Testalkatával alázta meg Zayn Malik Naughty Boy-t
2015. július 13. 23:04
|
|
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline
|
Hú basszus, Wendy17 teljesen igazad van!
2015. július 14. 00:30
Az eddig történtek alapján szerintem Zayn eléggé össze lehet zavarodva.
2015. július 14. 00:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ilyen szánalmas média (kamu) botrányt is régen láttam már.
Engem aztán hidegen hagy, hogy zéjn nótibójjal vagy a vándájreksönnel nyomja, de az már nem semmi, hogy milyen médiacirkusz van körülöttük.
2015. július 14. 01:14
Keep calm, emberek, legalább bebizonyosodott, mily' szinten is önzetlen ez a két bazári majom; mindketten azt osztják, amiért Ők sem álltak 2x sorba, magyarán az eszüket.
2015. július 14. 08:22
Undorító. Szerintem sincs baj a fordítással, mivel kettős jelentésű, biztos nem véletlen választotta ezt... és így még szánalmasabb lesz a szememben. A másik gyerek se érdekel, nem is ismerem, de már hallottam ezt-azt. Nyugodtan vitázzanak csak a világhálón mint két hülyegyerek.
2015. július 14. 09:31
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Wendy17 ott a pont !
2015. július 14. 10:29
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Mindig is utáltam, de most egyenesen undorodok attól a faszitól. Zayn remélem jó útra tér ismét!
2015. július 14. 12:15
Nagyszerű!
Most,hogy így az 1D-től is elfordult,kilépett,leoltotta Louis-t,viccet csinált a nevükből(!!!),az állítólagos másik havetjával is összeveszik...csak azt nem tudom,hogy miért jó ez neki.Teljesen megváltozott,mióta kilépett és igencsak negatív irányba.A régi bandáját se szó se beszéd,otthagyta,a fanok nem érdekelték,szart rá,hogy mi van velük...helyette ilyen alakokkal barátkozott,most meg mint egy óvodás,sértegeti a twitteren.Ember nem olyan süllyedhet nagyot a szememben,mint Zayn tette az utóbbi pár hónapban
Most,hogy így az 1D-től is elfordult,kilépett,leoltotta Louis-t,viccet csinált a nevükből(!!!),az állítólagos másik havetjával is összeveszik...csak azt nem tudom,hogy miért jó ez neki.Teljesen megváltozott,mióta kilépett és igencsak negatív irányba.A régi bandáját se szó se beszéd,otthagyta,a fanok nem érdekelték,szart rá,hogy mi van velük...helyette ilyen alakokkal barátkozott,most meg mint egy óvodás,sértegeti a twitteren.Ember nem olyan süllyedhet nagyot a szememben,mint Zayn tette az utóbbi pár hónapban
2015. július 14. 16:36
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Végre felébredt. Egyébként nem önszántából lépett ki a bandából, hanem elküldték. Ezután nem tudom, hogy visszamegy e a fiúkhoz (reménykedem... elvégre úgy One Direction a One Direction) vagy NB nélkül épít fel magának karriert. A kilépéséről/elküldéséról talán soha nem tudjuk meg az igazságot.
2015. július 14. 22:22
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Ezért megérte összevesznie Louissal..
2015. július 14. 22:47
Eskü tátva maradt a szám mikor megláttam a tweetet:D végre!!!
Zayn 2 hónapon belül Lou ajtaja előtt fog térden állva könyörögni XD
Remélem vissza jön
Zayn 2 hónapon belül Lou ajtaja előtt fog térden állva könyörögni XD
Remélem vissza jön
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: