Bréking! Louis Tomlinson apa lesz!
2015. július 15. 17:31
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Hát... Nekem mindegy, gratulálok a gyermekáldáshoz.!
De bakker, közeli barátok, még csak kapcsolatban sincsenek, szegény gyereknek majd úgy kell megszületnie, hogy igazából a szülei sosem fognak egy "párt" alkotni, ha értitek. De azért tisztelet, hogy a csaj nem vetette el a babát.
2015. július 15. 17:36
KAMU! a csaj kiírta az oldalára, hogy ez hazugság!
2015. július 15. 17:38
|
|
Blackrosalieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 75 Csatolások: 20 Azonosító: 246383 offline
|
Eléggé meglepődtem (: Gratulálok hozzá, bár azért így... hogy még kapcsolatban sincsenek, sőt, egy másik cikkben olvastam, hogy még így sem szerelmesek egymásba...
2015. július 15. 17:45
Hagyjatok már ezzel a sz@rral, komolyan xD Mindenhonnan ez folyik, de ne hidjetek már el mindent bakker! Több éves kapcsolata volt, ahonnan nem lett gyerek, majd pont 3 hónap alatt csinálja fel a nőt. Egyébként, a csak is kiírta twitterre, hogy NEM terhes, és ha kicsit utánanéznétek, megtalálnátok azt a képek, ahol Louis leírja, hogy k*rvára nem lesz apa. Hogy lehettek ilyen ostobák, hogy mindent elhisztek? Kijön exy oldalon ez a mocsok, utána mindenki átmásolja és voila, az évszázad kacsája. Gonolkozzatok már.
2015. július 15. 17:46
" Meglepetésként érte őket, de nagyon, nagyon közeli barátok, és most még közelebb állnak egymáshoz"
Barátok? BARÁTOK? És jön a gyerek, mi?
Barátok? BARÁTOK? És jön a gyerek, mi?
2015. július 15. 17:55
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Pf én meg azt hittem hogy Eleanortól van..mondom watXDD Nem vagyok directioner,csak volam-nagyon nagyon régen. de szerintem Louis apának való szeret bolondozni a gyerekekkel xD Ha meg nem igaz lesz@rom.
2015. július 15. 17:56
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
olvasgattam a kommenteket.."csak barátok" de azért kúrog@tnak mi?XD Gratulálok..
2015. július 15. 17:58
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Gratulálok^^
2015. július 15. 18:12
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Sok boldogságot nekik!
2015. július 15. 18:25
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
csak gratulalni tudok neki
2015. július 15. 18:28
május óta randiznak, azt írja a cikk.... és máris gyerekük lesz???
Louisból ezt nem néztem volna ki, mégha nagyon örül a gyereknek, akkor sem.
Louisból ezt nem néztem volna ki, mégha nagyon örül a gyereknek, akkor sem.
2015. július 15. 18:31
Egyet kell értsek egy előttem hozzá szólóval,akármennyire is nem tetszik egyeseknek,a fiúk élnek nemi életet,attól függetlenül hogy nincs barátnőjük.Felnőtt férfiak,nem lehet befolyásolni őket,és vannak balesetek,ezért állnak ott magatehetetlenül a 16 éves anyukák,akik ezzel elcseszték az életüket,mert nevelniük kell a gyereket.Viszont!Jártak,és barátok maradtak,vagyis nem barátság extrákkal dolog volt
Egyébként ebből mindig a gyerek szívja meg legjobban,főleg ha megtudja majd,hogy véletlenből sikerült,egyik szülő sem akarta,és mennyien kívánták ,hogy bár ne létezne,feltéve,ha igaz.Egyébként bírom,hogy az érintett feleken kívül mindenki megerősítette.Egyébként én biztos vagyok benne,hogy Louis remek apa lesz
2015. július 15. 18:39
Szerintem amúgy kamu, már nem azért, mert "nagyon közeli barátok" meg stb., hanem mert Ők NEM erősítették meg a hírt.
2015. július 15. 19:26
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én már alapból röhögtem a híren mikor megláttam, de mikor elolvastam a sok rajongó vért izzadva leírt kommentjeit arról, hogy ez tuti kamu, majdnem lefordultam a székről. xd Annyira erőlködtök, hogy az hihetetlen.
Kinézem belőle, egyébként. Amúgy az nemtudom, hogy az hogy a csajával 4 évig voltak együtt miért zárja azt ki, hogy most terhes lett ez a lány, de ti akkora szakértők vagytok, hogy lassan már elis hiszem nektek.
Egyébként a barátok kifejezés sokmindent takarhat, honnan tudjátok hogy nem feküdtek le?
Kinézem a srácból, hogy megfektette.
A 1D cikkeket csak a hozzászólások miatt olvasom el, élvezet őket olvasni.
Kinézem belőle, egyébként. Amúgy az nemtudom, hogy az hogy a csajával 4 évig voltak együtt miért zárja azt ki, hogy most terhes lett ez a lány, de ti akkora szakértők vagytok, hogy lassan már elis hiszem nektek.
A 1D cikkeket csak a hozzászólások miatt olvasom el, élvezet őket olvasni.
2015. július 15. 19:29
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nem tudom hogy igaz-e vagy nem , de amíg meg nem erősíti Louis én nem fogok hinni senkinek és semmilyen hülye magazinnak
hányszor fordult már elő hogy egy ilyen magazin hülyeséget mondott a fiúkról de semmit sem lehet tudni
de én hiszem hogy Louis ne volt ennyire felelőtlen a lányt is csak egy ár hónapja ismeri de már babája lenne tőle
de szerintem nem igaz
hányszor fordult már elő hogy egy ilyen magazin hülyeséget mondott a fiúkról de semmit sem lehet tudni
de én hiszem hogy Louis ne volt ennyire felelőtlen a lányt is csak egy ár hónapja ismeri de már babája lenne tőle
de szerintem nem igaz
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.