Ezért törölte le Justin Bieber a fotóját a fenekéről
2015. július 14. 05:56
mi?? Bieber tett valami emberit? Lehet hogy mégis az emberekhez tartozik? Mindenesetre akkor is a legérzéstelenebb ősember fajhoz tartozik. Most komolyan már mindenki látta, kicsit későn kapcsoltál, kicsi lányka.
2015. július 14. 08:48
hát lehet hogy letörölte, de szerintem nem csak nekem égett bele az agyamba... xDDDDD
2015. július 14. 09:25
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Nagyon "gyorsan" kapcsolt .
*taps*
*taps*
2015. július 14. 12:39
"Hello! Letöröltem a képet a fenekemről, nem azért, mert rossznak véltem..."---nem tudom,szerintem ez röhejes kissé
Normális sztár fel se tesz képet...de azért gratulálok,hogy ilyen " bölcsen" döntött,ugyan nem segített már vele semmit,dehát na.
Normális sztár fel se tesz képet...de azért gratulálok,hogy ilyen " bölcsen" döntött,ugyan nem segített már vele semmit,dehát na.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 14. 13:21
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
"elfelejtettem, hogy kicsik is követnek!!! "
NEEEEEE!!! :"DDDD
végem xddddd
NEEEEEE!!! :"DDDD
végem xddddd
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 14. 13:28
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Legalább letörölte,bár ami egyszer felkerült a netre,az ott is marad,mert rajongói oldalak felteszik stb.
2015. július 14. 13:52
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
"Nos, igen, Justinnak emlékeznie kell, hogy rajongótáborának egy masszív rétege 12 év alatti!"
es tenyleg..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.