Végre kiderült, hogy mikor debütál a kultikus sorozat új évada, valamint az első fotó és előzetes is megérkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szeptember 19-én folytatódik a Doctor Who
2015. július 13. 14:46
Ahh,alig bírom kivárni,az egyetlen dolog,amiért szeretem a szeptembert!
2015. július 13. 16:24
Végre egy szuper hír.
Kíváncsi hogy mit fognak kihozni az új évadból,az előző kicsit laposra sikeredett szerintem az eddigiekhez képest.. De a trailer jópofának tűnik,már nagyon várom a szeptembert.
Kíváncsi hogy mit fognak kihozni az új évadból,az előző kicsit laposra sikeredett szerintem az eddigiekhez képest.. De a trailer jópofának tűnik,már nagyon várom a szeptembert.
2015. július 14. 16:26
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
trailer megjelenése után egy nappal néztem meg én is, és azóta oda vagyok meg vissza. 8-ik évad után nagyon vártam már az előzetes, és habár elég sokat kellett rá várni, de megérte. Azóta nem is tudom hányszor néztem. Iszonyat durva. Imádom
2015. július 15. 13:22
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Imádom ezt a Peter Capaldit
még csak megmagyarázni se tudom, de olyan szimpatikusnak tűnik, hogy hihetetlen. Az viszont, hogy szeptemberben lesz csak kilencedik évad... ÁÁÁ
2015. július 16. 19:56
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
azthiszem már indítom a visszaszámlálást
:D:D:D:D
2015. augusztus 22. 13:25
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!! Káűr, hogy nem David Tennant fogja játszani a dokit!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: