Tomlinsonnak hivják
Ekkora kamut
Idézem Louis twittjét: Már alig várom,hogy 9 hónap múlva megszülessen a kibaszottul nem létező gyerekem
Kamu 90%-ban a maradék 10%-ék csak annyiban igaz,hogy Louis-t Louis Tomlinsonnak hivják
Ekkora kamut
Idézem Louis twittjét: Már alig várom,hogy 9 hónap múlva megszülessen a kibaszottul nem létező gyerekem
2015. július 16. 13:08
A naiv 10-12 éves One Direction rajongók minden hírt kamunak hisznek, szóval meg sem lepődök az itteni kommenteken. Simán kinézem, hogy lefeküdt vele és ő pedig teherbe esett, ha kapcsolat volt köztük ha nem. A szememben viszont jó pont, hogy legalább megtartják a gyereket, és nem a szőnyeg alá tusolják azzal, hogy lefizeti, hogy vetesse el.
2015. július 16. 13:33
Pff tessék, ez a mai világ..májusban ismerkedtek..
Nem így kéne egy gyereknek megszületnie. Sok hülye csak elvállalja, aztán szétmennek, és mindenből hiányt fog szenvedni. És miért? Mert a drága szüleik annak idején képtelenek voltak használni a mogyorónyi agyukat -.- Gratulálok.
2015. július 16. 13:51
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Grat neki!
2015. július 16. 16:20
|
|
sziszi_nagyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 242948 offline
|
Tekintve, hogy mindenki kussol,szerintem egyértelműen igaz a hír. Ha nem lenne igaz, már minden hivatalos oldalon kint lenne. Ráadásul több olyan magazin is lehozta a hírt,amelyek nem nevezhetőek bullshit-nek. Másrészt pedig undorító dolog úgy tekinteni egy gyerekre,mint egy befolyásra,szóval ezt fejezzétek be. Mi okból oszlana fel a banda egy gyerek miatt? Az ötödik album kiadása után amúgy is egy hosszú szünetről volt szó, de feloszlani nem fognak. Nem egy hírességnek van már gyereke,és mégsem vonultak vissza. Rossz olvasni a kommentárokat ,te jó ég.
2015. július 16. 16:36
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Ő tudja...
2015. július 16. 18:31
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (Dina Mándoki @ 2015.07.16. 12:20)
Édes jó istenem
D
Ekkora kamut
Ekkora kamut
Linkeld már nekem kérlek a tweetet, mert hiába néztem Louis Twitterjét sehol nem találtam. Csak úgy magától felszívódott volna?
2015. július 16. 18:42
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jó korán kezdi, ha igaz a hír...
2015. július 16. 19:18
Hát nem tudom h igaz-e de ha igaz akk elég gáz mert sztem fiatal még ehhez meg az éneklés mellet nem lesz ideje egy gyerekre és amúgy se tudom őt elképzelni egy gyerekkel a kezébe!
2015. július 16. 19:46
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
"Annak ellenére, hogy nincsenek kapcsolatban"
na ez ám a kínos gyermekáldás XDDDDD
na ez ám a kínos gyermekáldás XDDDDD
2015. július 16. 20:03
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (aloerie @ 2015.07.16. 13:08)
A naiv 10-12 éves One Direction rajongók minden hírt kamunak hisznek, szóval meg sem lepődök az itteni kommenteken. Simán kinézem, hogy lefeküdt vele és ő pedig teherbe esett, ha kapcsolat volt köztük ha nem. A szememben viszont jó pont, hogy legalább megtartják a gyereket, és nem a szőnyeg alá tusolják azzal, hogy lefizeti, hogy vetesse el. 
Szerintem is
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: