Ilyen génekkel nem csoda... A kis Kaia az új generációs modellek egyik nagy reménysége. Ha feleolyan tehetséges lesz, mint csodaszép anyukája, már sikert sikerre fog halmozni.
Tény és való, hogy fiatalka még, de nem hiszem, hogy Cindy olyan lazán tartaná azt a gyeplőt. Belőle pont nem nézném ki, hogy hagyja és ölbe tett kézzel nézze, ahogy lány elzüllik (mint sok fiatalon sikeressé vált fiatalt a saját családja).
Édesanyja nyomdokaiba lép Cindy Crawford lánya
2015. július 13. 21:52
|
|
spaghetti.princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 245998 offline
|
nagyon szép lány, de még kicsit fiatal.
2015. július 13. 22:46
Idézet (Diala @ 2015.07.13. 21:07)
Cindy is éppen csak megütötte az átlagos kifutómagasság minimumát, Kaia pedig ha csak editorialokban, címlapokon, és nem divatbemutatókon fog szerepelni, akkor nem is kőbevésett kritérium a magassága.
És nem a rajongóik miatt kapnak több lehetőséget, hanem minél elismertebbek lesznek a szakmájukban a modellek, annál kevesebbszer kell castingra menniük. Ha még kezdők, a lehető legtöbb castingra kell elmenniük, hogy megcsípjenek egy munkát, viszont ha már valaki bezsebeltek pár divatanyagot, esetleg egy-egy nevesebb magazin címlapját, már annál egyszerűbb ellavírozniuk a divatvilág közegében.
Lehetséges. Az biztos, hogy nagyon szép lány, és nagy jövője van modellként.
2015. július 13. 22:59
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Egy szó: protekció.
Utálom a modelleket, utálom a protekciót, tehát mondhatni nem éppen szimpatikus nekem ez a kis tündérmese... Míg mások szenvednek, hogy "vigyék valamire", ez jó helyre született... (Bár én a modellkedést és a modelleket sosem tartottam sokra. Büszke lehet egymásra anya és lánya...)
Köszöntem a figyelmet.
Utálom a modelleket, utálom a protekciót, tehát mondhatni nem éppen szimpatikus nekem ez a kis tündérmese... Míg mások szenvednek, hogy "vigyék valamire", ez jó helyre született... (Bár én a modellkedést és a modelleket sosem tartottam sokra. Büszke lehet egymásra anya és lánya...)
Köszöntem a figyelmet.
2015. július 13. 23:08
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon szép lány, megnéztem a képeit és tényleg jók lettek!
Sok sikert neki!
Sok sikert neki!
2015. július 14. 08:34
az idő majd eldönti, egyelőre inkább mondanám lányosan bájosnak mint dögösnek
2015. július 14. 10:26
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Egyetértek az előttem szólókkal: protekció, idő.
2015. július 14. 11:49
13 éves a lány,ne mondja nekem senki,hogy normális az anyja,hogy már ilyenekbe viszi bele. Még játszania kéne és nem fotózásokra járni,arról nem is beszélve,hogy nagyon előnyös helyzetben van..
2015. július 14. 12:23
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2015.07.14. 08:34)
az idő majd eldönti, egyelőre inkább mondanám lányosan bájosnak mint dögösnek
13 évesen bájos is legyen, ne dögös... Ráér az 4-5 év múlva is!
2015. július 14. 12:42
Nem tudom,én a modellkedést soha nem tartottam nagyra,mivel semmi tehetség és erőfeszítés nem kell hozzá...de tolja neki ezerrel,ha már egyszer órökölte a jó géneket.sok szerencsét neki!
2015. július 14. 14:06
@CandUs: Nem hiszem el, hogy képes voltál leírni majdnem ugyanazt amit én, kifogásolva azt amit én írtam (majd az idő eldönti vs. 4-5 év múlva).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: