A tegnapi nap folyamán kiszivárgott egy rövid részlet Zayn Malik debütáló videoklipjéből, amit maga Naughty Boy osztott meg. Malik nem örült ennek, hiszen testalkatával gúnyolta ki egykori legjobb barátját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Testalkatával alázta meg Zayn Malik Naughty Boy-t
2015. július 13. 16:45
|
|
Destiny McVeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 243903 offline
|
Fat Joke=Nagy poén -.-
2015. július 13. 16:46
Sosem kedveltem ezt a fiút, és szerintem kigúnyolni egy másikat csak ilyen kis cucc miatt, nagyon hülye dolog! Emiatt nem kéne gúnyolódni!
2015. július 13. 16:47
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Jol tette Zayn
2015. július 13. 16:51
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
A rajongók most k.rva nagy poénnak tartják, hogy Zayn "végre" megalázta Naughty Boy-t, de ha őszinték akarunk lenni, Zayn hozta meg a döntést, hogy kilép a bandából, nem a volt legjobb barátja. Nem tudjuk, mi történt, de Naughty Boy (lmao hogy lehet ilyen "neve") folyamatosan támogatta Zayn-t, és igenis Zayn a Directionereket is hátba szúrta azzal, amikor beszólt Louisnak, aki a rajongókat védte, mert szó, mi szó, cukkolta NB a faneket. Erre most megalázza a volt legjobb barátját egy fat joke-kal, hát valóban dicséretre méltó. Ez nem sassy, ez nem vicces, ez nem király, ez primitív.
Értem én, hogy összevesztek, de lehetne ezt másképpen is csinálni - sose védeném meg Louis-t, de még ő sem hozta elő senki testalkatát és kinézetét, szimplán a viselkedését kritizálta, amiben van igazság. Zayn sajnos hatalmasat süllyedt a szememben március óta, és ezt is botrányosnak tartom most.
Értem én, hogy összevesztek, de lehetne ezt másképpen is csinálni - sose védeném meg Louis-t, de még ő sem hozta elő senki testalkatát és kinézetét, szimplán a viselkedését kritizálta, amiben van igazság. Zayn sajnos hatalmasat süllyedt a szememben március óta, és ezt is botrányosnak tartom most.
1 felhasználónak tetszik:
IvettB
2015. július 13. 17:01
A rajongók már el is kezdtek reménykedni, hogy Zayn visszatér az 1D-be!!Istenem...de hát annak én is rohadtul örülnék!!
2015. július 13. 17:08
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Hát,ez nekem túl bonyolult.De nem úgy ismerem Zaynt,aki ennyiért megharagudna rá és megszakítana egy barátságot.
2015. július 13. 17:10
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
a "you fat joke" nem a testalkatára vonatkozik, hanem olyan, mint mikor azt mondják, hogy "you big fat liar", csak nagy méretet jelöl, nem kövérséget.
2015. július 13. 17:12
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
Én Zayn helyében kétszer is átgondoltam volna, hogy Louis barátságát eldobom-e Naughty Boy miatt. Szerintem nem érte meg. De annak a pasasnak meg csak gratulálni tudok...
1 felhasználónak tetszik:
IvettB
2015. július 13. 17:13
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Zayn-t régen imádtam... Nem rég csalódtam benne, és dühös voltam rá, nem azért mert kilépet, hanem a hazugságai miatt. Most úgy érzem, hogy egy undorító féreg. Igazi barát, de még mennyire. De... a hangját még mindig szeretem. Viszont emberként már utálom. Hogy tud ilyen kétszínű lenni?
2015. július 13. 17:13
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Rékrakroki72 nyilván, de amikor valakit a rajongói bázis masszívan kritizál a testalkatával, okos döntés lenne megválogatni a szavait, mert elég egyértelmű, mire utalt most....
2015. július 13. 17:14
|
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline
|
Na, Zayn nem NB alkatára célzott. Mielőtt írsz egy cikket amivel a személy hírnevét elronthatod nézz utána mi mit jelent. A fat jelző a joke szóra vonatkozik, es nem kövéret jelent ebben a környezetben. Egy ilyen cikket olyan gyorsan megtudtok írni, de ha valaki adakozik, jót visz végbe arról sosem hallunk. Szánalmas!
2015. július 13. 17:16
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Lehet, hogy a fat valóban dagadtat jelent, de nem hiszem, hogy Zayn célzottan a testalkatára használta. Ahogy előttem is leírták páran. Mindenesetre repes a szívem, amiért ilyen szöveget intézett hozzá. Az előzmények (gondolok itt a Louis-os dologra) miatt jól esik látni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.