Testalkatával alázta meg Zayn Malik Naughty Boy-t
2015. július 16. 22:16
|
|
DarkSilentvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 244206 offline
|
BetűkésSzámok akkor látom ,nem csak nekem szúrta az a szemem
2015. július 17. 18:01
|
|
Kylizzleismyfavúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 246310 offline
|
hát igen, ez 2015.
2015. július 18. 17:44
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
sok ez a dráma már idén körülöttük...de tuti,hogy az igazság erről az egészről nem mostanság fog kiderülni...
2015. július 19. 16:40
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
"Nugát"--- hát ezen sírtam
2015. július 19. 18:28
|
hannna0911új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 230412 offline
|
Amég Zayn tagja volt a 1D-nek addig se szimpatizáltam vele nagyon,amiután elhagyta még kevésbé de mostmár egyre csak halmozza a botrányokat szòval eljutottam odáig hogy utálom....
2015. július 19. 23:39
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
Ha azt mondanám meg vagyok lepődve, akkor az nem lenne igaz..
2015. július 21. 14:22
Nevetséges Zayn viselkedése, de nagyon. Ott volt neki négy ember, akik szinte a testvérüknek tartották őt, és szólókarrier miatt hagyta ott őket, és persze az egész fandomot. Akkori állítása szerint ő normális emberként szerette volna leélni rogyott életét - hát sajnálom szerencsétlent, mert nagyjából egy normális embernek nincs pénze Chanel, Gucci vagy LV ruhákra. Nem tudja ő azt mit is jelent az élet, lehet, hogy nem olyan körülmények között nőtt fel, mint azt sokan gondolják, de akkor se beszéljen marhaságokat. Én tényleg nagyon szerettem őt, de a viselkedése lassan oda fog vezetni, hogy gyűlöleten kívül nem fogok mást érezni iránta.
2015. július 22. 13:40
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
most nem annyira tudom kinek van igaza. remellem zaynnek nyomos oka volt erre...
2015. július 24. 22:06
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Ez a vita már kezd egy kicsit bonyolultá avanzsálódni.
De mindenesetre nem változtatom meg a véleményem afelől,hogy még mindig Louis pártján állok,mert én úgy érzem,hogy még mindig neki van igaza.Ami meg Zaynt illeti,megváltozott a ***** csokis arab gombóc mellett.
De mindenesetre nem változtatom meg a véleményem afelől,hogy még mindig Louis pártján állok,mert én úgy érzem,hogy még mindig neki van igaza.Ami meg Zaynt illeti,megváltozott a ***** csokis arab gombóc mellett.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: