Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 15. 19:57
|
|
Fagyiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 246581 offline
|
Louis nem lesz apa! megkérdezte egy rajongó hogy mit szól hozzá hogy apa lesz? erre Louis írta h nagyon szeretné bemutatni majd a rajongóknak a nem létező gyerekét 9 kibaszott hónap múlva.. Szóval NEM IGAZ!!
2015. július 15. 20:14
Idézet (Fagyii @ 2015.07.15. 19:57)
Louis nem lesz apa! megkérdezte egy rajongó hogy mit szól hozzá hogy apa lesz? erre Louis írta h nagyon szeretné bemutatni majd a rajongóknak a nem létező gyerekét 9 kibaszott hónap múlva.. Szóval NEM IGAZ!!
Biztos majd egy szaros rajongónak fog válaszolni privát üzenetben, nem a 15 millió követőjének mikor egy ekkora pletyka szól róla, teljesen logikus, nem igaz?
2015. július 15. 20:15
Ez hülyeség!!!!! És még a Fókusz is leadta ezt a marhaságot,nekik is biztosra kéne menni..
2015. július 15. 20:22
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Én kizárt dolognak tartom
2015. július 15. 20:23
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
ez tuti nem igaz
2015. július 15. 20:30
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
amúgy csak gondoljatok bele, nem hiszem hogy ilyen felelőtlen lenne Louis és hogy nem telik neki egy kib*szott kotonra
2015. július 15. 20:44
|
|
LiveLoveLifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 232245 offline
|
Lou már sokkal kisebb pletykákat is megcáfolt tweetben, érdekes, ezt miért nem?
2015. július 15. 22:04
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A csaj egy életre bebiztosította magát így kell gondoskodni a megélhetésről anélkül hogy dolgoznia kéne, szül egy gyereket egy híres embernek. A bejegyzés amit Luis írt az egy tavalyi vicce ami most úgy néz ki valóra válik. Nem ő lenne az első pasi akit egy rafkós liba átver és egy gyereket akaszt a nyakába
2015. július 15. 22:21
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A csaj már ügyvédet fogadott aki a gyerektartást intézi de a csaj anyja azt mondta nem érdekli őket a pénz csak örülnek a One Direction babának.http://www.dailymail.co.uk/news/article-3162462/Louis-Tomlinson-s-mother-seen-love-child-s-scan-heard-heartbeat-family-American-stylist-pregnant-discussed-retaining-lawyer.html
2015. július 15. 22:30
Élmény olvasni a kommenteket! Mindenki védi és állítja hogy kacsa a dolog. Na mindegy egyikük sem lesz kiállítva a templomok falán a tiszta életükért
2015. július 16. 01:05
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
A sok fan védi biztos nem lesz apa.Mivan fàjna nektek ha az lenne:D
2015. július 16. 07:38
Na most látszik meg a legjobban a One Direction rajongói tábor átlag életkora. Ne értsén félre senki, nem azért, hogy a fiatalokát szidjam, de ez a naivitás megmosolyogtat.
Ahogy előttem is írták felnőtt férfiak, kapcsolaton kívül is élnék nemi életet. Ha kamu, ha nem, én ezt a sztorit simán el tudom képzelni. Teljesen nyilvánvaló, hogy a baba egy pár éjszakás kaland gyümölcse, ha a Calder lánnyal évekig járt és nem lett semmi, akkor miért vállalna gyereket egy alig pár hónapos kapcsolatban, aminek amúgy is hamar vége lett? Egyszerűen becsuszott és ha már megvan akkor miért ne szüljé meg? Van pénz felnevelni, legalább nem nyomorban kell majd élnie a gyereknek. Ezerszer nagyobb botrány lett volna, ha az derül ki, hogy abortusz lett a vége, még jó, hogy inkább vállalja. Na meg igazából senki se tudja mi folyik igazából a háttérben.
De annyi biztos, hogy Louis nem egy szent és szerintem ez rendben is van. Legalább van annyi a srácban, hogy igenis felvállalja. Már ha volt más választása, bár szerintem volt, hiszen a csajt lefizethette volna úgy, hogy még a gyereknek se lenne többet gondja az életben.
Ahogy előttem is írták felnőtt férfiak, kapcsolaton kívül is élnék nemi életet. Ha kamu, ha nem, én ezt a sztorit simán el tudom képzelni. Teljesen nyilvánvaló, hogy a baba egy pár éjszakás kaland gyümölcse, ha a Calder lánnyal évekig járt és nem lett semmi, akkor miért vállalna gyereket egy alig pár hónapos kapcsolatban, aminek amúgy is hamar vége lett? Egyszerűen becsuszott és ha már megvan akkor miért ne szüljé meg? Van pénz felnevelni, legalább nem nyomorban kell majd élnie a gyereknek. Ezerszer nagyobb botrány lett volna, ha az derül ki, hogy abortusz lett a vége, még jó, hogy inkább vállalja. Na meg igazából senki se tudja mi folyik igazából a háttérben.
De annyi biztos, hogy Louis nem egy szent és szerintem ez rendben is van. Legalább van annyi a srácban, hogy igenis felvállalja. Már ha volt más választása, bár szerintem volt, hiszen a csajt lefizethette volna úgy, hogy még a gyereknek se lenne többet gondja az életben.
1 felhasználónak tetszik:
Jin Young
2015. július 16. 09:22
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Maise93 @ 2015.07.16. 07:38)
Na most látszik meg a legjobban a One Direction rajongói tábor átlag életkora. Ne értsén félre senki, nem azért, hogy a fiatalokát szidjam, de ez a naivitás megmosolyogtat.
Teljesen egyetértek
2015. július 16. 09:38
|
VIRI5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 241937 offline
|
Szerintem igaz. Most gondoljatok bele miert hazudna amikor jo barátok maradtak. Legtöbször azért szoktak hazudni h ujra összejöjjenek de ez most nem lenne olyan hihető hiszen jo barátok maradtak.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.