Októberben kerül a mozikba a Steve Jobs életét bemutató film
2015. július 27. 17:38
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Apukámnak az alkalmazottjai csak f*kázni tudják az IPhonet.Nagyon felkapott de nagyon sz*r.Ha beírjátok hogy telefonguru és összehasonlitsátok az Iphone 6-al és bármely Samsunggal akkor mindig a Samsung lesz a jobb.Az Iphone a világ egyik legsz*arabb telefon márkája.ha valaki azt hiszi hogy csak attól lesz menő hogy Iphone-ja van akkor kapja be.Semmi extra nincs benne csak a hátulján egy alma van amibe beleharaptak.
2015. július 27. 17:46
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
LexyCobain akkor mondok valamit.
Az Ipod-ot direkt ugy terevzték amikor piacra dobták hogy az aksija direkt ne birjon olyan sok időt.Ezt hivják fogyasztói társadalomnak.És ugye direkt ugy tervezték hogy ne birjon sok időt ezért nem is csináltak hozzá aksit.Ha bedöglött akkor a steve jobs-ék azt mondták rá hogy jól van igy jártál vegyél egy másik Ipodot.
Az Ipod-ot direkt ugy terevzték amikor piacra dobták hogy az aksija direkt ne birjon olyan sok időt.Ezt hivják fogyasztói társadalomnak.És ugye direkt ugy tervezték hogy ne birjon sok időt ezért nem is csináltak hozzá aksit.Ha bedöglött akkor a steve jobs-ék azt mondták rá hogy jól van igy jártál vegyél egy másik Ipodot.
2015. július 27. 23:03
|
|
liliom555qυееห Ν |
|
amugymeg nem értem hogy minek kell Iphont venniO.o
nem kell azzal menőzni meg nem érdekelnek a kifogások hogy DE MI AZÉRT VETTÜNK MERT AZ ANDROIDOSOK ROSSZAK!OMG!nem értem hogy miért nem jó egy sima telefon.az a lényeg hogyha még iskolába jársz vagy tök mindegy hova elérhető legyél.nem kell egyből Iphonet venni
nekem ez a véleményem.ha neked nem tetszik akkor el lehet menni
mindenstetre nyugodjon békében
nem kell azzal menőzni meg nem érdekelnek a kifogások hogy DE MI AZÉRT VETTÜNK MERT AZ ANDROIDOSOK ROSSZAK!OMG!nem értem hogy miért nem jó egy sima telefon.az a lényeg hogyha még iskolába jársz vagy tök mindegy hova elérhető legyél.nem kell egyből Iphonet venni
nekem ez a véleményem.ha neked nem tetszik akkor el lehet menni
mindenstetre nyugodjon békében
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: